SAVĒJAIS

15. augustā prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš kļuvis bēdīgi slavens ar savu lepnumu par nodarbošanos ar pederastiju, viesojās Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svinību galvenajā dievkalpojumā Aglonā. Uz katoļiem svarīgo pasākumu E.Rinkēviču ielūdzis Romas katoļu Rīgas metropolijas Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis. Publiskajā vidē nav informācijas, vai prezidents ir ticies un sirsnīgi sarokojies ar arhibīskapu Zbigņevu Stankēviču, arī tradicionālā Valsts prezidenta uzruna šogad izpalika… Toties valsts galva – lepnais pederasts – tikās ar Latvijas Bīskapu konferences pārstāvjiem.

Daži ekrānšāviņi no Prezidenta kancelejas mājas lapā publiskotajām fotogrāfijām (Foto autors: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja) tika publicēti arī sociālajā vietnē “FACEBOOK” un izpelnījās dažus komentārus.

Ieva Bruņeniece: Vienmēr brīnos, ka gados pajauns cilvēks var būt miesās tik šķībs, pat smaidu ieskaitot. Vai tautai tas tiešām šķiet ok?

Lana Krūmiņa: Bēdīgi, bet kurš no Jums nav grēkojis? Gejs tāds pats grēcinieks kā jebkurš no Jums. Vai vēlaties, ka mācītāji, priesteri, kardināli novēršas no jums tikai tādēļ, ka esat grēcinieki? Bībele to nemāca.

Līga Muzikante: Lana Krūmiņa, Jēzus teica: “Ej un negrēko vairs!” Nevaru iedomāties, ka Viņš būtu teicis: “Ej, grēko un esi lepns par to!”

Leonards Inkins: Lana Krūmiņa, grēcīgi ir visi un visas. Runa nav par grēkiem, bet par attieksmi pret tiem. Grēks ir grēks, bet ne norma! Grēks nav tas, ar ko jādižojas un par ko jāziņo citiem. Grēks ir apkarojams un slēpjams. Ja grēku neapkaro un neslēpj, tad tas vairojas…

Liene Apine: Šis ir ieraksts par “savējiem”, kuri, zinot, ka homoseksuālisms ir grēks, izliekas, ka viss ir labi. Varbūt tādēļ, ka baznīca pilna ar pedofiliem… nezinu, bet tas nav attaisnojums. Ikreiz, kad kāds stāsta, ka nav svarīgi, kurš ar ko guļ, man gribas teikt, ka ne jau normālie jeb heteroseksuālie cilvēki kladzina par to, ar ko guļ. Tas ir svarīgi tieši homoseksuāļiem. Viņi nez kādēļ brēc par vārda brīvību, cilvēktiesībām, liedzot normālajiem izmantot savas tiesības pateikt, ka homoseksuālismu uzskata par nenormālību.

Vēl komentārs par “labo cilvēku”… Sašutums pārņem, kad saka: viņš jau visādā ziņā ir labs cilvēks, tas nekas, ka homoseksuāls. Nesaprotu, kā var būt labs cilvēks, ja dara sliktas lietas?! Tad jau par zagļiem un izvarotājiem arī varam teikt: viņš jau visādā ziņā labs cilvēks, tikai zaglis. Labs cilvēks nedarīs sliktas lietas vai, ja tomēr iznāks izdarīt ko sliktu, tad, kā šeit rakstīja Līga Muzikante, atgādinot par Jēzus vārdiem, nožēlos paveikto un vairs tā nedarīs.

Klusēšanas spirāle darbojas tik spēcīgi, ka pat saprātīgi domājošie cilvēki baidās pateikt, ka redz karali pliku, nevis tērptu greznās drēbēs. Jā, Valsts prezidents un baznīca ir greizi!

Eduards Juhņevičs: Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi… Lai Dievs mums visiem ir žēlīgs!

