PLANĒTAS LOKDAUNS. 2. daļa

Lokdauns (lockdown – angļu val.) – pilnīga sabiedriskās dzīves ierobežošana. Visu iestāžu, pasākumu, pulcēšanās aizliegšana.


Ketrīna Ostina Fitsa (Catherine Austin Fitts)

Saruna ar investīciju baņķieri Ketrīnu Ostinu Fitsu

Turpinājums no: PLANĒTAS LOKDAUNS. 1. daļa

Žurnālists: Kurp mūs ved tehnokrāti?

K.O.Fitsa: Tehnokrāti mūs ved uz to, ko mēdz saukt par pārprastu transhumānismu. Organismā tiek ievadīta viela, kas līdzinās datora operētājsistēmai. Visi zina, ka pēc “Microsoft” vai kādas citas operētājsistēmas uzstādīšanas viņiem paveras slepena ieeja (black entrance) jūsu datorā. Un katru mēnesi vai katru otro viņi jums atjaunina sistēmu, it kā lai cīnītos pret vīrusiem. Tieši tāpat, ļoti iespējams, notiks ar jūsu ķermeni.

Žurnālists: Kā tā?

K.O.Fitsa: Jums ievadīs kaut ko līdzīgu operētājsistēmai vai uztvērējam… Un, pateicoties tam, visus varēs pieslēgt tā saucamajam “mākonim”. Ar tā palīdzību būs iespēja izsekot cilvēku aktivitātes, transakcijas digitālā formātā. Tās būs personiskās dzīves neaizskaramības beigas. Centrālā banka individuālā veidā spēs jums atslēgt transakcijas iespējas, ja viņiem nepatiks jūsu uzvedība. Tā ir līdzīga Ķīnas sociālajai punktu sistēmai. Digitālās komponentes ievietošana jūsu ķermenī burtiskā nozīmē dos iespēju jums sekot nepārtraukti – 7 dienas nedēļā, 24 stundas diennaktī. Bet “sliktas uzvedības” gadījumā jums tiks liegta piekļuve jūsu ienākumiem un ne tikai. Viņi varēs jums aizliegt attālināties no savas dzīvesvietas vairāk par, piemēram, pieciem km. Jūs atradīsities Centrālās bankas baņķieru digitālā kontrolē.

Mums ir “Big Tech”[1], kas veido mākoņus un telekomunikācijas, mums ir militāristi, kas nodarbojas ar Kosmosā esošajiem satelītiem un operāciju “Warp Speed”[2], “Big Pharma”[3], kas ražo šīs vakcīnas ar nesaprotamām sastāvdaļām, kuras spēj izmainīt cilvēka DNS un padarīt neauglīgu. Mums ir masu mediji, kas veic nepieciešamo propagandu. Mums ir baņķieru centrs, kas veido kriptonaudas sistēmu. Šīs ir galvenās sastāvdaļas, un ir svarīgi saprast, ka masu medijos par tām nekad nerunā kā par vienotu veselumu – kā par vienotu plānu, lai cilvēki nesaprastu un nenojaustu par to. Viņi ir radījuši sistēmu, kā ielauzties jūsu apziņā un ķermenī.

Žurnālists: Ar kādu mērķi?

K.O.Fitsa: Mērķis – iedibināt verdzību. Ja viņi taisās visu darīt ar digitālā intelekta palīdzību, tamdēļ ir jāuzstāda sistēma blakus jums un jums iekšā. Tad kā to izdarīt, lai jūs par šo slazdu pat nenojaustu? Cilvēks gluži vienkārši ir jāpārliecina, ka šīs komponentes jeb sastāvdaļas ir katra par sevi un nekādi nav saistītas savā starpā.

