ASV VĒL IR VESELĀ SAPRĀTA PALIEKAS

Lai gan ASV uzstājas kā LGBTQ+ “tiesību” aizstāve, liekot domāt, ka visi amerikāņi ir bez iebildumiem pieņēmuši nenormālību par normu, statistikas dati liecina par ko citu. Transpersonu-dženderisma ideoloģija netiek pieņemta ar atplestām rokām, bet priekšlikumi likumā nostiprināt nepilngadīgo tiesības veikt dzimummaiņas terapijas izraisījuši lielu ažiotāžu un neslēptu pretestību.

Rasmussen Reports nesen veiktajā aptaujā atklājies, ka 71% amerikāņu piekrīt apgalvojumam, ka “ir divi dzimumi: vīrieši un sievietes”. Turklāt vairākums no viņiem pat kategoriski noliedz vēl kādu citu “dzimumu” eksistenci. Par to, ka ir arī citi dzimumi, pārliecināti ir desmit procentu amerikāņu. Iepriekš šāda aptauja tika veikta 2021. gada decembrī, kad strīdu sabiedrībā izraisīja Džoannas Ketlīnas Roulingas – grāmatu par Hariju Poteru autores – atklātā kritika transpersonu ideoloģijai. Toreiz aptaujas rezultāti bija dženderisma ideoloģijai glaimojošāki. Acīmredzot amerikāņi pamazām sāk apjaust iznīcību, ko sevī slēpj dženderisma ideoloģija.

Vairāki ASV štati ir pieņēmuši likumus, kas aizliedz nepilngadīgajiem veikt dzimuma maiņas ķīmisko terapiju un ķirurģiskas operācijas. 62 procenti amerikāņu uzskata, ka ar likumu ir jāaizliedz transpersonu aktivitātes, kas vērstas uz nepilngadīgo “izglītošanu”. Tikai 26 procenti domā, ka skolās bērniem ir jāļauj saņemt konsultācijas par viņu seksuālo un dzimuma identitāti bez vecāku ziņas vai piekrišanas. Sešdesmit procenti amerikāņu ir kategoriski pret skolēnu seksuālo izglītošanu bez vecāku piekrišanas, bet četrpadsmit procenti nav par šo jautājumu domājuši.

Interesanti ir rezultāti, kur atbildētāji sakārtoti pēc politiskās pārliecības principiem. Nav pārsteigums, ka tieši republikāņu vairākums (75 procenti) ir pret dzimummaiņas atļaušanu nepilngadīgajiem un to, ka bērnus konsultē par dzimuma identitāti, neinformējot vecākus. Tāpat domā arī 44 procenti demokrāti un 64 procenti amerikāņu, kuri nav saistīti ar kādu no lielajām partijām. Arī apgalvojumam, ka ir tikai divi dzimumi – vīrietis un sieviete – vairumā gadījumu piekrīt tieši republikāņi.

Protams, ir absurdi, ka par šādiem jautājumiem ir jātaisa aptaujas, ka cilvēki, attaisnojot savu degradāciju, nenormālību cenšas padarīt par dabisku parādību. Lai kādus likumus pieņemtu deģenerāti, nekas nemainīs Dabas noteikto kārtību – pastāv tikai divi dzimumi, un tikai savienībā starp vīrieti un sievieti rodas bērni.


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.11(529), 2023. gada 9.–29. jūnijs


« Atpakaļ