Valsts prezidents: “ES LEPNI PAZIŅOJU: ESMU GEJS. LAI JUMS VISIEM VEICAS!”

Aivara Gardas un Līgas Muzikantes saruna


Līga Muzikante: Mūsu saruna notiek tā sauktajā “praida nedēļā”, kad par Valsts prezidentu ticis ievēlēts lepns pederasts, pie Rīgas domes izkārts “praidu” simbolizējošs karogs un Rīgas mērs lepni soļo “praida” gājienā, tā sauktajam sabiedriskajam medijam “Rus.lsm.lv” sniegdams interviju krievu valodā. It kā katram psihiski normālam latvietim būtu jāsaprot, ka homoseksuālisma pasludināšana par dabiskas seksuālās tieksmes alternatīvu un valsts neatbrīvošana no ārējiem ienaidniekiem pēc okupācijas un masveida kolonizācijas, tas ir, deokupācijas un dekolonizācijas neveikšana, ir virziens pret garīgo evolūciju.

Atceros, kā Edgars Rinkēvičs, ārlietu ministrs būdams, vēl pirms dažiem gadiem brutāli noraidīja Okupekļa nojaukšanu un krievu presē skaidroja, kādēļ šis kauna stabs ir jāatstāj neskarts… Atbildot uz jautājumu par 11 000 Latvijas pilsoņu parakstiem Okupekļa nojaukšanai, 2013. gadā tā brīža ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs  intervijā Krievijas laikrakstam “Rossijskaja gazeta” mierināja krievu auditoriju, ka “Latvijas amatpersonas neatbalsta Uzvaras pieminekļa demontāžu”. Tāpat viņš vērsās pie Saeimas, lai no Pilsonības likuma grozījumiem tiktu svītrota prasība t.s. nepilsoņu bērnu vecākiem apliecināt, ka Latvijas pilsonību ieguvušajam bērnam palīdzēs apgūt valsts valodu un ieaudzinās viņā cieņu pret Latvijas Republiku un uzticību tai. Un, cik man zināms, Rinkēvičs vienmēr ir bijis varen lepns starptautisko institūciju priekšā, ka pilsonība okupantu bērniem tiek piešķirta maksimāli atvieglotā kārtībā – un tas nekas, ka tādējādi tiek vēl vairāk iekapsulēta Krievijas piektā kolonna Latvijā.

Aivars Garda: Pilnībā piekrītu visam, ko tu saki. Edgars Rinkēvičs nekad nav iestājies par latviešu tautas interesēm, kur nu vēl par tik vajadzīgu darbību kā Latvijas dekolonizācija jeb latviešu atbrīvošana no padomju civilokupantiem visās paaudzēs. Viņš nekad par to nav pat ierunājies. Protams, abi pārējie kandidāti šajā ziņā arī nebija labāki. Dekolonizācijas neveikšana ir noziegums pret latviešu tautu.

Otrkārt, viņš visu laiku ir iestājies par vēl vienu noziegumu pret latviešu tautu, proti, par okupantu saliedēšanu ar latviešu tautu un to integrāciju mūsu tautā.

Treškārt, viņš ir iestājies par okupantu naturalizāciju, kas arī ir noziegums.

L.M.: Sanāk, ka jaunievēlētais prezidents, pretēji masu mediju skandētajām slavas dziesmām, patiesībā ir ar lunkanu muguru – uz kuru pusi vējš pūš, uz to viņš lokas. Tagad vējš pūš pret Krieviju – un nu Edgars liecas pa vējam pret Krieviju, jo “pasaules visvarenie” to ir atļāvuši. Brīnišķīgi, ka vēja virziens sakrīt ar latviešu interesēm, būtu lieliska starptautiskā situācija, bet – no dekolonizācijas vēl joprojām ne čiku, ne grabu!

Tātad šeit nav runas pat par to, ka Edgars Rinkēvičs ir homoseksuālis un ar to publiski lielās?

A.G.: Tieši tā. Protams, tas, ka Latvija ir pirmā valsts pasaulē, kuras prezidents ir pederasts, ir liels apkaunojums visai latviešu tautai. Arī man personiski kā latvietim. Kauns, ka mani ārzemju draugi tagad var vīpsnāt par Latviju. Tas liecina, ka mūsu latviešu tautas pūļa cilvēks ir tik ļoti degradējies, ka zaudējis kaunu, ieceldams Valsts prezidenta krēslā netikumisku cilvēku, kurš no sava netikuma nekaunas. Pirms 21 gada, kad sākām izdot avīzi, nevarējām pat iedomāties, ka kaut kas tāds ir gaidāms. Bet rakstā par Overtona logu ir labi izskaidrots, kā tas notiek.

