KĀ INTERNETĀ UZVEDAS DEKOLONIZĀCIJAS PRETINIEKI?

Strīds par dekolonizāciju sociālajā vietnē “FACEBOOK”


Aivars Garda: Katrā diskusijā atrodas kāds infantils spriedelētājs pret dekolonizāciju. Izrādās, ka Imants Kinduris savu infantilismu ir apguvis Aizsardzības akadēmijā un Latvijas armijā. Rodas secinājums, ka latviešu noziedznieki pret savu tautu, nodevēji dažos gadījumos ir attīstības trūkuma rezultāts. Tātad šo infantilismu producē Latvijas augstskolas. Tas var nozīmēt arī to, ka šo augstskolu profesori nav gudrāki par saviem studentiem. Aivars Gedroics man iesaka uzreiz bloķēt šādus infantilos, lai nepiemēslo diskusiju. Taisnība, muļķi piemēslo jebkuru diskusiju. Taču, ja neļautu viņiem izteikties, kā tad mēs uzzinātu, cik briesmīgā stāvoklī atrodas latviešu tauta? Jo latviešu tautu un valsti visus šos gadus vada latviešu tautas nodevēji, noziedznieki pret cilvēci. Ļaunākais ir tas, ka latviešu tauta to neapzinās. Latviešu tauta neapzinās, bet paši nodevēji – noziedznieki – savā augstprātībā un iedomībā uzskata, ka dara pareizi. Tāpēc šādu tipu atmaskošana ir ļoti vērtīga.

Guntis Strautnieks: Nopirkšu noteikti kioskā “DDD” avīzi, jaunāko numuru

Imants Kinduris: Aivar Garda… Jūs rakstāt, ko darīs okupanti, ja viņus izsūtīs, zem vārda “okupanti” jūs uzskatāt krievvalodīgos okupantu pēctečus, kuri piedzimuši Latvijā! Tad uzrakstiet man savas idejas, kādā veidā jūs taisāties viņus izsūtīt? Miermīlīgi nav iespējams, viņi ir tādi paši pilsoņi vai nepilsoņi! Tad, ko jūs ņemsit ieročus un ar varu mēģināsit viņus patriekt! Atbildiet, lūdzu!…

Aivars Garda: Imant Kinduri, ņemiet piemēru no Gunta Strautnieka: lasiet laikrakstu “DDD”. Tur ir atbildes uz visiem Jūsu jautājumiem.

Imants Kinduris: …Kādiem cilvēkiem piemīt naids? Tas ir tiem, kuri pazaudējuši mīlestību pret ģimeni, tuviniekiem un pret visu, kas atrodas apkārt, un ir palicis tikai naids pret visu, kas grozās apkārt! Galu galā cilvēki ar naidu izmirs paši no iekšienes! Novēlējums visiem nepazaudēt mīlestību! Mīliet visu, kas jums ir apkārt! Ģimeni, draugus un pat ienaidniekus! Lai miers un mīlestība ir uz planētas!

Aivars Garda: Iesaku pievērst uzmanību, ka tas, ko Imants Kinduris dēvē par mīlestību, ir viņa paša producētā nežēlība ne tikai pret latviešu tautu, bet arī pret viņa paša bērniem, sievu, māti, tēvu. Neizraidītie ārējie ienaidnieki nodara ļaunu arī Imanta Kindura bērniem, ko viņš pats savā infantilismā nesaprot vai izliekas nesaprotam. Viņš liek dzīvot melos visai savai ģimenei, arī nodevībā un nežēlībā. Tāpat kā citi dīvaiņi, kas vairāk uztraucas, kā jutīsies okupanti, nevis latvieši.

Inese Kalniņa: Imant Kinduri, paskatoties Jūsu profilu, jāsecina pretējais – pat ģimene un bērni cilvēku nepasargā no naida un muļķības. Tiešām nesaprotu, kā armijai piederīgs cilvēks (tāds Jūs laikam esat, jo par to liecina Jūsu profils) neapjēdz ELEMENTĀRAS lietas, par kurām šeit un arī laikrakstā “DDD” raksta Aivars Garda?!?!

Ja tādi kā Imants Kinduris ir armijnieks, tad kā mēs varam uz tādiem paļauties??? Ko tad viņi aizstāvēs, ja jau miera laikā ir tik nežēlīgi pret savu tautu?

