INTEGRĀCIJAS ĶĒMĪGĀ SEJA. 2. daļa

Turpinājums no: INTEGRĀCIJAS ĶĒMĪGĀ SEJA. 1. daļa

NO “DDD” ARHĪVA: JOPROJĀM AKTUĀLI


Saruna ar LNF priekšsēdētāju Aivaru Gardu


LNF uzrauga drošības dienestus

DDD: Drošības policijas (DP) priekšnieks Jānis Reiniks[1] intervijā “Latvijas Avīzei” izteicās, ka LNF atrodoties DP uzmanības lokā. (Šī saruna ar Aivaru Gardu notika 2009. gada jūlijā.)

Aivars Garda: Atļaujiet man pasmaidīt. Arī DP, visi drošības dienesti, valsts vadītāji un oligarhi ir Latvijas Nacionālās frontes redzeslokā.

Ja kādam ir, par ko piesargāties, tad tieši šiem speciālajiem dienestiem, politiķiem un oligarhiem! Viņi neko nav darījuši, lai Latvija tagad nebūtu šajā ekonomiskajā, tiesiskajā, militārajā un politiskajā bedrē, kurā atrodas. Mums, protams, ir pretīgi apzināties, ka viņi mūs noklausās vai veic video novērošanu. Tomēr, tā kā mums nav ko slēpt, tad par to neuztraucamies. Ja kāds darbojas pret latviešu nācijas interesēm, tad tā ir tieši DP un citi specdienesti, valsts vadītāji un oligarhi.

Saviem lasītājiem jau esam skaidrojuši, ka visas pasaules mērogā notiek neredzama Gaišo un tumšo spēku cīņa ļoti augstā līmenī. Šo cīņu sauc par Armagedonu. Es šaubos, vai Jānis Reiniks par to zina. Es ļoti cerēju, ka specdienesti zina par šo cīņu, taču šaubos, vai Latvijas specdienestos atrastos kaut viens cilvēks, kas šos jautājumus izprastu.

Cīņa notiek starp ļoti augsta līmeņa Gaišajiem spēkiem – Himalaju Balto Ložu jeb Šambalu – un sātaniskajiem spēkiem jeb melnajām ložām. Pienāks brīdis, kad melnās ložas cietīs pilnīgu sakāvi. Tās varēja tikt sakautas jau šodien vai vakar. Šambalai pietiek spēku un līdzekļu, lai to izdarītu. Termiņš, kad melnās ložas tiks iznīcinātas, tiek atlikts līdz pēdējam brīdim [lai ļautu snauduļiem atmosties], tiek ļauts tām vēl darboties [lai visa tumsa izpaustos]. Šīs melnās ložas ietekmē visus pasaules specdienestus, jo Himalaju Baltajai Ložai mūsu specdienesti nekalpo. Ja tie kalpotu Baltajai Ložai, tad dienesti nevērstos pret mums. Īpaši grūti domājošajiem atgādinām, ka mēs esam izdevuši Šambalas Mācību – Agni Jogu –  un cenšamies to īstenot dzīvē.

Izmantojot Satversmē garantētās tiesības, es kā pilsonis, nevalstiskās organizācijas vadītājs brīdinu visus specdienestus un arī Valsts prezidentu, kurš ir Nacionālās drošības padomes priekšsēdētājs, ka viņi visi ir nolaiduši valsti, par ko būs jāatbild! No šīs atbildības viņi nekur nespruks. Tāpēc atkal atkārtoju Domātāja vārdus, ko Viņš ir teicis Dzīvās Ētikas Mācībā: “Neskaitiet dienas, kad jums būs jāatbild par visām blēdībām, labāk nomazgājieties jau šodien.” Pienāks brīdis, un visi šie viņu nedarbi tiks atklāti, ikviens saņems sodu.

“DDD” tiesa pret Saeimas Preses dienestu un Prezidiju

DDD: Kā komentējat tikko notikušo laikraksta “DDD” tiesu pret Saeimas Preses dienestu un Prezidiju, kas ilgst jau četrus gadus?

Aivars Garda: Mēs turam doto vārdu un informējam lasītājus, publicējot šo tiesas pierakstu. Lai tas kalpo par paraugu, kā vajag neatlaidīgi, līdz galam cīnīties par taisnību un “likt nomazgāties” Saeimas Prezidijam, visiem tā nekrietnajiem darbiniekiem jau šodien.

Tagad, kad Latvijai trūkst naudas, pensionāriem atņem pēdējo, Saeimas Juridiskais birojs ar Gunāru Kusiņu vadībā un Saeimas Prezidijs (nu jau jaunais sastāvs, no vecā ir palikusi tikai, maigi izsakoties, ne pārāk gudrā Vineta Muižniece) turpina uzturēt šo nejēdzīgo lietu.

Jaunais Prezidijs varēja nākt pie prāta un pārtraukt šo procesu, taču to neizdarīja. Viņi turpina maksāt advokātam Laurim Liepam honorārus. Mēs precīzi nezinām, cik lielus, bet, pieļauju, ka tā ir ļoti apjomīga summa. Šo faktu vajadzētu pārbaudīt Saeimas Revīzijas komisijai. Lai izvērtē, cik no nodokļu maksātāju naudas tiek tērēts par šo stulbo lietu, kur viņi paši izdarījuši muļķības, nelikumības pret mums. Turklāt vienā tiesā jau tika atzīts, ka Saeimas Prezidija un Preses dienesta rīcība, atņemot žurnālista akreditācijas laikraksta “DDD” žurnālistiem, ir bijusi nelikumīga. Bet nē – viņi vēl ņemas un pārsūdz šo lietu!