Piemēram, ja paklausās Centrālās bankas baņķierus – tie visvisādi cenšas izvairīties no sarunām par pārējām plāna sastāvdaļām. Es klausījos Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) vadītāja uzstāšanos, kurā viņš pieminēja globālās digitālās identifikācijas apliecības. Centrālā Federālās rezervju sistēmas (FRS) galva nobālēja un būtu gribējis aizbēgt ar vārdiem: “Nē, nē!” Ziniet, kas izraisīja šādu viņa reakciju? Viņš zina, ka 325 miljoniem amerikāņu ir ieroči, un negrib, lai viņi uzzinātu par to, pirms slazds aizcērtas.

Žurnālists: Mēs 2020. gadā jau esam iekļuvuši šajā slazdā?

K.O.Fitsa: Jā. Bet durvis vēl nav aizcirtušās. Tāpēc mēs ar jums šobrīd runājam, jo publicitāte, atklātība var izjaukt visus ļaunos nodomus. Tehnoloģijas nodrošina totālas kontroles ieviešanu un pastiprina ekonomiskās un politiskās kontroles centralizāciju.

Minēšu piemēru. Manuprāt, ir bijuši divi verdzības izbeigšanās cēloņi ASV:

1. Londonas bankas nespēja segt kredītu aizdevumu zaudējumus, jo plantatori, kad kritās pieprasījums preču tirgū, pārdeva vergus uz Rietumiem un bankas nevarēja segt zaudējumus.

2. Haitiešu sacelšanās laikā eiropieši turp sūtīja savu karaspēku, bet viņi nevarēja tikt galā ar sacelšanos. Haitieši bija spēcīgāki.

Digitālās tehnoloģijas ļauj kompensēt zaudējumus. Ieroči, digitālās izsekošanas sistēmas, kas tiek kontrolētas no Kosmosa, ir spējīgas apspiest jebkuru sacelšanos. Verdzība ir pati ienesīgākā joma no visām, kas vēsturē zināmas, piemēram, derīgie izrakteņi, narkotikas. Tā ir ienesīgāka par visām atkarībām. Ja ir tehniskas iespējas ieviest verdzību, tad kāpēc to neizmantot? Tehnoloģijas ļauj mazai cilvēku grupai apvienot spēkus un kļūt ietekmīgākai. Ja viņiem būs iespēja piekļūt jaunam enerģijas avotam, tad nelielas psihopātu grupas rokās tas var kļūt par ieroci.

Misters Globālais ar digitālo tehnoloģiju un mākslīgā intelekta palīdzību mēģina izveidot sistēmu, kurā tikai nedaudzi varēs regulēt pārējos bez galvassāpēm un bailēm. Tomēr vienmēr ir jāpatur prātā, ka Misters Globālais ļoti baidās no tautas. Man stāstīja, ka ASV valdība reiz apspriedās, kā atbrīvoties no slepenības, un katru reizi pārliecinājās, ka tas nav iespējams. Nevar iztikt bez noslēpumiem, jo atbildība ir milzīga. Nevar pieļaut, lai par taviem noziegumiem visi uzzina. Tas ir šausmīgs risks. Tāpēc tu baidies no tautas.

Vēsturē ir piemēri, kad tauta ir nogalinājusi savus vadoņus. ASV ir 325 miljoni cilvēku un vēl vairāk stobru. Iemesls, kāpēc Džeroms Pauels (Federālās rezervju sistēmas vadītājs – DDD piez.) tik ļoti nobijās SVF galvas uzstāšanās laikā, kad tas pieminēja globālo digitālās identifikācijas apliecību, ir tas, ka viņš zināja – 325 miljoniem amerikāņu ir ieroči un viņi pagaidām vēl nav ieslēgti lokdaunā.

Tāpēc otrais labojums[4] izsauc tādas domstarpības. Lielākā daļa iedzīvotāju pasaulē nesaprot, kāpēc amerikāņi tik ļoti ir pārņemti ar tiesībām uz ieročiem. Viens no galvenajiem iemesliem – viņi neizprot, kas par spēku ir prāta kontrole. Ja es spēju nodibināt kontroli pār prātu, ko nozīmē minētā sistēma, tad ieroči mani vairs nenobiedēs.

