LASĪTĀJU VĒSTULES

Sirsnīgs sveiciens!

Paldies, ka esat augstas raudzes žurnālisti – ar godaprātu un valstiskumu uzturat cīņu par latviešu tautas saglabāšanu un valsts pastāvēšanu! Lai jaunajā gadā Latvija kļūst brīva no Krievijas okupantu 5. kolonnas, valstij nelojāliem “jaunpilsoņiem” un “nepilsoņiem” un no Globālistu elites ietekmes cilvēku prātos, kas sēj cilvēces negoda un posta ideoloģiju!

Mana izpratne par šodienas notikumiem. Krievijas agresija un genocīda kulminācija pret ukraiņu tautu var beigties tikai ar “Nirnbergu-2”. Tāpēc Latvijā tagad godprātīgiem juristiem jārosina kriminālatbildība pret amatpersonām par okupantu militāristu un civilokupantu “likumīgu” atstāšanu Latvijā un naturalizēšanu, noziedzīgi izmainot LR pilsoņu kopumu. Pie atbildības saucami Godmanis, VV-F, Pabriks, pretvalstiski balsojušie Satversmes tiesas tiesneši, Aldermane, arī SAB Kažociņš un visi, kas balsoja par krievu valodu Latvijā, un vēl daudzi citi kompartijas un VDK darbinieki.

Otrs svarīgs jautājums ir Globālistu elites diktatūras nostiprināšanās Latvijā, kas ietver:  

a) pašvaldību likvidēšanu pagastos, pagastu apvienībās, mazākās un pēc tam arī apriņķu-rajonu lielākās pilsētās – kopā ar skolu, slimnīcu bibliotēku, pasta nodaļu slēgšanu, dievnamu izvarošanu;

b) cilvēku domāšanas pārveidošanu, vispirms pieradinot pie perversijām-demokrātijas un cilvēktiesību vārdā atzīt par “citādu orientāciju”, uzbāzīgi reklamēt un pēc tam censties nostiprināt likumdošanā.

Šo “Dallesa doktrīnu” publicēja arī laikraksts “DDD”. Varbūt publicēt vēlreiz, lai vieglāk izprast praidus, LGTB ideoloģiju, arī brektes, bikšes, raudsepu “mākslu”, muižniekus, streipus, “progresīvos” Saeimas deputātus, kuri balotējoties neviens neuzrādīja tautību un tagad atkārtoti “stumj” likumdošanā laulības un ģimenes jēdziena izvarošanu, savukārt, 417 “kultūras” darbinieki to aktīvi atbalsta.

Ar cieņu

Leons Laitāns


Labdien!

Daudz gaišuma, sirds siltuma un pateicības, ka Jūs esat, ka ir izdevums “DDD”, kur ikviens var atrast vai pievienot savas domas par šodienas svarīgo un novēlēt izturību turpmākā darbā, stipru sadarbošanos ar rakstīt gribētājiem, daudz gaišu un labu domu, prieku Jūsu ģimenēm un katrai dienai, labu, stipru veselību un daudz jauku brīžu un pārsteigumu, sagaidot 2023. gadu!

Ļoti vēlos būt noderīga avīzes tapšanā, tāpēc turpmāk centīšos neaizmirst kaut nedaudz vairāk un biežāk stiprināt šo procesu materiāli, bet nekādu bonusu man par to nevajag… Bez lieka skaļuma darīšu, ko varu, tas dos apziņu, ka esmu palīdzējusi.

Ar cieņu

Drosma Gātere


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.1(519), 2023. gada 13.–26. janvārim


« Atpakaļ