Aivars Garda: Briesmīgi ir tas, ka, visticamāk, armijā vairums ir tādu kā Imants Kinduris! Kā tādiem vispār var uzticēt tautas un valsts aizsardzību?!

Inita Kalneja: Pilnīgs taurenis, Imants Kinduris!

Aivars Garda: No taureņa vismaz ir kāds labums. Tas ir skaists un priecē cilvēka aci. Pat ar lupu ir grūti saskatīt labumu, ko dod kindurveidīgie. Latviešu tautai no kindurveidīgajiem ir vienīgi posts. Arī viņu pašu bērniem, sievām, mātēm, tēviem, mazbērniem.

Imants Kinduris: Ar cieņu pret jums abiem! Zem vārda “Tauta”! Tauta sākas no ģimenes! Un es savā profilā neslēpju savu ģimeni, bet lepojos un mīlu viņu! Ko es neredzu jūsu profilos! Tad par kādu aizsardzību jūs varat komentēt! Jums nepiemīt vārds “mīlestība”, bet jums piemīt vārds “naids”! Jūs drukājat avīzi “DDD”, bet sava naida un ego dēļ pat neuzklausāt citu domas! Tad kā nodrošināt drošību?

Līga Muzikante: Vai mums būtu jāuzklausa tās “citu domas”, ka noziegums pret cilvēci nav jānovērš un latviešu tautai jāsamierinās ar bojāeju?! Es saprotu, ka noziedzniekam arī ir savas domas, kāpēc viņam ir jāveic, piemēram, slepkavība. Taču nedomāju, ka šīs noziedzīgās domas man būtu jāpieņem kā līdzvērtīgas domai novērst slepkavību.

Imants Kinduris: Es tā saprotu, ka krītat arvien zemāk no būtības, ja jau sākat apsaukāties! Ar to pašu varu pateikt vienu frāzi, ja jau tik spēcīgi aizskāru kultūras robežās. Šahs un Mats! Bet uz to jautājumu jums pietrūkst dūšas atbildēt! Vēl viena jūsu vājā puse!

Aivars Garda: Dies nedod, ja Imanta Kindura bērni izaugs tādi paši kā viņu tēvs! Mīlēt savus bērnus nozīmē neaudzināt viņus nodevībā, noziegumā pret savu tautu, mīlēt – tas nozīmē audzināt patiesīgumā, nevis melos (kā to dara Imants Kinduris). Viņš melo, teikdams, ka mēs neuzklausām tādus kā viņš! Divdesmit četru stundu garumā visi mediji melo mums tāpat kā viņš! Mums jau ir noriebies klausīties šajos melos!

Aldis Jordans: Inese Kalniņa, tas ka “Facebook” fonā kāds ielicis padomijas laika obligātā dienesta bildi, vēl nenorāda, ka viņš būtu armijnieks… Šis cilvēks tāpat kā daudzi citi nevar pārdzīvot to, ka padomija Latvijā ir beigusies (gandrīz)… Turklāt visi viņa [Imanta Kindura] argumenti jeb jautājumi pilnībā sasaucas ar kremlinu troļļu izstrādātajām klišejām un “dīvainā” kārtā jebkurš “jaunarguments” jeb jautājums publicitātē parādās aptuveni vienlaicīgi.

Aivars Garda: Aldi Jordan, nu gan Jūs “dabūsit” no Imanta Kindura! Kā var apvainot kādas citas tautas pārstāvjus slepkavībās, izņemot latviešus? Ja latviešus slepkavoja – tātad pelnīti. Lai dies Jūs pasargā no Imanta Kindura dusmām, jo viņš šādus tekstus, visticamāk, traktē kā “nacionālā naida kurināšanu pret draudzīgajām krievu un žīdu tautām”.

Imants Kinduris: Cienītais Aivar Garda, nejauciet vēsturi ar mūsdienu! Jūs man tagad atgādināt skolnieku, kuram kāds stiprāks puika atņēma konfekti, kurš pēc tam skraida un nevar sev atrast vietu!… Lai skaudība noēd Jūs no iekšas! Jo pēc tādiem rakstiem, ko Jūs rakstāt… ar to pašu Jūs parādāt tautai, kas esat! Vēlu veiksmi!!!

