Tie, kas lepojas ar amoralitāti

Liene Apine

 

2.jūnijā Rīgā notikušā praida rīkotāji un homoseksuāļu aizstāvji ar neslēptu gandarījumu steidzās secināt, ka sabiedrības attieksme pret viņiem esot uzlabojusies, neviens vairs aktīvi nevēršoties pret homoseksuālisma propagandēšanu Rīgas ielās.

Šādam apgalvojumam, paldies Dievam, tomēr nav pamata. Lai gan šogad tikai viens vīrietis meta ar olu pederastiem, kuri, plivinot nekaunīgi piesavināto varavīksnes krāsu karogu, gāja pa Tērbatas ielu uz Vērmanes dārzu, sabiedrības vairākums neatbalsta ne homoseksuāļu izrādīšanos, ne viņu mēģinājumus sevi pasludināt par normāliem, tikai savādākiem. LTV1 30.maija raidījumā “Sastrēgumstunda” gan studijas viesi, gan skatītāji telefonbalsojumā nepārprotami pateica NĒ homoseksuāļu dzīvesveidam, uzskatot to par nenormālu.

Rīgas domes deputāts, mācītājs Jānis Šmits, rosinot domes izpilddirektoru Juri Radzeviču aizliegt LGBT (Latvijas geju, lesbiešu, biseksuāļu, transpersonu) un viņu draugu apvienības “Mozaīka” plānoto praidu, maija beigās nosūtīja vēstuli. Tajā Jānis Šmits informēja, ka no šā gada 15. līdz 20.maijam Rīgas apmeklētāju pieņemšanas centros, sociālajos dienestos, namu pārvaldēs un citur notika Rīgas iedzīvotāju publiska aptauja, kuras rezultāti apliecina, ka tikai četri no 4650 aptaujātajiem neiebilst pret praidu.

Diemžēl Rīgas domes izpilddirektors neizmantoja iespēju aizliegt pederastu gājienu, kaut gan tas, pretēji likumam, apdraud cilvēku tiesības, demokrātisko valsts iekārtu, sabiedrības drošību, veselību un tikumību.

Iespējams, ka Rīgas izpildvara izvēlējās pakļauties amorālajam spiedienam no ASV vēstniecības puses. LGBT un “Mozaīkas” pārstāvji ar smieklīgu lepnumu uztvēra ASV vēstnieces Džūditas Gārberes paziņojumu, ka viņa, sekojot sava prezidenta Obamas piemēram, aizstāvēšot homoseksuāļus un piedalīsies 2.jūnija pasākumos Rīgā. Gārbere neizmantoja iespēju paklusēt, palikt mājās un neiejaukties Latvijas iekšējās lietās. Gribas vilkt zināmas paralēles ar Krievijas vēstniecību, kura tikpat amorāli jaucas Latvijas iekšējās lietās, aizstāvot okupantu intereses. Varam vien izteikt līdzjūtību ASV un Krievijas tautām, kuru valsts vadītāji, gan atšķirīgos jautājumos, tomēr rīkojas amorāli un netaisni.

Diemžēl arī mūsu pašmāju pie varas esošie bāleliņi un tautumeitas rautin raujas iegūt perversiju aizstāvju titulu. Runa šoreiz ir par partijas “Vienotība” labklājības ministri Ilzi Viņķeli un “Zatlera” partijas ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču. TV sižetā Rinkēvičs atgādināja pūdelīti, kurš rātni iet pavadiņā blakus ASV vēstniecei un klausa katrai komandai, baidoties zaudēt ministra krēslu. Rinkēvičs un Viņķele gan nebija pirmie valdošās tiesiskuma koalīcijas pārstāvji, kuri apņēmušies palīdzēt nabaga pederastiņiem un ar likumiem nostiprināt viņu “tiesības”. Viņus apsteidza bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece (tagad – Linda Abu Meri), kura interneta portālā “Delfi.lv” atzina, ka atbalsta “Mozaīku” un pateica pederastiem un lesbietēm paldies par to, “kā viņi cenšas audzināt mūs visus. Būt iecietīgiem un pieņemt, to, ka visi nevar būt taisīti “pēc viena ģīmja un līdzības”…” Gribētos zināt, vai tie, kuri balsoja par “Zatlera” partiju un “Vienotību”, kuri slavina lāčuku Dombrovski, piekrīt savu pārstāvju amorālajiem uzskatiem un centieniem ar likumu nenormālo pasludināt par normālu?


« Atpakaļ