Es uzaugu Filadelfijā. Mana drauga tēvs bija vietējā apgabala vadītājs. Katru reizi pirms vēlēšanām viņš staigāja apkārt ar naudu un pirka balsis. Spekulācija ar vēlētāju balsīm ir sena amerikāņu tradīcija. Neviens ASV kandidāts tāds nekļūtu, ja nebūtu šīs spekulācijas. Bet es nekad neesmu redzējusi tik kliedzošu spekulāciju kā tagad. Ļoti interesanti, ka viņi nespētu apstādināt D. Trampa popularitātes pieaugumu bez Covid-19 vīrusa palīdzības. Es domāju, ka viņi to visu uzsāks pēc vēlēšanām. Interesanti, cik daudz laika atvēlēts t.s. veselības sistēmas krīzei, lai nepieļautu prezidenta-populista nākšanu pie varas?…

Es neuzskatu D. Trampu par populistu, jo viņš drīzāk pieder pie centristu komandas. Kā izteicies M. Mūrs, Tramps ir amerikāņu veids, kā pasūtīt pie velna savu valdību. Viņiem ir ļoti svarīgi atbrīvoties no Trampa, un ar to viņi ir ļoti aizņemti. Tādēļ viņi uzrīkoja masu spekulācijas vēlēšanās. Tas kļuva redzams visiem. Viņi vērsās pie cilvēkiem, kurus vēlas pievērst savai ticībai un teica: “Jums ir jāizliekas, ka tas tips Baidens ir jūsu prezidents, kaut arī zināt, ka tas tā nav.” Mums ir viltus vīruss, šis maģiskais vīruss. Mums ir viltus prezidents, maģiska politiskā sistēma. Tas viss līdzinās kalpošanai kaut kādam kultam, reliģijai.

Daudzi dzīvoja pēc principa “Ne mana cūka, ne mana druva”. Tagad ir pienācis brīdis, kad šāda attieksme vienkārši nav iespējama. Ir pienācis laiks izšķirties, kurā pusē nostāties – kulta vai patiesības. Katram tas ir jānoskaidro.

Grautiņi Amerikā

K.O.Fitsa: Tagad parunāsim par grautiņiem. Kad sākās grautiņi, un varas iestādes aizliedza iet uz baznīcām tā iemesla dēļ, ka vīruss ir bīstams, bet neaizliedza iet uz šiem protestiem, es un mana komanda nolēmām izpētīt protestus. Mēs noskaidrojām, kādās pilsētās un kādos štatos norisinājās nekārtības, noskaidrojām, pie kādām no partijām pieder šo štatu gubernatori un kāda ir mirstība šajos štatos no koronavīrusa.

Mēs sākām salīdzināt grautiņus un politisko iekārtu saistībā ar vīrusu. Paskatoties uz rezultātiem, es sajutu, ka te kaut kas nav tīrs. Man ir diezgan laba intuīcija. Es palūdzu savu kolēģi, kurš ievāca datus, pievienot vēl vienu iedaļu – Federālo rezervju sistēmu. Tās ir 12 bankas – viena galvenā ēka un bankas filiāles 37 ASV pilsētās. Es lūdzu atzīmēt pilsētas, kurās ir šī banka vai tās filiāles. Mēs atklājām, ka 34 pilsētās no 37, kurās ir šīs bankas, notika grautiņi. Es teicu, ka šis ir tas, ko mēs meklējam, un te ir jārok dziļāk.