Aldis Jordans: Aivars Garda, pāraudzināt [Imantu Kinduri] – visticamāk nepāraudzināsi… bet… ja indivīdam ir kaut nedaudz saprāta, tad, lasot sakarīgus komentārus, pieslēgs domāšanu un spēs izšķirt surogātu no īstenības… Nākotnē tādējādi mazinot šādu indivīdu esamību…

Mija Saulite: Grūti saprast, kādu “teātri” Jūs te spēlējat, Imant Kinduri. Bet to, ka Jūs glumi riebīgs, pretīgs, pats bez mīlestības pret Latviju, latviešiem… pieļauju iespēju, ka tieši Jums varbūt ir necieņa pret savu ģimeni, tuviniekiem, jo šeit saprotams, ka cieņa, mīlestība – Jums drīzāk sveši jēdzieni. Jūs ko, Kinduri, virzāt te citu rakstos absurdu propagandu! Ķēms tāds, nomelnojat īstos latviešus, ar kaut kādiem idiotiskiem beznosacījumu pārmetumiem un vēl stulbākām lietām! Tieši tie, kas neliek publiski pasaules sociālajos tīklos savu ģimeni apskatei, mīl to un cenšas pasargāt no negatīvā un tādiem klejojošiem mērgļiem kā jūs, kam, izskatās, nav nekā svēta – ne pret savu dzimteni, savu tautu, zemi. Pieļauju iespēju, ka neesat īsts latvietis, citādi kauns, ka tādi mērgļi atrodas latvju tautas vidū kā jūs.

Aivars Garda: Mija Saulite patiesi un kodolīgi raksturo nožēlojamo latviešu tautas urrāpatriotu, latviešu patieso ideālu nodevēju.

Zigmārs Ungurs: Imant, kāda Jums izglītība? Rakstīt latviešu valodā neprotat. Gramatika Jums vispār ir svešs jēdziens. Ja neprotat izteikties, nevajag te līst ar pamācībām! Tās neviens neuztvers nopietni, ja tās pasniegtas šādā izvarotā latviešu valodā! Jā, lūgums neizvarot un neņirgāties par manu dzimto valodu!

Aivars Garda: Abi – Mijas Saulites un Zigmāra Ungura – precīzie komentāri liecina par labu tam, ka šādiem tipiem kā kinduri ir jāļauj izteikties, lai tie paši sevi atmaskotu latviešu acīs.

Imants Kinduris: Aivar Garda, Mija Saulite, Zigmār Ungur! Nacisms ir vēsture! Jūs jau sen pasaulē esat izmiruši! Visā pasaulē, kā arī Latvijā, tauta un Valdība atbalsta daudznacionālo kopienu! Tad, par ko jūs cīnāties, par to lai Latvijā būtu tikai Latvieši? Jeb jūs nezināt vairāk veidu, kā realizēt sevi! Jūs esat gatavi pat savā starpā saēsties! Un kur ir jūsu kultūra? Jūs pat esat gatavi savus tautiešus dzīvus aprakt! Jūs esat apvainojušies uz visiem, kas negrib būt vienās domās ar jums! Jums tik tiešām pietrūkst mīlestības, bet naidu jūs varētu aizdot arī citiem! Par Aivaru! Jūs, cienītais kungs, pārstāvat presi, un turpat parādāt šaurās pieres spējas, kur jāsāk domāt, vai ir vērts lasīt jūsu laikrakstu “DDD”? Novēlu jums turpmākās ēnu cīņas!

Aivars Gedroics: Pareizi, vācies prom un nesmirdi vairs te, Kinduri!!!

Mija Saulite: Smalki, Kinduri, smalki izglītoti… apmācīts kremļa-krievu žurka, iespējams, mazliet kļūdījos par jums… ar tādiem kā Jūs ir jābūt piesardzīgiem.

Aivars Garda: Precīzi uzrakstīja Aivars Gedroics! Kā Jūs zināt, okupantumīļi, savas tautas nodevēji smird. Precīzāk – smird viņu auras. Dievam ir jāsmok nost no viņu smirdēšanas. Toties patiesu tautas patriotu – svētvaroņu auras smaržo. Tas sagādā Viņam prieku, jo mēs tikai zinām, ka auras smaržo vai smird, bet Viņš reāli to sajūt. Darīsim prieku Viņam un smaržosim!

Imants Kinduris: Šitam galdiņam vairāk neliet! Jums pašam, Aivar Garda, nepaliek smieklīgi!