Tas liek domāt, ka Lauris Liepa[2], kurš ir pazīstams advokāts un ieņem arī augstus sabiedriskos amatus, grib nopelnīt uz mūsu, nodokļu maksātāju, rēķina, tāpēc piedalās kaut kādās bezjēdzīgās tiesas prāvās. Viņam jau labi – naudiņa nāk!

Krieviem ir teiciens – karavīrs guļ, bet dienests turpinās. Tāpat arī tādam advokātam – viņš mierīgi atļaujas neatnākt uz tiesu, atsūta juristi Leldi Krastiņu, kura pat nesaprot, ko un kā viņa šajā tiesā var pārstāvēt. Kas tas par advokātu biroju, kurš nezina tādas elementāras lietas?! Mums varbūt drīkstētu būt tādas kļūdas, jo neesam juristi, bet, ja advokāti ar stāžu nāk un šādi muļķojas…

Tāpēc, protams, kā pilsonis esmu sašutis, ka man vēl no savas kabatas jāpelna valstij naudu, jo, ražojot vērtības un maksājot nodokļus, mēs ikviens esam šādu valsts izdevumu maksātāji. No šīs mūsu naudas budžetnieki, tā pati Saeima, kas pati naudu nepelna, dzīvo. Šajā gadījumā no mūsu nodokļiem dzīvo arī tāds advokāts, kurš pats vērtības neražo, bet prasa maksu par savām zināšanām. Godīgs advokāts izvērtētu situāciju un, ja redzētu, ka viņa klientam nav taisnība, ieteiktu lietu pārtraukt. Bet acīmredzot Lauris Liepa grib labi nopelnīt. Kāda vaina – tagad tādi grūti laiki, lai tik Saeima maksā, tas nekas, ka tā ir nodokļu maksātāju nauda…

Un vēl – protams, ka ir smieklīgi, ja tāds advokāts kā Lauris Liepa tiesas sēdē tiek nosodīts ar maksimāli pieļaujamo 50 latu lielu naudas sodu par neierašanos uz tiesas sēdi. Es prasīju, lai viņu atved ar policiju. Tiesnese pasmaidīja un noteica, ka tad jau tas būtu tā kā kriminālnoziedzniekam. Tāpēc pagaidām uzlika naudas sodu vien. Nākošreiz prasīšu, lai atved aiz krāgas policija.

Pagaidām es neko vairāk negribu teikt, gan tiesa pati visu parādīs. Lasītājiem dodam iespēju iepazīsies ar tiesas pierakstu.

Lietuvā sodīs par homoseksuālisma propagandu

DDD: Lietuvas Seims pirmajā lasījumā pieņēmis likumprojektu, kas ievieš sodus par homoseksuālu attiecību propagandēšanu. Pēc labojumiem, cilvēku, kurš “aģitē par homoseksuālajām attiecībām publiskā vietā” var apcietināt, nosūtīt sabiedrisko darbu veikšanai vai arī piespriest viņam soda naudu. Soda apmērs, gadījumā ja likums stāsies spēkā, būs no 1000 līdz 1500 litu (aptuveni 200 līdz 300 lati).

Aivars Garda: Es, protams, apsveicu šo lēmumu. Mums arī vajadzētu pieņemt šādu tiesību normu. Vēl vairāk – mums vajadzētu atgriezties pie kriminālsoda par homoseksuālām fiziskām darbībām. Šis pārkāpums ir tik liels, ka administratīvais sods ir par mazu.

Tieši tāpat kā aģitācija uz agresīvu karu tiek sodīta krimināli, krimināli jāsoda arī par homoseksuālisma propagandu. Homoseksuālisma pielīdzināšana normālam dzīves veidam ir nepieļaujama. Savā ziņā homoseksuālisma propaganda ir tā pati aģitācija uz agresīvu karu, jo tā ir aicinājums uz tautas iznīcību mierīgā ceļā.

Intervēja Ilze Liepa

Pirmpublikācija: “DDD” Nr.15(193), 2009. gada 17.–30. jūlijs

“Nekas nenotiks tā, kā politiķi tagad iedomājas, jo neviens no viņiem nejēdz, kas notiks nākotnē. Šajos cilvēkos ir ļoti liela tumsonības pakāpe tieši garīgajos jautājumos, par kuriem runā Dzīvās Ētikas


[1] Jānis Reiniks – Drošības policijas priekšnieks no 1999. līdz 2014. gadam. Policijas ģenerāļa dienesta pakāpi saņēmis 2003. gadā. 2005. gadā apbalvots ar I šķiras Viestura ordeni, bet 2007. gadā ar II šķiras Triju Zvaigžņu ordeni.

[2] Advokāts Lauris Liepa ir kļuvis bēdīgi slavens ar homoseksuālistu atbalstīšanu un juridiskas palīdzības sniegšanu viņiem bez atlīdzības. 2021. gadā advokāts Lauris Liepa ieguva kaunpilno balvu par “būtisku ieguldījumu LGBTQ tiesību aizsardzībā”. Redz.piez.


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.12(506), 2022. gada 30. jūnijs–14. jūlijs


« Atpakaļ