Par Armanda Pučes interviju

Par Armanda Pučes interviju

 

Laikraksta “DDD” 15(389) numurā bija publicēta intervijas ar Armandu Puči pirmo daļu. Redakcijas e-pastā saņēmām mūsu lasītāja vēstuli:

 

Labdien!

Mani ieinteresēja jūsu redakcijas intervija ar sporta žurnālistu A. Puči. Neesmu eksperts, bet šīs intervijas pirmā daļa liek man domāt, ka šim Pučem ir lieliski izdevies jūs ievilkt savās intrigās.

Ja šis tipiņš vienā plauktā cenšas ielikt no KNAB izmesto Strīķi, savu bijušo maizes devēju Savicki un spriedelēt par oligarhu un prokuratūras nevainību, to otršķirīgo lomu “šajā jezgā”, tad jāsaka, ka viņam tas ir lieliski izdevies – “visi grupējumi ir vienādi un vainīgi, un stulbi”, gan “mītiskie personāži”, gan “kaut kādi brīvības cīnītāji”. Bet kurš tad pēc Pučes domām ir tas īstais Saulvedis, tas “taisnīguma cīņas grupējums, kas nav sevi pašpasludinājis”, kam “cilvēks ar normālu, neaprobežotu domāšanu” sekotu?

Ceru, ka nākamajā numurā jums būs izdevies atmaskot šo tukšvārdīgi pļāpājošo žurnālistu, kas dabūjis sukas no sava ilggadējā saimnieka, tagad meklē sev jaunu saimnieku, kam vairāk varētu izpatikt un iegūt tā labvēlību.

 

Ar cieņu Jūsu avīzes kolektīvam,

Jānis Dundurs

 

 

Mūsu lasītāja sašutums, protams, liek uzdot jautājumus pašam Armandam Pučem. Tā kā intervija ir jau notikusi, tad, vēloties noskaidrot patiesību, vērsāmies pie Armanda Pučes ar mūsu lasītāja vēstuli. Tika saņemta, lūk, šāda atbilde.

 

Sveiki!

Atbildot uz repliku.

Savickis nekad nav bijis mans darba devējs. Es strādāju televīzijā, un tā pirka tiesības no kādas aģentūras, kas nodrošināja sporta pārraides tiesību tirgošanu. Savickis nekad nav maksājis naudu arī televīzijai, tāpēc saukt viņu par darba devēju vai saimnieku nevaru. To, ka viņš izmantoja savus sakarus, lai ietekmētu kāda žurnālista klātbūtni kādā raidījumā – to gan viņš spēja. Bet – šajos raidījumos parasti esmu runājis par konkrēto sporta veidu, notikumiem laukumā. Nepatika pret mani radās ne jau TV sakarā, bet gan par manām publikācijām un viedokli, ko paudu ārpus hokeja pārraidēm.

Kurš varētu būt Saulvedis? Mēs katrs esam saulveži, ar lielisko spēju – domāt. To arī novēlu lasītājam.

Ar cieņu

Armands

 


« Atpakaļ