Steidzīte Freiberga: Tā Kunga ceļi ir izdibināmi, tikai uz to ir jātiecas un jāizsmalcina apziņa. Tieši tāpēc jau mums ir dota Mācība, lai mēs saprastu, kas ir kas un kāpēc notiek tas, kas notiek…

Līga Muzikante: Tomēr starp katoļu garīdzniekiem Latvijā ir arī kāds godīgs vīrs – vismaz sirmais kardināls Jānis Pujats. Lūk, kā labi apmaksātā izdzimteņu mafija par viņu nervozēja – 2001. gadā 12. decembrī ziņu aģentūra BNS rakstīja:

““Viedas” izsludinātajam konkursam “Latvija bez homoseksuālisma” iesniegti kopumā 26 darbi, un viens no autoriem ir arī kardināls Latvijas Romas katoļu baznīcas arhibīskaps Pujats. [..] Par šo konkursu sašutumu paudušas Latvijas geju tiesību aizstāvības organizācijas, kā arī ieinteresējies Valsts cilvēktiesību birojs un vairāki Saeimas deputāti. [..] Izdevniecības iniciatīvu atbalstījuši Saeimas deputāti Juris Vidiņš, Jānis Leja un Pēteris Tabūns, norādīdami, ka izteikties par šādiem tematiem visiem ir brīvas tiesības. Paziņojumā medijiem deputāti pauž viedokli, ka homoseksuālisms sabiedrībā ir uzskatāms par novirzi no normas. Savukārt Latvijas geju sabiedriskā organizācija “Geju atbalsta grupa” paziņoja, ka pieliks visus spēkus, lai informētu Eiropas Savienības struktūras, starptautiskās organizācijas, valstu valdības un visas citas struktūras, kurām rūp cilvēktiesību jautājumi Eiropā, par pret homoseksuālistu tiesībām vērstajiem procesiem Latvijā. Jau iepriekš ar skandaloziem konkursiem atpazīstamību ieguvusī izdevniecība “Vieda” atkal izsludināja konkursu – šoreiz par cīņu pret homoseksuālismu. [..] Apgāds “Vieda” ieguvis skandalozu slavu ar savu konkursu par Latvijas dekolonizāciju, kas izsauca asu Krievijas reakciju un pievērsa starptautisku uzmanību. Satversmes aizsardzības birojs uzsāka izmeklēšanu, bet pārkāpumus neatrada, tomēr atzīstot, ka apgāds balansējis uz likumības robežas.”

* * *

Forsētā nenormālības uzspiešana par normu rosina pastiprināti pievērst uzmanību homoseksuālisma propagandas tēmai, kas šodien vainagojas ar cilvēka, kurš publiski lepojas ar savu seksuālo nenormālību, ielikšanu Valsts prezidenta postenī, kura uzdevums būtu simbolizēt tautas un valsts augstākās vērtības, nevis civilizāciju iznīcinošu ideoloģiju. Tādēļ aktuāli ir publicēt apgāda “Vieda” 2001. gadā izsludinātā konkursa “Latvija bez homoseksuālisma” konkursa nolikumu. Iespējams, kāds lasītājs tiks pamudināts uzrakstīt jaunu darbu par piedāvātajām tēmām.


Apgāds “Vieda” izsludina radošo darbu konkursu “LATVIJA BEZ HOMOSEKSUĀLISMA”

Padomju okupētajā Latvijā vīriešu homoseksuālisms – pederastija – bija aizliegts ar likumu. Pēc Latvijas teritoriālās neatkarības atgūšanas iecietīgu attieksmi pret homoseksuālismu pie mums ievazāja Rietumi, ar savu sūtņu – deģenerētu personu palīdzību uzspiežot mums to kā demokrātijas augstāko sasniegumu. Citādus uzskatus pauž Svētie Raksti. Vecajā Derībā Trešajā Mozus grāmatā teikts: “Ar vīru tev nebūs gulēt, kā kopā guļ ar sievu; tā ir negantība.” “Neapgānies ar to visu, jo ar to ir apgānījušās tās tautas, ko es izdzīšu jums pa priekšu.” “Jo visas šīs negantības ir darījuši šīs zemes ļaudis, kas pirms jums bijuši, tāpēc zeme ir apgānīta.” “Ja vīrs guļ kopā ar vīru, kā tikai mēdz gulēt ar sievu, tad tie abi ir izdarījuši negantību, tiem abiem ir mirtin jāmirst; un lai viņu asinis paliek uz viņiem.” Dieva pravietis Zaratustra teica: “Vīrietis, kurš ieiet vīrietī vai kurš pieņem vīrieti, ir dēmons. Tādējādi šāds vīrietis upurējas dēmonam, ir dēmona “inkubs” (pasaules sātanisko spēku aģents) un nepavisam nav labāks par dēmonu.” Marka evaņģēlijā teikts: “Bet, kas Svēto Garu zaimo, tas nemūžam nedabū piedošanu, bet ir sodāms ar mūžīgu sodību. Jo tie sacīja: “Viņam ir nešķīsts gars.” “Kas nav ar Mani, tas ir pret Mani.” “Jo, kas ir pret Dabu, tas ir pret Kristu – Patiesību.”