L.M.: Diemžēl arī jaunieši ir degradējušies. Kāds jauneklis zem manas publikācijas feisbukā ierakstīja: “…ja Dievs ir visvarens un visu redz, tad jāpieņem, ka tā ir bijusi viņa griba Rinkēviča kungam kļūt par prezidentu, nevis iedomāties sevi gudrāku un zinošāku par lietu kārtību, augstprātība taču ir grēks, vai ne tā?”

Es gan varu atbildēt, ka aiz “Rinkēviča kunga” stāv nevis Dievs, bet labi apmaksāta polittehnologu armija, kas kalpo multimiljardieru interesēm un kuras uzdevums ir, līdzībās runājot, iesmērēt mūsu tautai akmeni maizes vietā.

A.G.: Jā, tās lielās cerības, ko vecākās paaudzes lika uz jauniešiem, nav attaisnojušās. Proti, kad nāks pie teikšanas cilvēki, kas nav dzīvojuši Padomju Savienībā, tad tik būs labi! Mēs tagad redzam, ka izvirtušie Rietumi ir tikuši arī līdz Latvijai un mūsu jauniešiem.

L.M.: Šķiet, ka latviešu pūļa cilvēks ir kā apstulbots. Dīvaini vērot, kā latviešu apziņa tiek sašķelta un arī paši latvieši savā starpā šķeļas maznozīmīgos jautājumos un nevar vienoties ap atbrīvošanās ideju. Arvien mazāk kļūst tādu, kas spēj saskatīt mērķtiecīgi virzīto tautas garīgās iznīcināšanas procesu dažādās izpausmēs. Ja samierināmies ar pretdabisku tieksmju un okupantu klātbūtnes legalizēšanu, tad mūsu tautai un mūsu senču izkarotajai valstij nav nākotnes. Mēs kā tauta to neesam pelnījuši.

A.G.: Jā, tā tas ir. Mēs tagad, redzot, kā Krievijas prezidents Putins pa šiem gadiem ir apstulbojis savas valsts pilsoņus, šausmināmies un brīnāmies: “Kā tā var apstulboties, ka nesaprot tik elementāras lietas. Kā militāra iebrukšana draudzīgajā kaimiņvalstī Ukrainā var neizraisīt krievos pretestību pret Putina varu?” Diemžēl tikpat apstulboti ir latvieši no savas valsts propagandas un nesaprot elementāras lietas par dekolonizācijas nepieciešamību un homoseksuālisma kaitīgumu! Par to arī varam šausmināties un brīnīties. Par latviešu pūļa cilvēka nodevīgumu, gļēvumu un muļķību.


Informācijai

31. maijā par Valsts prezidentu Saeima ievēlēja līdzšinējo ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču. Valsts prezidents ir valsts augstākā amatpersona, viņam ir spēcīgas  pilnvaras likumdošanā. Bez viņa paraksta nestājas spēkā Saeimas pieņemtie likumi. Tos viņš var atgriezt vēlreizējai caurlūkošanai. Valsts galva  drīkst arī pats iesniegt parlamentam likumprojektus. Prezidentam ir tiesības izraudzīties premjera amata kandidātu un vadīt ārkārtas valdības sēdes, kā arī pieprasīt Saeimas sēdes sasaukšanu. Viņš var arī atlaist parlamentu. Prezidents ir Bruņoto spēku virspavēlnieks, vada Nacionālās drošības padomes sēdes, viņa ziņā ir virsnieku pakāpju piešķiršana un atņemšana. Un, galvenais, viņš reprezentē valsti starptautiski. Turklāt arī pēc amata pilnvaru termiņa beigām viņš turpina pildīt šo simbolisko funkciju. Jaunievēlētais Valsts prezidents kļuvis slavens ar to, ka sociālajos medijos jau pirms dažiem gadiem ir izlielījies: “Es lepni paziņoju: esmu gejs. Lai jums visiem veicas!”


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.11(529), 2023. gada 9.–29. jūnijs


« Atpakaļ