TUMSA JĀATMASKO – TAS IR MŪSU PIENĀKUMS!

No “DDD” arhīva: joprojām aktuāli


Laikrakstā “DDD” bieži vien tiek parādītas sabiedrībā pazīstamo cilvēku – politiķu, zinātnieku, tā sauktās inteliģences pārstāvju – patiesās sejas. Jūs ne reizi vien viņus esat nosaucis par izglītotiem muļķiem. Lasītāji jautā: kādēļ?

Aivars Garda: Par izglītotiem muļķiem tādus izglītību saņēmušus cilvēkus, kuriem būtu jāzina tas, ko viņi nezina, sauc Dzīvās Ētikas Mācības Autors. Es tikai atkārtoju Mācībā teikto, kā es to izprotu, – izglītots muļķis ir tas politiķis, zinātnieks, filozofs, skolotājs, valsts vadītājs, kurš, piemēram, nezina pasaules uzbūvi, par ko tiek stāstīts Dzīvās Ētikas Mācībā, nezina par Kosmosa Likumiem, Kosmosa Hierarhiju, Neredzamo Pasaules Valdību utt.

Dzīvās Ētikas Autors atzīst, ka pienācis laiks izglītotajiem muļķiem piekārt tumsoņu birkas, tāpēc mēs šīs birkas arī pieliekam, neskatoties uz to, ka tas šokē mūsu tumsonīgos remdenos. Tumsa ir jāatmasko – tas ir mūsu pienākums! Baznīca to nedara, jo pati ir tumsonīga – vismaz es nezinu nevienu no tiem, kas sakās, ka viņam ir tiešs sakars ar Dievu, kurš nebūtu tumsonis, jo nezina elementārās lietas. Tāpat kā viņi kādreiz nezināja, ka Zeme ir apaļa, un tādēļ sadedzināja Džordano Bruno, tāpat tagad viņi nezina jaunās Patiesības, kas jāzina tiem, kuriem patiešām ir sakars ar Dievu. Tāpēc mēs atmaskojam arī Baznīcu.

DDD: Pirms vēlēšanām uzņēmēji, sabiedriskie darbinieki un citi, kuri līdz šim ir klusējuši un darbojušies tikai savās personiskajās interesēs, sāk runāt par latviešu saimniektautas pašnoteikšanās tiesībām, par negatīvajām lietām, ko piedzīvojam Eiropas Savienībā. Vai viņiem var uzticēties, jo līdz šim, kad jūs par to runājāt, visi izlikās to nedzirdam? Vai varbūt viņi arī ir tumsoņas?

Aivars Garda: Tā saucamie biznesmeņi šajos jautājumos izglītoti muļķi vien ir. Viņi vispār nezina, uz kurieni jāvirzās sabiedrībai, – tiem galvā tikai peļņa. Pirms deviņiem gadiem (komentārs sniegts 2010. gadā – red.piez.), kad rīkojām konkursu par to, kādēļ nedrīkstam stāties ES un kādēļ nedrīkst pārdot Latvijas zemi ārzemniekiem, tātad par jautājumiem, kas arī biznesmeņus tagad pēkšņi ļoti satrauc, savas muļķības dēļ viņi mūsu argumentos neieklausījās. Mēs, protams, priecājamies, ka viņi sāk atjēgties. Esam pat gatavi par katru tādu atjēgšanos viņiem galviņas paglaudīt. Lai nāk visi – aināriņš, andrītis, aivariņš ­– visiem paglaudīsim galviņu un teiksim: “Labs puika!”

Vai viņiem var ticēt? Nedomāju, ka tie vēlas izdarīt ko labu, jo viņiem nav ideālu. Viņu vienīgā vērtība ir nauda, kas nav ideāls.

Lai Daba pati izlemj deģenerātu likteni!

Lasītāji lūdz paskaidrot izteikumus par pederastiem – par iespējamību nodrošināt viņiem leiputriju, lai Daba pati izlemj viņu likteni.

Aivars Garda: Dzīvās Ētikas Mācībā teikts, ka graudi jāatdala no pelavām, tas ir, normāli cilvēki jāatdala no apziņas deģenerātiem. Atgādinu, ka apziņas deģenerāts ir tas, kurš nenormālu uzskata par normālu. Tātad izdzimteņi (izdzimtenes) un visi tie, kas uzskata homoseksuālismu par normālu parādību, un remdenie, kuriem viss vienalga, ir apziņas deģenerāti.