Mēs sākām ar Mineapoli un shematiski uzzīmējām visas ēkas, kas tika nodedzinātas vai cietušas. Tad aplūkojām, cik tuvu tās atrodas bankai. Mineapolē ir galvenā iela – Lake iela. Mēs atzīmējām visas ēkas šajā ielā un kartē iezīmējām t.s. iespējamību zonu. Zināt, kas tas ir? Tā ir zona, kurā atrodas kapitāls, atbrīvots no nodokļiem, – šī sistēma stājās spēkā 2018. gadā. To radīja īpaši miljardieriem no “Big Tech” industrijas, kas miljardus dabūja ar savu akciju pārdošanu. Piemēram, jūs esat Dž. Bezoss un pārdevāt savas akcijas par 10 miljardiem dolāru, nu varat izvairīties no nodokļu sloga, ja noteiktā veidā investēsit savu naudu šajā iespējamību zonā. Tas ir fantastiski ienesīgs darījums.

Kad ieraudzīju, ka visas iznīcinātā biznesa ēkas atrodas Lake ielas pašā iespējamību zonas sirdī, es sāku smieties un sapratu, ka tie ir nevis grautiņi, bet nekustamā īpašuma iegādes plāns. Es kādreiz esmu strādājusi nekustamā īpašuma aģentūrā, tāpēc kaut ko šajā sfērā saprotu un zinu.

Kā tas notiek? Mazais bizness šajā vietā pārsvarā pieder afroamerikāņiem un latīņamerikāņiem. Sākumā pasludinu, ka mazais bizness nav galvenais un aizveru visus uzņēmumus, aizbildinoties ar “burvju vīrusu”. Tādējādi mazie uzņēmēji nonāks nelaimē, jo viņiem tiks liegta iespēja pelnīt. Tad es sarīkošu grautiņus un sākšu demolēt un dedzināt šīs ēkas. Ja esmu ļoti gudrs, pirms tam es anulēšu viņu apdrošināšanu. Nevaru pateikt, vai šajā gadījumā kaut kas tāds notika. Bizness ir aizvērts, cilvēkiem ir parādi, aizņēmumi, turklāt ēkas un telpas izdemolētas, sagrautas, bet apdrošināšana sedz tikai daļu postījumu. Pats par sevi saprotams, ka man būs daudz vieglāk un lētāk nopirkt visas šīs ēkas kopā vienā reizē. To sauc par katastrofu kapitālismu.

Tā mēs izpētījām arī citas pilsētas. Ja paskatāmies, kur notika grautiņi, tad kļūst skaidrs, ka tas patiesībā ir nekustamā īpašuma iegūšanas plāns. Visi mani sarunu biedri vienmēr ir sapratuši šo scenārija izskaidrojumu, jo tas ir vecs kā pasaule trūcīgos rajonos.

Tehnokrāti uztver pasauli citādāk nekā mēs. Es redzu pasauli tā, ka cilvēki ir suverēni indivīdi, kuru brīvība nāk no Dieva. Bill Of Rights (Tiesību rēķins), Neatkarības deklarācija, Konstitūcija savos pamatos glabā neatkarīgas būtnes tēlu. Tehnokrātu pasaulē cilvēks ir resurss kā naftas pumpis, un tehnokrāts attiecas pret viņu kā pret tādu. Viņu pasaulē cilvēks nav brīvs, bet ir darba spēks. Viņi sevi un mūs uztver kā divus atšķirīgus veidus. Ar biotehnoloģiju palīdzību viņi grasās dzīvot ilgāk par mums un dzīvot savādāku dzīvi nekā mēs. Noslēpumainības briesmas slēpjas tajā, ka viena grupa, kas sasniegusi tehnoloģiju pārākumu, attālinās no pārējām grupām kultūras, tiesību, finanšu jomā. Faktiski viņi veido atsevišķu civilizāciju. Viņi sevi vairs neuzskata par mūsu civilizācijas sastāvdaļu.

Kas VIŅI ir?

Žurnālists: Kas viņi ir?

