Vai vecajai pasaulei atlikušas 40 dienas? 1. daļa

INTERESANTS VIEDOKLIS

 


 

Ruslans Ljapins

Brīvais žurnālists

 

 

ASV prezidenta Donalda Trampa galvenais ideologs Stīvs Benons pareģo pilsoņu kara sākšanos Amerikā, paziņodams, ka apvērsums Amerikas Savienotajās Valstīs paredzēts šā gada 4. novembrī. Sagatavots apvērsums, kas vairs nebūs atkarīgs no balsojuma iznākuma: vienalga, vai uzvarēs Tramps vai ne, jo neatkarīgi neokoni (neokonservatīvie) tik un tā gatavojas viņu noņemt. Turklāt pa pēdām iet jau atklātā “mazākuma diktatūra” Trešā Reiha stilā – ar nepiekritēju vajāšanām un totalitāru kontroli pār visiem pārējiem. Kā Amerika tika sagatavota diktatūras ieviešanai un kas sagaida tuvākajās dienās, tas jau ir zināms. Tāpat kā ir zināms arī tas, ka vecās pasaules eksistencei ir atlikušas nedaudz vairāk nekā 40 dienas.

Par to, ka pasaule pēdējos gados ir mainījusies, nav rakstījis tikai sliņķis. Liberālisma krīze, mazākuma diktatūra, iedzīvotāju digitalizācija un citi jauno trockistu-neokonu projekti, kas pārvaldījuši zemi kopš PSRS sabrukuma, ir noveduši vienpolāro pasauli līdz kliņķim. Visiem palikuši tikai jautājumi: kad un kas notiks pēc tam? Uz pirmo jautājumu ar lielu daļu ticamības atbildēja “pēdējais amerikāņu patriots”, kā viņu dēvē mediji, Trampa ideologs, kurš viņu ievilka Baltajā namā, – Stīvs Benons.

“4. novembrī sāksies karš,” pauž Stīvs Benons, kuru uzskata par vienu no Trampa uzvaras izcīnītājiem 2016. gadā. Pēc apsūdzības krāpšanā Benons sniedza Takeram Karlsonam no “Fox News” savu pirmo TV interviju. Viņš pats notikušo vērtē kā atriebību tieši “par Trampu” un sniedz savu prognozi par vēlēšanām. Ievērojamais amerikāņu konservators ir pārliecināts, ka 3. novembrī uzvarēs pašreizējais prezidents – un, lūk, tad jau tālāk viss sāksies… Prodemokrātiskie prokurori savos reģionos sāks apstrīdēt panākumus, pievienosies pūlis, bet pēdējo vārdu teiks mediju giganti. “Tviteris un feisbuks arī neatzīst Trampu,” ir paziņojuši mūsu TV gigantu kanāli.

Patiesībā Benons nav atklājis nekādu “Ameriku”. To, ka ne tikai ASV, bet visa pasaule var mainīties tieši 4. novembrī, saprot daudzi. Nav noslēpums arī tas, ka neokoni, globālisti un kreisie liberāļi vairs negrasās spēlēt brīvību un demokrātiju un ir noteikuši skaidru kursu uz “minoritāšu diktatūras” ieviešanu, un “izlēcienus” Trampa ievēlēšanas veidā viņi vairs nav gatavi paciest. Korona sērga, kā kārtējais trockistu-neokonu projekts, ir tikai paātrinājis procesu. Saskaņā ar vienu no vietējos medijos izskanējušajiem scenārijiem, pēc Trampa atteikšanās atzīt sakāvi (bet pēc liberālo žurnālistu, BLM aktīvistu[1], pederastu, Holivudas zvaigžņu un visu pārējo “gaišo” ASV pilsoņu domām, viņš principā nevar uzvarēt, pat neskatoties uz to, ka pret viņu dodas pavecs marasmatiķis Džo Baidens, kurš tiek apsūdzēts korupcijā pat Ukrainā), viņš neatstās Balto namu, un ir jādomā par viņa gāšanu.

Žurnāls “Politico” veica vairāku desmitu ierēdņu, militāro un amerikāņu korporāciju topmenedžeru aptauju, kas uzskaitīja faktorus, kuri vēlēšanu dienā var izraisīt “ideālu vētru”. Šī ir sabiedrības psihoze ap bēdīgi slaveno pandēmiju; problēmas, kas rodas, balsojot pa pastu; iejaukšanās no ārpuses. Un, tā sacīt, galvenais destabilizējošais faktors ir Vulkāns, tas ir – pats Donalds Tramps prezidenta postenī.

“Ar augstākās ticamības pakāpi mēs novērtējam, ka novembra vēlēšanas iezīmēsies ar haotiski tiesisku un politisku ainavu. Uzvarētājs varbūt nekļūs zināms vēlēšanu naktī, jo ierēdņi skaitīs biļetenus pa pastu. Šis nenoteiktības periods dod iespēju bezprincipu kandidātam apšaubīt procesa leģitimitāti un organizēt bezprecedenta uzbrukumu rezultātam,” teikts Džordžtaunas universitātes ziņojumā “Pārejas perioda viengabalainības nodrošināšana”.

Viss attīstās pēc “krāsainās” revolūcijas standarta shēmas – taču, kā minimums, vismaz visas Rietumu sabiedrības mērogā. Turklāt ar visas pasaules piekabināšanu. Sadzenot cilvēkus mājās, neokoni gandrīz pilnībā ir iztīrījuši informatīvo sektoru, bloķējot visus nederīgos, lai tiktu sadzirdēti tikai viņi. Nav vērts brīnīties par masu psihozi, šaudīšanos ap Balto namu vai indes nosūtīšanu Trampam. Kad cilvēkus izsita no ierastās dzīves un daļēji atņēma arī līdzekļus, atlika vien norādīt vainīgo. Kad TV, sociālajos tīklos, zvaigznes un politologi dienu no dienas tev stāsta, ka tieši “viņi Trampa vadībā” ir visu bēdu, rasisma un fašisma avots, tad tu sāc tam ticēt. Vai arī beidz ticēt jebkam.

Un tālāk lietā tika liktas iepriekš izveidotās anarhistu, melnādaino rasistu, pederastu un feministu kaujinieku organizācijas, kurām vajag “sagraut līdz pamatiem, un pēc tam…” Un grauj, ir jāsaka, ļoti centīgi – kopš nemieru sākuma pagājušas jau 100 dienas, bet konfrontācija ar policiju kļūst arvien nežēlīgāka. Sestdien šaušanā Amerikas pilsētā Ročesterā (Ņujorka štats, ASV), kur plosās protesti, bojā gāja divi cilvēki, vēl 14 tika ievainoti – tā paziņoja vietējās policijas priekšnieks Marks Simons. Sadursmes turpinās Sietlā, Portlendā un vēl pussimts pilsētās. Iestājoties sausam laikam, antifa pārgāja pie jaunas taktikas – teritorijas aizdedzināšanas ar mērķi apvainot Trampu “antiekoloģiskā politikā”.

 

Turpmāk vēl…

 

Avots: https://www.youtube.com/watch?v=91_fl4UJOBg

 

Tulkoja Steidzīte Freiberga

 

[1] Black Lives Matter – rasistisks grupējums, kurš vēršas pret baltādainajiem.

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.19(465) [2020. gada 9.–22. oktobris]


« Atpakaļ