LATVIJU NO BANKROTA IZGLĀBS PEDERASTU UN LESBIEŠU NODOKLIS

NO “DDD” ARHĪVA: JOPROJĀM AKTUĀLI


Apritējis jau gads, kopš laikrakstā “DDD” tika publicēts jurista Bruno Bāra ierosinājums ieviest pederastu un lesbiešu nodokli (Bruno Bārs “Jāgāž pederastokrātija!”, “DDD” Nr. 14(166)). Diemžēl šis derīgais ieteikums vēl aizvien nav guvis nepieciešamo atsaucību likumdevēju prātos.

Pederastus un lesbietes aizstāvošie jampampiņi paziņojuši, ka homoseksuāli esot aptuveni 10 procenti no visiem cilvēkiem. Sanāk, gandrīz 2 miljonus iedzīvotāju lielajā Latvijā ir gandrīz 200 000 pederastu un lesbiešu? Izklausās – neticami daudz deģenerātu, kurus vecumdienās jāuztur normāliem cilvēkiem. Tāpēc esošās krīzes apstākļos, pēc Bruno Bāra ierosinājuma, šī kategorija ir nekavējoties jāapliek ar nodokli, jo pederasti un lesbietes neatražo darbaspēku, kas tiem pelnītu naudu vecuma un cita veida pensijām, pabalstiem. “Nav taisnīgi, ka normālo vecāku pēcnācēji uztur pensionētos pederastus un lesbietes,” tā raksta mūsu avīzes lasītājs Bruno Bārs.

Bruno Bārs 2009. gada jūnijā nosūtīja līdzīgu projektu, kā izglābt Latvijas valsti no bankrota, Saeimas priekšsēdētājam G.Daudzem, Ministru prezidentam V.Dombrovskim un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājam P.Krīgeram. Iesniegumā ierosināts pederastu un lesbiešu bezbērnu progresīvā nodokļa apmērs – ne mazāks kā 100 latu mēnesī. Bruno Bārs raksta: “Ja mēneša alga un citi ieņēmumi ir līdz 400 latiem, tad šis nodoklis būtu 150 latu, ja līdz 500 latiem, tad – 200 latu, utt.”

Ja jau pederasti un lesbietes paši lēš, ka Latvijā ir ap 200 000, tad ik mēnesi Valsts kasē ienāktu vismaz 20 000 000 latu, bet gadā 240 miljoni latu. Šādi būs vieglāk iegūt arī vajadzīgos 500 miljonus. Bet tie pederasti un lesbietes, kas negrib maksāt, būs spiesti meklēt veidus, kā ārstēties. Tādējādi visi būs ieguvēji – vai nu homoseksuāļi kļūs atkal par normāliem cilvēkiem, vai ienāks nauda valsts budžetā. Katrā ziņā strauji kritīsies labprātīgās deģenerēšanās apjomi.

Lieliskā projekta ierosinātājs Bruno Bārs saņēma atbildi no Saeimas priekšsēdētāja, ka viņa iesniegums ir nodots zināšanai Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai.

Jārīko diskusijas!


Bruno Bāra vēstule laikrakstam “DDD”

Šajā gadījumā šie vārdi “nodots zināšanai” nozīmē to, ka mans projekts, kā izglābt Latvijas valsti no bankrota, ir “norakts” uz visiem laikiem dziļi, dziļi Saeimas arhīvos, tādējādi nodrošinot ienākumu turpmāko samazināšanos Valsts kasē ar visām no tā izrietošajām sekām.

Es kā jurists zinu, ka man, privātpersonai, nav likumdošanas iniciatīvas tiesību. Taču, redzot TV un dzirdot radio, lasot avīzēs, piedaloties tautas saietos un manifestācijā Esplanādē, pārliecinājos, ka tieši no tautas nāk visvērtīgākie priekšlikumi par krīzes pārvarēšanu. Arī pats P. Krīgers 18. jūnijā Esplanādē no tribīnes aicināja iesniegt priekšlikumus draudošā valsts bankrota novēršanai. Taču, ja pret iespējamiem priekšlikumiem būs tāda pati attieksme kā pret manu projektu, tad kāda jēga?

Protams, pirms manu projektu nodot institūcijām ar likumdevēja iniciatīvas tiesībām, par to būtu jādiskutē visos līmeņos kā par jebkuru ierosinājumu. Jau tagad, pēc “DDD” publicētā raksta “Jāgāž pederastokrātija!”, esmu saņēmis kritiku.

Es piekrītu uzskatam, ka varētu ieviest bezbērna nodokli, ar kuru aplikt vienīgi vīriešus – pederastus, kā piemēru minot Streipu. Neprecētas sievietes nebūtu apliekamas ar bezbērna nodokli tāpēc, ka iniciatīva dibināt ģimeni un turpināt cilvēku dzimumu šajā pasaulē pieder vīriešiem. Tāpat šāda bezbērna nodokļa subjekti nevarētu būt abu dzimumu cilvēki, kam invaliditātes dēļ nav iespējams nodibināt ģimeni.

Katrā ziņā šajos jautājumos būtu jārīko plašas diskusijas un aptaujas, varbūt pat tautas referendums. Aicinu visus izteikties brīvajā laikrakstā “DDD”.

Bruno Bārs

Bezpartejisks jurists

Pirmpublikācija: “DDD” Nr.15(193), 2009. gada 17.–30. jūlijs


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.12(506), 2022. gada 30. jūnijs–14. jūlijs


« Atpakaļ