Vai vecajai pasaulei atlikušas 40 dienas? 2. daļa

INTERESANTS VIEDOKLIS


Ruslans Ljapins

Brīvais žurnālists

 

Turpinājums no: Vai vecajai pasaulei atlikušas 40 dienas? 1. daļa

 

Protams, bez atbalsta no elites puses jebkura sacelšanās būs nolemta neveiksmei. Lūk, tikai Rietumos “Jaunās brīnumainās pasaules”, visticamāk, pretinieki tiek atzīti par nemierniekiem – praktiski visa politiskā, finanšu un kultūras elite gan ASV, gan arī Eiropā pilnībā vai daļēji kursē uz pasaules apvērsumu globālo sātanistu neokonu interesēs.

Lieta tāda, ka tur uz elli ir devusies viena no slavenākajām pederastijas un feminisma lobistēm Rūta Beidere Ginsburga (Ruth Bader Ginsburg). Kā par viņu rakstīja izdevums “Snob”, “vecākā ASV Augstākās tiesas tiesnese, 87 gadus veca taisnības dieviete, memu varone, stila ikona un glancēto vāku seja, liberālās publikas zvaigzne, vispopulārākā figūra visu paaudžu vidū, sākot no pusaudžiem līdz saviem vienaudžiem, nomira naktī uz sestdienu”. Šī fūrija, kurai it kā vajadzēja aizstāvēt likumu, kļuva slavena ar to, ka centās īstenot pedofilu sapni – seksuālo attiecību piekrišanas vecuma samazināšanu līdz 12 gadiem – un pēdējā laikā atklāti aicināja uz “mentalitātes mainīšanu”. Nav  vērts aizmirst arī par Klintoniem, veselu pūli ar senatoriem un kongresmeņiem, gubernatoriem un mēriem-lesbietēm, Sorosiem un Geitsiem.

 

Nobeigumā

 

Ir iedzīvotāji, kurus ir “uzkarsējušas” koronavīrusa trakulības, kaujinieku grupas un apvērsumam gatavā elite. Trampistiem ir atlicis pēdējais, bet galvenais spēks – armija un policija. Patiesībā, kā to parādījusi pēdējo gadu vēsture, ja policija un armija ir lojālas režīmam, tad pagriezt apvērsuma gaitu ir ļoti sarežģīti, bet visbiežāk pavisam neiespējami. Tāpēc nav pārsteigums, ka par nemiernieku galveno mērķi ir kļuvusi policijas iznīcināšana. Samazgu tonnas, kuras izlēja pār amerikāņu policiju, piespiežot  atkāpties tūkstošiem līdzdarbinieku, atklātie uzbrukumi un draudi sociālajos tīklos – tā visa izradījās par maz, un nesen Amerika apsprieda nozīmēt šerifa amatā atklātu izdzimteni, anarhisti, transpersonu un sātaniskās baznīcas “augsto priesterieni” Ariju Dimeco (Aria DiMezzo). Turklāt visi “rokasspiedēji mediji” to izmantoja kā piemēru, kuram vajagot sekot. Rezultāts ir vēl dažu simtu “idejisku” policistu atlaišana, kuriem šī briesmoņa atrašanās policijā ir spļāviens sejā.

Jā, Trampam atliek cerēt tikai uz armiju, bet arī tur jau divus gadus notiek darbs pie ierindas un virsnieku sastāva ideoloģiskās sagatavošanas, kas vienu no planētas varenākajām armijām pārvērtīs par nenoteikta dzimuma “šķebinošu karaspēku”, kam rekomendē biežāk sūdzēties, raudāt, mazāk riskēt un neiesaistīties kautiņos, nekautrēties parādīt savu vājumu un biežāk doties pie psihologa. Līdztekus no bijušiem karavīriem ir izskanējuši arī atklāti aicinājumi gāzt Trampu. 11. augustā Amerikas militārais portāls “Defence One” publicēja divu atvaļinātu militārpersonu atklāto vēstuli ASV Apvienotās štābu priekšnieku komitejas priekšsēdētājam ģenerālim Markam Millejam (Mark Milley). Vēstules autori, atvaļinātie apakšpulkveži  Džons Nagls (John Nagl) un Pauls Jinglings (Paul Yingling) aicina ģenerāli veikt militāru apvērsumu, lai gāztu Trampu. Viņiem nav šaubu, ka Tramps zaudēs prezidenta vēlēšanās, taču atteiksies atstāt Balto namu. “Ja Donalds Tramps atteiksies pamest savu posteni pēc sava konstitucionālā termiņa beigām, ASV bruņotajiem spēkiem viņš ir jāpadzen ar spēku, un jums ir jādod šī pavēle,” pie M. Milleja vēršas vēstules autori.

