LIBERĀLISMS – CILVĒKU PAKĻAUŠANAS IEROCIS

No “DDD” arhīva: joprojām aktuāli


Latvijas Nacionālās frontes priekšsēdētāja Aivara Gardas komentārs


DDD: Nupat Lietuvā ir veikta aptauja, par to, vai Lietuvas pilsoņi būtu gatavi vajadzības gadījumā aizstāvēt savu valsti. Puse aptaujāto bija vīrieši, puse sieviešu. Vēlmi aizstāvēt savu tēvzemi izteikuši 60 procentu vīriešu un 32 procenti sieviešu. Šo ziņu izlasīju internetā, kur bija arī komentāri – latvieši, kuri uzskata sevi par nacionāliem, dikti priecīgi: re, kādi lietuviešu vīrieši malači, vairākums aizstāvētu savu dzimteni. Jāsmejas – ja vīriešu un sieviešu atbildes sarēķina kopā, sanāk, ka tikai 46 procenti lietuviešu, tātad mazāk par pusi, vēlas aizstāvēt savu tēvzemi – savu valsti! Manuprāt, tas ir traģiski!  

Aivars Garda: Piekrītu, ka traģiski. Bet jūs pieminējāt Lietuvu – ja aptauja būtu notikusi Latvijā, tad, es domāju, rezultāts būtu vēl traģiskāks. Nu ko, arī Lietuvu ir skāris liberālisms.

DDD: Kas īsti ir liberālisms?

A.G.: Liberālisms, šķiet, nācis no vārda “liberty” – “brīvība”. Bet katru jēdzienu var novest līdz absurdam – līdz pretējai galējībai.

Nupat “cionas gudro protokolos”, kurus “DDD” kādreiz publicēja arī ar nosaukumu “Gudro stratēģija un taktika”, uzšķīru pantu:

“Mūsu laikos zelta varas vietā stājies liberālisms. Bija laiki, kad valdīja ticība Dievam. Brīvības jēdziens neļaujas realizēties, neviens neprot šo jēdzienu saprātīgi likt lietā. Ja tautai uz īsu brīdi piešķir patvaldību, tā izvēršas neierobežotā izlaidībā.”

Nu, lūk! Vēl šie gudrie saka:

“Pretinieks pats tiek saindēts ar viltus ideju brīvību, tas ir, ar liberālismu, un, aizrāvies ar šo ideju, nonāk tās varā.”

Tātad liberālisms ir tāda “brīvība” – ko grib, to dara, ko negrib, to nedara. Tāpat arī mums ir ar Dzimtenes aizstāvēšanu – kas grib, lai aizstāv; es jau nebūšu tas muļķis, kas ies karot… Un tas viss ir ticis iedvests no sabiedrības tumšo, graujošo spēku puses, jo tie, kas rakstījuši “cionas gudro protokolus”, kā jau mēs avīzē esam minējuši, ir ļoti augsta līmeņa tumsas kalpi. Viņi ir kritušie eņģeļi, kas kādreiz bijuši ļoti augsti attīstītas garīgas cilvēciskas būtnes – cilvēki eņģeļu līmenī, ja mēs lietojam baznīcas terminoloģiju. Viņi ir apguvuši daudzus apslēptos Kosmosa likumus, bet pārgājuši tumsas kalpībā. Savas zināšanas viņi tagad izmanto ļaunos nolūkos, lai pakļautu sev cilvēci un apturētu tās evolūciju. Viņi zina, kā ir jābūt, zina, kas ir īsta brīvība, un zina, kā šo brīvību novest līdz absurdam. Un tāpēc šo sēklu viņi iesēja un paši to tagad kultivē. To viņi dara, piemēram, ar dažādu Sorosa fondu palīdzību, kas visur tagad aktīvi bļauj par “brīvību”, “brīvību”, visu var – narkotikas (vieglās) var, homoseksuālismu var, it visu var…

DDD: ASV armijā esot atļauta pat zoofīlija…

A.G.: Jā, esmu dzirdējis par šo vājprātu. Ja tā ir taisnība, tad kur nu vēl tālāk… Cilvēce, aizrāvusies ar šīm liberālisma idejām, tik tiešām jūk prātā. Un arī mums tas viss tiek iestāstīts.