K.O.Fitsa: Tas ir liels noslēpums. Es šo grupu saucu par Misteru Globālo. Ņemot vērā personisko pieredzi, saskaroties ar šīs grupas pārstāvjiem no atsevišķām tās daļām, es nespēju pateikt, kurš no viņiem ir galvenais. Taču es varu apliecināt, ka planētu vada kāds spēks. Kurš no viņiem ir spēcīgākais? Tas, kurš kontrolē Kosmosu, kuram pieder jaudīgi kosmiskie ieroči un kurš kontrolē jūras ceļus?

Tradicionāli kontrole pār rezerves valūtu piederēja tam, kurš kontrolēja jūras ceļus. Līdz ar Kosmosa apgūšanu jūras ceļu kontrolei pievienojās Kosmosa ceļi. Jautājums tagad ir tāds: kurš ko kontrolē un kuram pieder kādi ieroči?

Pēdējo divu gadu laikā ir norisinājušās interesantas diskusijas ASV, kuru būtība slēpjas tajā, ka Tramps ļoti daudz runāja par Kosmosa spēkiem un par to, ko var darīt Kosmosā. Un viņš netieši norādīja uz burvju ieročiem Kosmosā, kas mūsu ģenerāļu vidū izraisīja negatīvu reakciju. Īsāk sakot, atbilde ir tāda, ka mēs nezinām. Bet mēs nojaušama, ja vērojam sacensību starp ASV un Ķīnu – tas, kurš dominēs Kosmosā, būs stiprākais un spēs kontrolēt visu planētu. Jāņem vērā, ja viņi spēs visu robotizēt un ieviest mākslīgo intelektu, jums kļūs grūti izmantot sistēmas labumus, jo centrs no jums ņems arvien vairāk. Viņi redz visu, ko jūs darāt, bet jūs pat nezināt, kas viņi ir.

Ja mēs runājam par transhumānismu, jeb verdzību, tad daudzi no mums piedalās tā veidošanā finansējot, uzturot, piedaloties. Kāpēc “Big Pharma” priekšnieki rada sistēmu, kurā viņu pašu bērni un mazbērni kļūs par vergiem? Kāpēc Centrālās bankas baņķieri tā domā? Amerikā daudzu gadu garumā pastāv uzskats: ja nopelnīšu daudz naudas, varēšu izglābties, kļūšu par izņēmumu, varēšu lietot dabiskus produktus, nevis ĢMO – ģenētiski modificētos – un manus mazbērnus nevajadzēs vakcinēt.

Mēs paši veidojam šo verdzības sistēmu, un tas nozīmē, ka mēs paši varam to arī pārtraukt. Mums nevajag finansēt tās kompānijas, kuras veicina šo verdzību, un strādāt to labā, uzskatu, nevajag pat maksāt nodokļus, jo valdība ir pārkāpusi visus finanšu pārvaldīšanas likumus. Mums ir tiesības no viņiem prasīt atbildību par to! Ja mēs būvējam cietumu, mēs to finansējam, tas nozīmē, ka mēs varam šo procesu apstādināt. Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai mēs saprastu, kur mūs šī sistēma ved. Izņēmumu nebūs.

Glābšanās iespēja

Žurnālists: Kur ir izeja?

K.O.Fitsa: Jau teicu – jārunā, nepieciešama publicitāte un atklātība par to, kas patiesībā notiek. Ir jāsaprot, kurp mūs ved un jāpārstāj to pašiem būvēt. Pārstājiet finansēt lielos uzņēmumus.

Ikdienā risiniet sarunas par to, kurp viss notiekošais ved. Galvenais ir tas, kurp mēs vēlamies iet. Reiz es biju Vašingtonā un izrakstīju čeku bankā “J.P. Morgan Chase”. Tolaik piedalījos 12 dažādos tiesu procesos pret tiem, kuri organizēja “nekustamā īpašuma tirgus burbuļus”. Es gribēju pārtraukt šo “burbuļu” radīšanu. Kad izrakstīju čeku, pati nodomāju: “Kāpēc gan izmantoju tās bankas pakalpojumus, kas veic visus šos noziegumus, izposta cilvēku dzīves, nodarbojas ar plēsoņu cienīgu kreditēšanu?!” Un es sev pateicu, ka man vajag attīrīties, atzīties visā un pārtraukt sadarboties ar šo banku.