Tādējādi visa mozaīka jau ir savākta, un vēlēšanu rezultāti būs tikai  palaidējsvira “jaunas realitātes” sākumam, kā to sauc Rietumos. Turklāt runas par pilsoņu karu, visticamāk, tiek izmantotas kā putnubiedēklis – neskatoties uz to, ka trampisti ir teicami bruņoti un daudzi no viņiem dienējuši armijā, jau tagad “vecā gvarde”, kas kopš sākumiem gāja kopā ar Trampu, ir gandrīz pilnībā aizmēzta, ieskaitot Banonu (Steve Bannon), kuru apsūdz korupcijā. Starp citu, viņš par to intervijā ir godīgi arī pastāstījis.

Tie, kas šodien ieskauj līderi Baltajā namā, ir tā pati elite, kas barikāžu otrā pusē, pretskats un profils. Un pārmetīs kažoku uz otru pusi diennakts laikā – neviens no viņiem tautu uz barikādēm nevedīs. Pati tauta – jā, sacelsies, bet bez stingras organizācijas un līderiem, kustības spēka, bet citādi gluži vienkārši vietējās zemessardzes ir nolemtas iznīcībai.

Lasot amerikāņu blogus, pārsteidz naivums – cilvēki ir pārliecināti, ka viņiem tiks dotas tiesības mītiņot, uzstāties, aizstāvēt savas mājas ar ieročiem. Bet, lūk, no otras puses, jau šodien pieprasa diktatūru un tiesības uz vardarbību pret visiem, kas neatbilst “politkorektuma normām”. Un arī pieredze saka: pirmā lieta, ko dara “cīnītāji par brīvību”, – nogalina visus nepiekritējus. Arī šī brīža notikumi Bolīvijā tam ir spilgts apliecinājums. Pēc pērnā gada apvērsuma Bolīvijā, nepieredzēti daudz tautas izgāja ielās, bet dialoga vietā viņus sāka sist, ieslodzīt un šaut. Nu un kas – vai tad kaut viens kreiso aizstāvis ir meties nosodīt “demokrātisko varu”? Nē, visi atbalsta – tā “darba lopiem” arī vajag.

Un, ja Amerikas Savienotajās Valstīs vēl ir kāda alternatīva, tad ES alternatīva tiek nožņaugta pašā saknē, uzkarot fašistu etiķeti ikvienam, kurš nesoļo ierindā, un iesēdinot žūkšņiem, kā tas ir Francijā un Vācijā. Šeit nevajadzētu būt nekādām ilūzijām: tādi kā Merkele ir vislielākie apvērsuma atbalstītāji, jo sākotnēji ir nākuši no neokonu-globālistu nometnes un ne reizes tās nav nodevuši. Merkele tik daudz ir darījusi pederastijas veicināšanas, nepilngadīgo seksa uzplaiksnīšanas, pamatiedzīvotāju aizstāšanas ar migrantiem un citu “jaunās pasaules” jaukumu labā, cik nav darījis neviens cits, ieskaitot Klintonus. Gluži vienkārši “vecmāmiņai” nepatīk pašreklāma, un dažreiz viņa sastostās par “nacionālajām interesēm”, kuras, starp citu, nekad nav aizstāvējusi tālāk par paziņojumiem. Jā, un maiņu ir izraudzījusies piemērotu –  neoliberālisma lobisti Urzulu. Tādējādi ASV nepaies ne diennakts no apvērsuma vai globālistu oficiālās uzvaras brīža, kad ES jau viņiem zvērēs uzticību, nostājoties “politkorektā” pozā.

Arī Maskavas liberālās aprindas šodien jau aktīvi gatavo augsni “jaunajai realitātei”. Un šajā situācijā valdība  turpina cilvēkus ķircināt ar saviem bezjēdzīgajiem digitālajiem eksperimentiem un kovida trakumu.

Starp citu, varbūt Trampam tomēr izdosies  noturēt situāciju?

 

Avots: https://www.youtube.com/watch?v=91_fl4UJOBg

 

Tulkoja Steidzīte Freiberga

 


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.20(466) [2020. gada 23. oktobris–5. novembris] 


« Atpakaļ