Apstulboti uz laiku vai neglābjami stulbi?

Aivars Garda

Kādā sociālās vietnes “Facebook” diskusijā, kurā es nepiedalos, mani nosauc par provokatoru un nodevēju par to, ka es it kā aicinot neiet uz vēlēšanām. Tukšpaurainajiem prātvēderiem vasiļevskiem un buliem ir pievienojušies vēl divi. Nevienu nekur neaicinu ne iet, ne neiet, vienīgi skaidroju, ka uz vēlēšanām par katru cenu iet aicina latviešu tautas nodevēji un deģenerāti-pederasti. Tādi kā vīķītes un streipiņi. Tie, kuri ir uzķērušies uz šīs aplamības, ir apstulboti uz laiku, vai arī neglābjami stulbi. Taču no iepriekšminētajiem Aivars Garda ir vienīgais, kurš konsekventi iestājas par Latvijas atbrīvošanu no ārējiem ienaidniekiem. Tātad vienīgais nav ne nelietis, ne nodevējs, ne provokators. Jau vairākos laikraksta “DDD” numuros mēs publicējam tā saucamos “cionas gudro protokolus”. Iepriekšminētajiem prātvēderiem der palasīt, ko šie gudrie saka par viņiem: “Lētticīgie ir aitu bars, bet mēs, gudrie, esam tie vilki. Jaunatni mēs esam padarījuši muļķīgu, paveduši un samaitājuši.”

Diemžēl šiem protokolu autoriem – sātanistiem – ir taisnība: “Lielais pūlis, kurš vienīgi ļaujas vadīties no tukšām kaislībām, māņticības paražām, tradīcijām un sentimentālām dogmām, nododas partiju interesēm, kas katru saprašanās iespējamību izslēdz, kad viņa arī uz vesela prāta slēdzienu pamata tiek ievadīta. Katrs masas lēmums ir atkarīgs no gadījuma vai mākslīgi savākta vairākuma, kurš, nezinot slepenos gājienus valdīšanas mākslā, noved pie vismuļķīgākajiem slēdzieniem un tā dod sākumu anarhijai valsts pārvaldē.”


Komentāri sociālajā vietnē “FACEBOOK”

Līga Muzikante: Skarbi, bet patiesi. Cilvēkam visgrūtāk ir atkratīties no stereotipiem, kas apziņā iedzīti ar melu un manipulāciju palīdzību. Ja ar vēlēšanu palīdzību, varētu izsvēpēt iekšējos un ārējos ienaidniekus, tad tās jau sen būtu aizliegtas. Vienīgais, ko šobrīd varam darīt, ir katrs augt savā apziņā – tad arī pavērsies ceļš uz patiesu latviešu tautas un valsts brīvību. Bet cerēt uz vēlēšanām un iet balsot par kangaru partijām, kas programmā nav ierakstījušas pat apņemšanos pildīt Saeimas deklarācijas par okupācijas seku likvidēšanu, ir vismaz stulbums, bet būtībā – kangarvaras atbalstīšana un rīcība pret savu sirdsapziņu. Protams, kangarvara mūs ir ievedusi strupceļā, jo draud ar “Saskaņas” nākšanu pie varas, bet ne jau vēlēšanas šo problēmu atrisinās, ja kangaru partijas nav nolēmušas veikt dekolonizāciju. Naturalizētie okupanti ir reāls bieds, kas tiek izvilkts pirms katrām vēlēšanām, taču dekolonizācijas neveikšana šo problēmu tikai padziļina.

Haralds Elcers: Vēlēšanas (es ne visai piekrītu sazvērestību teorijai, ka biedrs Cimdars saskaita, kā vajag!) var gādāt, lai “NeSaskaņa” netiek pie varas arī, ja neiesim. “NeSaskaņas” elektorāts “по любому” ies visi “поголовно” un iebalsos savējos.

Līga Muzikante: Harald, jau rakstīju, ka “Saskaņa” ir bieds, ar kuru iedzen latviešus bezizejā, lai tiktu uzturēta pretlatviskā sistēma. Iesaistoties – kod, kurā pirkstā gribi, visi sāp. Taču mana sirdsapziņa būs tīra, ja es nebalsošu par nevienu kangarpartiju, toties strādāšu, lai latvieši saskatītu to, kas šeit notiek.

Vilnis Ābels: Viņi izvilks no ikvienas patrepes – katru savējo (kuram izskaitļos derīgu pasi). Ja nebūs tā derīga, ātri uztaisīs. Rīkojums un atbalsts no augšas, caur kuratoriem nāk bargs.