Kosmosā mēs nevaram iedomāties kaut ko tik zaimojošu kā homoseksuālisms. Arī dabā, dzīvnieku pasaulē, tādas riebeklības nenotiek. Aktīvais pederasts, ignorējot sievieti, patiesībā uzspļauj tai, zaimo Kosmisko Sievišķo Principu jeb Svēto Garu. Lesbiete, ignorējot vīrieti, zaimo Dievu – Tēvu.

Bīstams ir ne tikai pats homoseksuālisms, kā mēs to redzam no Svētajiem Rakstiem. Ne mazāk bīstama ir sabiedrības tolerantā attieksme pret to un homoseksuālisma propaganda.

Homoseksuālisma uzplaukums mūsdienu pasaulē, Eiropas Savienības valstīs, diemžēl arī mūsu Latvijā, liecina, ka sabiedrības morāli ētiskie principi ir sagrauti, mūsdienu civilizācija ir tuvu bojāejai, līdzīgi kā Sodoma, Gomora, Romas impērija u.c. Vai mums jānolaižas tik zemu kā Vācija un Nīderlande un citas Eiropas Savienības valstis, atļaujot homoseksuālistu “laulības”? Nīderlandē atļauj pat bērnu adoptāciju šādās “ģimenēs”. Kā tas varēja notikt, ka tik senā kultūras zemē kā Vācija, kas devusi cilvēcei tādus dižgarus kā Gēte, Kants, Hēgelis, Bēthovens un citi, ir notikusi tāda sabiedriskās apziņas deģenerācija? Eiropas Savienība nenosodīja Vāciju un Nīderlandi, tātad atbalsta šīs civilizāciju apkaunojošās parādības. Vai, iestājoties Eiropas Savienībā, mēs nekļūsim tādi paši? Ko tad par Latviju domās veseli, normāli cilvēki?

Kāpēc pret šīm riebeklībām necīnās kristieši? Viņu pasīvā, gļēvā noraudzīšanās uz ļaunumu sabiedrībai nav saprotama. Citādi rīkojās pirmie kristieši. Vai Svētie Raksti nav jāievēro? Cik liels svars būtu kardināla Pujata, arhibīskapu Vanaga un Aleksandra, kā arī citu konfesiju vadītāju vārdam, paustam publiski un neatlaidīgi! Vai mēs gribam Latvijā piedzīvot homoseksuālistu “ģimenes”? Vai tiešām mums pietrūks veselā saprāta un drosmes vienreiz sadūšoties un apturēt homoseksuālisma izplatīšanos? Vai nav pienācis pēdējais laiks apvienot pūliņus šīs parādības izskaušanā? Vai Krimināllikums nav jāpapildina ar pantu “Par homoseksuālisma propagandu un pederastiju”?

Radošo darbu temati:

1. Homoseksuālisms – normāla parādība vai sātanisms.

2. Homoseksuālisms – cilvēces kauns un negods – ir jāaizliedz ar likumu.

3. Vai Latvijai jāiestājas Eiropas Savienībā, kura atbalsta Svētā Gara zaimošanu, atļaujot viendzimuma “laulības”.

4. Homoseksuālisms – jebkuras civilizācijas deģenerācijas pazīme un bojāejas priekšvēstnesis.

Homoseksuālisma aizstāvjus aicinām bezjēdzīgi nekritizēt šo konkursu. Ja kaut kas nepatīk, tad tie var sarīkot konkursu, kura jautājumi pilnīgi atbilstu viņu perversajam pasaules uzskatam un apziņas līmenim, piemēram:

1. Pederasti – izcilie mēslu kulšanas meistari – sabiedrības virzošais spēks.

2. Mīlestība starp vīrieti un sievieti – cilvēces kauns un negods.

Redzēsim, kāds būs sabiedrības atbalsts.

Konkursā aicināti piedalīties skolnieki, studenti, jebkurš Latvijas iedzīvotājs un ārzemnieks.

Visi konkursa dalībnieki saņems piemiņas diplomus. Labākie darbi tiks nosūtīti Romas pāvestam Jānim Pāvilam II, ANO, JUNESKO, Valsts prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai, Saeimas priekšsēdētājam Jānim Straumēm, Ministru prezidentam Andrim Bērziņam. Labākie darbi tiks arī publicēti atsevišķā grāmatā.

Žūrijas komisija

2001. gadā


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.16(534), 2023. gada 25. augusts–7. septembris


« Atpakaļ