“Čemodan, vokzal, Rossija” jeb uzruna civilokupantam

Ervīns Turla

Starptautiskās Kristīgās Kalpošanas “Children of Light” vadītājs

Arī šodien daudzi krieviski runājošie principa pēc nerunā latviski, jo ienīst latviešu tautu. Viņi nevēlas pamest šo zemi, bet viņi labprāt gribētu, lai Latvija būtu brīva no latviešiem. Pat Krievijas prezidents Putins jau vairākkārt ir aicinājis tautiešus atgriezties mājās, bet Latvijā Repatriācijas programma, tāpat kā Deokupācijas likums, jau sākotnēji tika radīta, lai to nepildītu – kā saka iekšējai lietošanai un “atvilktnei”. Jo šī noziedzīgā režīma kliķei šie okupanti ir vajadzīgi, lai realizētu savas intereses.

Pretīgi katru gadu 9. maijā skatīties uz šiem nodzertajiem okupantu purniem Pārdaugavā pie okupāciju slavinošā monstra, kur tiek svinēta Latvijas okupācija un bagātīgi uz visām pusēm sēts naids pret latviešu tautu un Latviju, un dzēruma neprātā kliegts: “Rossija! Rossija! Putin! Putin! Pobeda! Pobeda!”

Lielā mērā šis neprāts, protams, notiek un tiek pieļauts pašu latviešu gļēvās un nodevīgās politikas dēļ. Ļoti lielu ļaunumu ir nodarījusi rozenkreicere Vaira Vīķe-Freiberga, kas ieradās no Kanādas un uzreiz kļuva par 4. maija Republikas prezidenti. Jau tā liberālā pilsonības likuma mīkstināšana, valodas likuma prasību un normu mīkstināšana un Abrenes uzdāvināšana Krievijai par “sprāguša ēzeļa ausīm”… Daudzi latvieši Vairu sauc par Latvijas “pamāti”, bet okupanti Vairu sauca un sauc par “naša Veročka”. Šie visi noziedzīgie likumi un lēmumi ir antikonstucionāli un nelikumīgi no to parakstīšanas brīža, un tie nevar radīt tiesiskas sekas. Tiesiskas sekas būs tām valsts amatpersonām, kuras pieņēma šos noziedzīgos lēmumus.

Šie ir noziegumi pret cilvēci, kuriem nav noilguma. Kad tiks atjaunota 1918. gada 18. novembra Latvijas Republika, tad šie noziedznieki stāsies tiesas priekšā. Tiks izveidots Kara Noziegumu Tribunāls (KNT), un, visticamāk, šie noziedznieki saņems augstāko soda mēru kā noziedznieki pret cilvēci.

Es cienu un mīlu krievu tautu, un man ir daudz draugu krievu vidū, bet es nekad nesamierināšos ar to, ka Latvijā nav veikta deokupācija, dekolonizācija un mana zeme nav brīva no okupantiem. Okupantam nav un nevar būt tautības. Tas ir juridisks termins. Cīņai sveiks! Dievs, svētī Latviju!

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.15(437) [ 2019. gada 9.–22. augusts]


« Atpakaļ