Ima Imula: “Ja ar vēlēšanu palīdzību, varētu izsvēpēt iekšējos un ārējos ienaidniekus, tad tās jau sen būtu aizliegtas.” – tīrie meli vai stereotips, iedoma. Jebšu Līga ir gaišreģis, var paredzēt nākotni…
Līga Muzikante: Ima laikam gan nesapratīs šīs vienkāršās patiesības par “vēlēšanām”, kas radītas sistēmas nodrošināšanai. Un viņš nav vienīgais, kurš dusmojas, kad tam pastāsta, ka šīs vēlēšanas ir tikai “māneklītis”, ko tautai pasūkāt īstas pašnoteikšanās vietā.

Ima Imula: Mani nepārliecina no kanceles sludinātas gaišredzīgas “patiesības”, kurām seguma nav…
Par īstu pašnoteikšanos laikam varam sapņot vien…

Aivars Garda: Cilvēku, kurš nespēj aptvert reizrēķinu, arī 2+2=4 nepārliecinās. Tāpēc, Ima Imula, atliek vien mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, lai Jūs pat elementāras patiesības spētu izprast. Lielas izvēles nav. Vai nu esat neglābjami stulbs un patiešām nesaprotat, vai nu ļoti labi saprotat, bet esat gan nelietis, gan nodevējs, kas izliekas nesaprotam.

Vilnis Ābels: Pēc taisnības un Dieva priekšā – Aivaram un Līgai pilnībā piekrītam, un visi ar sirdi to saprot, novērtē un ciena “DDD” darbu. Taču laika rats iet tikai vienā virzienā. 06. oktobrī mums iespēja ir pēdējā. Vai tad būs iespējama deokupācija jebkad – ja rudenī Saeimā sasēdīsies SC ar satelītiem? Tāds ir jautājums.
Aivars Garda: Pēc taisnības un Dieva priekšā – Jūs to labi pateicāt! Tieši tā ir jārīkojas un tad – lai notiek tas, kam ir jānotiek! Varētu domāt, ka “Saskaņa” nāks pie varas. Taču Dieva ceļi ir neizdibināmi! Pat latviešu politologi teic, ka tad cilvēki izies ielās! Varbūt tad Dievs sūtīs latviešu lopveidīgajam pūlim tam iztrūkstošo veselo saprātu un svēto sašutumu pret okupantiem?!

Andris Orols: Ja cilvēkiem ir tuva kādas partijas ideoloģija, deklarētie mērķi vai skaistas frizūras, tad viņi ies un par tiem balsos. Ja nav – tad neies un nebalsos. Mēs savā programmā esam iekļāvuši DDD – “…Negatīvo seku novēršana, kuras Latvijai radīja PSRS u.c. valstu okupācija un kolonizācija (valsts deokupācija, dekolonizācija, deboļševizācija). “Uzvaras pieminekļa” demontāža…” Skatiet “Tautas labklājībai” programmu (http://www.tautaslabklajibai.lv/programma/). Bet šīs idejas laikam patlaban nav sevišķi populāras. To pierāda, ka līdz šim politiska spēka dibināšanai ir pieteikušies tikai ap 170 domubiedriem, un šajās Saeimas vēlēšanās mēs nevarējām sevi pieteikt politiskai cīņai.

Normunds Vīrs: …es LV vēlēšanas uzskatu par farsu un teātri visu šo gadu garumā…

Žozefīna Leira: It kā pieaudzis vīrietis, žurnālists, ir žurnāls, kurš pilns ar pagātnes mēsliem, kurus pasludina par pravietiskiem un taisnīgiem. Dzīsim prom, tikai – ko un kurus? Savā aklumā nezin! Bet visi, kas saprātīgi izsaka savu viedokli, – esot kangari, nodevēji un vēl nezin pats. Ak, Garda, Garda, kas esi tu, kas savu taisnību uz necilvēcības ceļ!? Kas noliedz latvietību citos!? Kas spiež asinis no vecām, sapuvušām rētām!? Un raud par savas tautas un jaunatnes stulbumu!? Kur esi tu, kad tos izglītot vajag!? Peklē, zem ļaunuma un naida segas!

Līga Muzikante: Ak vai, cik stulbs komentārs!

Žozefīna Leira: Cik stulbs raksts, tik stulbs komentārs!

Aivars Garda: Žozefīna Leira, neviens nevar piespiest Jūs nebūt stulbai un nodevīgai. Neviens Jūs neaicina piedalīties mūsu diskusijās. Tas, par ko mēs spriežam, ir ābeces līmenis. Taču tas Jums un Imam Imulam ir par grūtu. Nu, atrodiet taču beidzot kādu smilšu kastīti! Es patiešām veltu pārāk daudz sava dārgā laika, lai ieskaidrotu tādiem elementāras lietas…

 

Diskusija publicēta saīsināti

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.20(418) [2018. gada 18. oktobris–2. novembris]


« Atpakaļ