Ja ANO ietilpstošo valstu vadītāji pieņemtu lēmumu, ka pederasti un citi apziņas deģenerāti, kas neārstējas, ir jāizolē no veselās sabiedrības, un atvēlētu kādu salu, kur tos visus varētu savietot, cilvēce izbēgtu no ļoti lielām kataklizmām, kas strauji tuvojas cilvēcei. Pasaules mērogā viņus būtu jāpasludina par īpaša veida idiotiem, kas tiktu nostiprināts katras valsts likumos.

Manuprāt, tiklīdz apziņas deģenerāti būtu nodalīti un pārvietoti uz salu, viņi saņemtu tādu prettriecienu no Augstākajiem Dabas Spēkiem, ka šī sala gluži vienkārši nogrimtu zem ūdens līdz ar visiem deģenerātiem. Cilvēce būtu pašattīrījusies. Protams, vispirms jāpiedāvā homoseksuālistiem ārstēties, bet viņi diemžēl negrib labprātīgi dzīvot pidarolesbozorijos.

Būtu gan žēl salas, jo katra sala ir vērtība. Bet, tā kā Lielās Atnākšanas laikā Zemi tāpat sagaida lielas kataklizmas, jo notiks cilvēces attīrīšana, tad brīvprātīgi ziedot vienu salu būtu saprātīgi. Piemēram, Angliju sagaida ļoti bīstams liktenis. Mahātmu vēstulēs teikts, ka lielās pārmaiņas klimatā un plūdi sāksies tieši Anglijā.

DDD: Varbūt deģenerātiem atvēlēt Islandi, kur valdības vadītāja ir lesbiete?

Aivars Garda: Viņa, protams, var ņemt un premjerēt visus deģenerātus. Pirms tam gan būs jābrīdina normālie islandieši, lai pamet savas mājas, lai neskatās atpakaļ kā Bībeles Lata sieva, kura atskatījās un aizgāja bojā. Kad Islandē būs savākušies visi apziņas deģenerāti, domājams, sala drīz nogrims zem ūdens vai to apklās vulkāna pelni.

DDD: Deģenerētie homoseksuālisti droši vien zina savu likteni, tādēļ tik ļoti agresīvi cenšas, kā viņi paši saka, “integrēties normālajā sabiedrībā”.

Aivars Garda: Viņi to intuitīvi jūt. Tumsas spēki, pie kuriem pieder arī pederasti, instinktīvi jūt to, kas teikts Dzīvās Ētikas Mācībā, ka tumsa var pastāvēt tikai tur, kur ir Gaisma. Ja nebūs Gaismas, ko tad tumsa krāps un mānīs? Pati sevi?

Tumsa iedzīvojas tikai uz godīgu cilvēku rēķina, tādēļ pederasti tik ļoti baidās no atdalīšanas. Viņi jūt, ka, tiklīdz viņus atdalīs no normālajiem cilvēkiem, viņi aizies bojā. Tā kā šie apziņas deģenerāti atrodas mūsu vidū, Dabas Spēki nevar viņus iznīcināt, jo tad, tēlaini izsakoties, zibens skars arī mūs.

Esmu jau iepriekš pieminējis kādu līdzību, ko atkārtošu. Uz vienu “medus pili” salido vairākas mušas, kuras nosit ar vienu pletnes vēzienu. Kad pienāks Termiņš, Daba tā rīkosies arī ar apziņas deģenerātiem.

DDD: Savā laikā Streips lielā panikā protestēja pret priekšlikumu homoseksuālistus atdalīt.

A.G.: Suns zina, ko ēdis…

Mēs jau neesam teikuši, ka vēlamies fiziski iznīcināt homoseksuālistus. Nē, gluži pretēji, mēs piedāvājam viņiem vislabākos dzīves apstākļus. Homoseksuālistiem būtu visērtākā dzīve – lai tikai viņi iet no mums prom! Viņi varētu tur brīvi savā starpā lesboties un pederastoties, remdeno deģenerātu pūļa apjūsmoti. Zinot Kosmosa Likumus viņu leiputrija nebūtu ilga, jo tie gluži vienkārši tiktu noslaucīti no Zemes virsas, bet tā nebūtu mūsu vaina.

Mēs neaicinām homoseksuāļus likt gāzes kamerās, šaut vai kā citādi iznīcināt. Viņiem tiktu nodrošināta leiputrija, ļaujot Dabai pašai izlemt viņu likteni.

Pirmpublikācija laikrakstā “DDD” Nr.16(22), 2010. gada 6.–19. augusts


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.14(532), 2023. gada 28. jūlijs–10.augusts


« Atpakaļ