Dženderisma neprāts Lielbritānijā: Skolotāju atstādina, jo viņš meiteni nosauc par meiteni

Oksfordas vidusskolā matemātikas skolotājs tika atstādināts no pasniegšanas tādēļ, ka nosauca meiteni, kas sevi uzskata par puiku (t.s. dženderpuika), par meiteni, – ziņoja laikraksts “Daily Mail” (11.11.2017.).

27 gadus vecais matemātikas skolotājs Džošua Satklifs (Joshua Sutcliffe) nodarbību laikā esot paslavējis divas skolnieces, sacīdams: “Malaces, meitenes!” Viena no meitenēm uzreiz palaboja skolotāju, ka viņa esot zēns. Satklifs uzreiz atvainojās un turpināja nodarbību.

Tomēr skolniecei un viņas mātei likās par maz ar skolotāja atvainošanos un viņas uzrakstīja sūdzību, kuras rezultātā tika veikta nopietna izmeklēšana. Satklifs domāja, ka incidents ātri tiks izsmelts, bet pirmā nopratināšana ilga stundu, tai sekoja vēl vairākas nopratināšanas. Drīzumā viņš saņēma uzaicinājumu uz disciplinārkomisijas sēdi.

Uz izmeklēšanas laiku Satklifs ir atstādināts no pasniedzēja darba un viņam stundu laikā ir jāsēž skolotāju istabā. Turklāt viņam ir aizliegts apspriest radušos situāciju ar citiem skolotājiem.

“Es pirmo reizi saskaros ar šādām lietām un jūtos ne savā ādā, jūtos apjucis,” atzina Džošua Satklifs.

“Es pirmo reizi saskaros ar šādām lietām un jūtos ne savā ādā, jūtos apjucis,” atzina Džošua Satklifs.

Papildus Satklifs ir vietējās evaņģēliskās baznīcas mācītājs. Vairākus gadus viņš pusdienas pārtraukumos vadīja skolas Bībeles diskusiju klubu, kurš tika slēgts pēc Satklifa paziņojuma, ka Bībelē apgalvots, ka laulība ir savienība starp vīrieti un sievieti.

“Es biju šokēts un apbēdināts par skolas rīcību, kas, manuprāt, atspoguļo pieaugošo tendenci publiski marginalizēt kristiešus, bet nepopulāros uzskatus piespiež noklusēt,” – pavēstīja Džošua.

Šai sakarā izteicās arī Lielbritānijas kristiešu kustība. “Šis ir viens no ļoti daudziem gadījumiem, kad mēs saskaramies ar to, ka skolotāju piespiež klusēt vai arī viņu soda, ja tas atsakās iet kopsolī ar pašreizējiem transdženderu uzskatiem,” – skaidro Kristiešu juridiskā centra direktors Andea Viljams.

Jāatgādina, ka Lielbritānijā kopš 2017. gada oktobra sāka izskatīt tiesvedības prasību pret Lielbritānijas valdību ar pieprasījumu izmainīt Lielbritānijas pasu sistēmu saskaņā ar dženderneitrāliem standartiem. LGBT aktīvistus neapmierina, ka pasēs ir norādīts pilsoņu dzimums. Virkne valstu (Vācija, Austrālija, Dānija, Indija, Pakistāna u.c.) jau ir padevušās dženderizācijas ārprātam un jau ir ieviesušas “trešo dzimuma” kategoriju.

 

Avots: http://www.dailymail.co.uk

 

Ironiska replika. Vajadzētu pieņemt likumu, ka cilvēkam ir jāpiedzimst bez dzimuma! Kas tā par bezkaunību – pārkāpt likumu vēl pirms piedzimšanas?! Kas tad būs vēlāk?!…

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.3(401) [2018. gada 9.–22. februāris]


« Atpakaļ