Aivars Garda: Protams, es varētu smieties par tādiem kinduriem, taču drīzāk nāk raudiens no tā, ka tamlīdzīgi nelieši ir vairumā. Slikti ir tas, ka viņi nevēlas palikt gudrāki un labāki. Viņi savu nelietību uzskata par tikumu! Šādi nelieši vada mūsu valsti – tas ir traģiski. Ja viņi savu muļķību un nelietību parādītu tikai feisbukā, bet viņi skaitās valsts goda pilsoņi.

Steidzīte Freiberga: Imant Kinduri, lasu un brīnos, kā Aivars Garda ir gadījies Jūsu draugos, ja tik necienīgi pret viņu izturaties? Arī tā Jūsu iekšienē esošā mīlestība ir pavisam nesaprotama. Ja nav mīlestības pret saviem draugiem, ja nav mīlestības pret savu tautu, tad par kādu mīlestību te ir runa? Vai tad mīlestība pret savu personisko ģimeni varētu izslēgt mīlestību pret tautu un draugiem? Ak tā, ir taču vēl mīlestība pret okupantiem un viņu atvasēm. Nu, šāda mīlestība, kā saka, vairs neiztur kritiku, un ar to arī beigšu. Bet kāpēc prasāt, lai Aivars Garda Jums noliek priekšā plānu, kā būtu veicama ārējā ienaidnieka padzīšana no valsts? Man nav zināms, ka Aivars Garda būtu kāds varas pārstāvis – viņš ir biedrības “Latvijas Nacionālā fronte” vadītājs un prasa, lai mūsu vara šo novēloto procesu īstenotu, un sniedz tautai patiesību, aicinot latviešus pamosties un pieprasīt taisnīguma atjaunošanu mūsu zemē. Tāpēc, Kinduri, prasiet vien mūsu varturiem radīt likumu okupantu padzīšanai – prasiet viņiem, kā to veikt. Un, ja gribat kaut ko tuvāk zināt, lūdzu, lasiet LNF laikrakstu “DDD”, bet nelidinieties ap Aivaru Gardu kā knislis ap ozolu. Viņam Jūs neiekodīsit, vien sapluinīsit savus plānos spārneļus un nolauzīsit sev snuķīti…

Imants Kinduris: Mīļā dāma, lai Jums spriestu, kurš pret kuru izturas negodīgi! Esiet godīgi jūs pēc sirdsapziņas un palasiet, ko katrs raksta savos komentos, un sapratīsit, kur ir kultūra un kur ir kolhoz! Piedodiet mani, ja es Jūs aizskāru! Visu cieņu!

Aldis Jordans: Atklāti sakot, gan Teds Nolans, gan Bobs Hartlijs ir lielāki Latvijas patrioti par dažu labu Latvijas pilsoni, Imant, tai skaitā arī par Tevi…

Līga Muzikante Pirms vairākiem gadiem rakstīju, ka vīrietis, kurš nevēlas un baidās atbrīvot savu valsti no ārējiem ienaidniekiem, ir siekalzaķis. Manuprāt, šis vēl joprojām ir būtību izsakošs apzīmējums visiem mīkstmiesīgajiem latviešu vīriešiem, kas nav gatavi aizsargāt savas sievietes un bērnus no ārējo ienaidnieku klātbūtnes Latvijā. Mūsu tautas traģisko stāvokli veicina latviešu vīriešu, kā, piemēram, Kinduru, mīkstmiesība. Viņi ir nežēlīgi ne tikai pret visu tautu, bet arī pret savu ģimeni, kuru nevēlas aizsargāt no dzīvošanas kā uz pulvermucas – vienā valstī ar apjomīgo okupantu piekto kolonnu. Okupantu atstāšana mūsu valsts teritorijā ir prātam neaptverama nodevība, kuru traģiski jāizstrebj būs mūsu nākamajām paaudzēm, ja nepanāksim dekolonizāciju tuvākajā laikā. Protams, rakstot par vīriešiem, es domāju arī daudzu latviešu sieviešu mīkstmiesību – arī viņas nodod savus bērnus, nerūpējoties par dekolonizāciju, lai tā tiktu realizēta.


Publicēts laikrakstā: “DDD” 17(487), 2021. gada 16.–19. septembris


« Atpakaļ