2024. GADU AIZSĀKOT

Aivars Garda

Latvijas Nacionālās frontes priekšsēdētājs


Katrs gada sākums ir saistīts ar dažādām cerībām uz visu to labāko. Cerēsim arī mēs, latvieši, ka šajā gadā beidzot sāksim veikt Latvijas dekolonizāciju. Izdarīsim spiedienu uz Saeimu un valdību, lai tās beidzot sāk pildīt Satversmi un Saeimas deklarāciju par okupāciju.

Aizvadītajā 2023. gadā vasarā Latvijā tika ievēlēts Valsts prezidents, kurš lepojas ar savu netikumu – pederastiju. Latvijai tas ir liels morāls pliķis. Kauns no Dieva, ka Latvija ir tik zemu kritusi. Nupat feisbukā bija publicēts ieraksts, kurā kāds Krievijas šovinists Aleksandrs Novikovs saka šādu frāzi: “Tas ir Rinkēvičs, kas maigi dēvē sevi par geju, bet priekš manis tas ir ļauns pidarass ar aptumšotu prātu.”

Aleksandrs Novikovs ir lielkrievu šovinists, nav mūsu tautas draugs. Tāpēc vēl jo sāpīgāk un apkaunojošāk, ka viņš pasaka taisnību par mūsu Valsts prezidentu, jo nevaram argumentēti kaut ko atbildēt. Visiem, kas mīl Latviju, ir kauns par tādu prezidentu. Un otrādi – kam nav kauns par prezidentu pederastu, tas nemīl Latviju. Katrs var sevi testēt ar šo jautājumu.

Latvieši vēl piedevām parādīja, kā nespēja savākt 154 241 balsi, lai sarīkotu referendumu par to, lai netiktu pieņemts likums par partnerattiecībām, citiem vārdiem sakot – pederastu laulībām. Parakstījās tikai 35 089 pilsoņi. Pārējiem tikums ir tik zemā līmenī, ka viņiem ir viss vienalga. Arī par to, ka prezidenta posteni Latvijā ieņem pederasts, par kuru ņirgāties mūsu ienaidniekiem.

Protams, savākt 154 241 parakstu ir ļoti grūti, taču ne neiespējami. Tos varētu savākt pat desmit dienās, ja vien latvieši būtu tikumiskāki un atbildīgāki par savu valsti. Tātad nav ne tikuma, ne atbildības. Tas ļoti skumdina. Ja jautā, kāda sabiedrība ir tikumiskāka – tā, kas ļauj rīkot praidus un tajos piedalās, vai tā, kas nomētā pederastus ar fekālijām –, tad tikumiskāka ir pēdējā. Protams, nav labi apmētāt cilvēkus ar fekālijām, taču ir jāsaprot, ka karojošam pederastam nav nekā kopīga ar cilvēku, jo taisnās zarnas operators ir deģenerāts. Karojošs izdzimtenis ir tas, kurš uzskata pederastiju par normālu parādību. Kopīgs ar cilvēku ir vienīgi fiziskais ķermenis. Smadzenes un psihi pederastiem ir skārusi gangrēna. Pats pederasts jeb mēslu stumdītājs var izlemt, vai deģenerācija ir neatgriezeniska. Atgriezeniska būtu tad, ja pederasts pats mēģinātu izārstēt šo apkaunojošo kaiti. Ja ne, tad viņš nav glābjams. Dzīvās Ētikas Mācība teic, ka apziņas deģenerācija ir briesmīgāka par karu, mēri un zemestrīci. Dieva Ieskatā homoseksuālisms nodara cilvēkam un visai cilvēcei lielāku ļaunumu nekā kara šausmas.

Tagad, kad karš Ukrainā beidzot mūsu politiķiem sāk atvērt acis, viņi pamana to, par ko jau vairāk nekā 20 gadus runā Latvijas Nacionālā fronte un tās laikraksts “DDD”. Proti, ka Latvijā ir milzīga 5. kolonna: ap 700 000 padomju okupantu un viņu pēcnācēju visās paaudzēs. Ko nu tagad darīt, ja Krievija iebruks Latvijā? Visa noziedzīgā okupantu integrācija un saliedēšana ar latviešu tautu ir izgāzusies. Visi saprot, ka šie bučos krievu tankus, kā to darīja 1940. gadā, kad viņu skaits bija ievērojami mazāks. Šie 700 000 šaus mums, latviešiem, mugurā. Vienīgais pareizais risinājums ir viņu izraidīšana uz Krieviju vai uz visām četrām debess pusēm. Taču tik tālu mūsu politiķi vēl nav aizdomājušies.

Novēlu mūsu politiķiem 2024. gadā beidzot apzināties, ka bez civilokupantu visās paaudzēs izraidīšanas no Latvijas latviešu tautai un valstij nav nākotnes. Un reāli sākt dekolonizāciju. Nav jābaidās! Gluži tāpat baidījās nojaukt okupekli, bet sasparojās un nojauca. Tāpat vajag sasparoties un izraidīt 5. kolonnu!


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.1(543), 2024. gada 12.–25. janvāris


« Atpakaļ