Daži tagad bailīgi mums jautā: ko tad, ja mēs kaut ko sāksim, un krievi dos mums pa purnu?! Protams, ar to ir jārēķinās, ja mēs piedāvāsim viņiem braukt prom, tad te sacelsies lielāka vai mazāka brēka. Pieļauju, ka pat Putins pielietos savu retoriku: re, cik slikti mēs darām, dzenam prom viņa tautiešus. Bet uz to mums ir jābūt gataviem. Taču tā ir tikai retorika. Viņš jau arī pats aicina mājās tautiešus, jo Krievijā trūkst cilvēku, bet mums šie krievvalodīgie nav vajadzīgi. Jā, Krievijas politiķi pabļaustīsies, bet – nekas, lai bļaustās, mums gluži vienkārši jāturpina. Tāpat kā ar Aļošas pieminekli Igaunijā – krievi bļaustījās, bļaustījās, bet igauņi konsekventi darīja savu darbu. Un Aļošu aizvāca…

DDD: Un viss…

A.G.: Un viss. Visiem latviešiem beidzot jāsaprot – apvienosimies taču kā tauta, kā latvieši, aizstāvēsim paši savas intereses! Kāpēc jādomā, ka okupantu izraidīšana uz Krieviju ir viņiem kaut kāds sods? Tas, ka viņi negrib, liecina, ka tie gluži vienkārši neapzinās, ka atgriešanās dzimtenē ir laime. Bet mums jābūt saprātīgākiem un jāpasaka: tā ir jūsu laime atgriezties etniskajā dzimtenē! Tur viss būs krievisks, nebūs nekādu problēmu – šādi jānomierina viņus un jādzen prom! 

Kāpēc latviešiem savā starpā nepieciešams vienoties? Tāpēc, ka okupanti vienojas. Piemēram, deputāts Nikolajs Kabanovs – likumīgais pilsonis (tā viņš pats uzsvēris), tātad viņa vec-vec-vecvecāki kaut kad dabūjuši mūsu valsts pavalstniecību, bet viņš šo latviešu tautas uzticību ir pilnībā nodevis. Krievu jeb, pareizāk, okupantu avīzē “Vesti” viņš raksta, ka krieviem Latvijā ir jāveido pašiem savi tādi kā pārvaldes orgāni, un salīdzina, ka albāņi tieši to darīja Kosovā. Kā mēs zinām, Kosova bija Dienvidslāvijas sastāvdaļa, un tad, kā tieši tagad iesaka Kabanovs, viņi sāka veidot paralēlās varas struktūras un nepakļauties Dienvidslāvijas struktūrām. Iedomājieties, ka tagad okupanti pie mums Latvijā veido savas struktūras, kaut vai neformālas – pieņemsim, viņiem ir sava valdība, viņi klausa tikai savai valdībai, pārstāj maksāt nodokļus Latvijas valstij, dod naudu savai valdībai, runā tikai krieviski un pilnīgi visu boikotē.

DDD: Ļoti ticams scenārijs…

A.G.: Protams, ja mēs paliksim tādi – kā jau teicu, kā mūsu Valsts prezidents sūta tikai zīmītes Saeimas priekšsēdētājai u.tml. – tad tā arī notiks. Kabanovs raksta, ka Kosovas albāņu iniciatīva nāca tieši no apakšas, nevis no pašas Albānijas, un uzsver, ka nevis Krievijas vēstniecībai šeit, Latvijā, ir kaut kas jādara, bet šejienes krieviem pašiem jāorganizējas – tad viņi dabūs atbalstu utt. Viņš ir pārliecināts, ka viņi to spēj izdarīt. Un, ja latvieši paliks kā līdz šim, tad izdarīs arī!

Sagatavoja Līga Muzikante


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.19(537), 2023. gada 6.–19. oktobris


« Atpakaļ