Ja rīt visa Amerika atmostos un pārtrauktu izmantot, piemēram, ar “J.P. Morgan Chase” bankas pakalpojumus un sāktu sadarbību ar savu vietējo kredītiestādi, tad tā būs revolūcija. Mums ir iespēja to visu mainīt. Lai tas notiktu, mums ir jāattīrās, jo gandrīz visi mēs esam līdzdalībnieki šajā visā, kas notiek. Problēma nav viņos, bet mūsos pašos. Mums katram sev jāatzīstas un jāizlemj – vai nu esmu par transhumānistisko verdzības sistēmu, vai par cilvēcisko.

Ja jūs esat par cilvēcisko sistēmu, tad ir jāatrod cits veids, kā nopelnīt iztiku un iekļauties cilvēciskajā sociālajā dzīvē, un vajag pārtraukt būvēt transhumāno sistēmu. Pirmais, kas jums nepieciešams – tas ir skaidrs priekšstats. Jūs nespēsit orientēties, ja neredzat transhumānistisko sistēmu un to, kas to būvē.

Atgriezīsimies pie galvenajam komponentēm. Neļaujiet militāristiem īstenot operāciju “Warp Speed”, nepalīdziet “Big Tech” jūsos iedzīvināt nanodaļiņas un tādējādi piesaistīt jūs “mākonim”! Neļaujiet “Big Pharma” potēt jūsu bērniem indi! Neļaujiet lielām agrofirmām audzēt ĢMO produktus, kas indē un nogalina! Neļaujiet valdībai uzstādīt t.s. veselības sistēmas krīzes noteikumus, kas ir katastrofāls kapitālisms un noved pie investoru un miljardieru bagātības pieaugšanas!

Pirmais – tā ir publicitāte un atklātība un pēc tam ekonomikas veidošana no apakšas uz augšu. Mēs tagad ieviešam jaudīgas tehnoloģijas, bet mums ir nepieciešams izaugt garīgi. Nedrīkst pieļaut, ka attīstītu tehnoloģiju pārvaldi pārņemtu mežoņi, un mēs esam liecinieki tam, ka tas notiek. Jaudīgi ieroči un izsekošanas tehnoloģijas nonāk tādu cilvēku rokās, kas uzvedas un garīgajā nozīmē patiesībā ir kā mežoņi.

Žurnālists: Jūs uzskatāt, ka galvenais glābiņš ir garīgums – garīgā attīstība?

K.O.Fitsa: Jā, pirmkārt, mums ir darīšana ar garīgumu. Šis ir kara turpinājums, kas ilgst jau vismaz 10 000 gadus. Rezultāts būs atkarīgs no mūsu spējas garīgi augt un attīstīties. Es visiem saku, ka nāve nav ļaunākais, kas var notikt. Varam pazaudēt savu nemirstīgo dvēseli – lūk, tas ir baisi. Pārstājiet uztraukties par nāvi! Labāk padomājiet par to, vai esat brīvi.

Tulkoja Vita Ņikita

Avots: https://www.youtube.com/watch?v=6zzy7pKs8Ck


[1] Big Tech – lielākie un dominējošākie uzņēmumi ASV informācijas tehnoloģiju nozarē, proti, Amazon, Apple, Google, Facebook un Microsoft.

[2] Warp Speed – vakcinēšanas pret Covid-19 operācija.

[3] Big Pharma ir segvārds, kas piešķirts pasaules farmācijas nozarei. Big Pharma un medicīnas ierīču uzņēmumi katru gadu nopelna miljardiem dolāru.

[4] ASV konstitūcijas otrais labojums, kurā garantētas pilsoņu tiesības uz ieročiem – DDD piez.


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.3(473), 2021. gada 12.–25. februāris


« Atpakaļ