Vēlēšanas notiek katru dienu: arī šodien! 1. daļa

Latviešu pilsoņu karš sociālajā vietnē “FACEBOOK”


Laikraksts “DDD”: Vēlēšanas nenotiek vienu reizi četros gados – tās notiek katru dienu: ar atklātas un slēptas propagandas palīdzību masu medijos, kurus finansē tie paši plutokrāti, kas uztur politiskās partijas jeb Latvijā valdošo pretlatvisko režīmu – 4. maija režīmu. Plutokrātu plānos nav Latvijas dekolonizācija, bet ir latviešu tautas saliedēšana ar okupantiem.

Balsot par latviešu nodevējiem, kas neveic dekolonizāciju, ir tas pats, kas atzinīgi novērtēt latviešu čekistus. Pēc principa: latviešu čekists ir labāks nekā okupantu čekists. Tikai dekolonizācija var atņemt varu okupantu partijām un pašmāju nodevējiem. Taču, lai panāktu dekolonizāciju, ir nevis jādeso uz vēlēšanām un jābalso par nodevējiem, bet jāsaceļas pret šo valdošo nodevēju un okupantu aliansi. Ir nepieciešams publisks protests. Katrs latvietis var atrast veidu – kā protestēt.Formas sākums

Eriks Belindzevs:  Nu, un kurš tad veiks to DDD – rūķīši? Nevajag te batonus spraust.

Līga Muzikante: Lai veiktu dekolonizāciju, ir nepieciešama tautas griba atbrīvoties no ārējiem ienadniekiem. Tā ir tiesa, ka šobrīd latvietis vienkāršais spēj aizskraidelēt tikai līdz vēlēšanu iecirknim reizi četros gados un savā ignorancē nobalsot par kādu savu tautiešu partiju, kas nemaz nedomā likumdošanā iedzīvināt pat 1996. gada Saeimas deklarāciju par Latvijas okupāciju. Drīz būs 30 gadi pēc it kā neatkarības atjaunošanas, bet latvieši vēl joprojām paši sevi iznīcina ar bailēm no okupantiem un varas došanu tiem, kas turpina okupantu naturalizāciju.
Šo nodevēju un okupantu sadarbību var pārtraukt tikai un vienīgi pašu latviešu sacelšanās, kas ietver arī apzinātu atteikšanos balsot par tiem, kas neveic dekolonizāciju. No apstulbota, lopveidīgu interešu pūļa latviešiem ir jākļūst par gudru, lemtspējīgu tautu. Ja nepanāksim dekolonizāciju, tad kā tauta iesim bojā. Un pie tā nebūs vainīgi kādi citi, bet gan mūsu pašu mazdūšība, gļēvums, nodevīgums…

Indulis Bilzens: Lai novērstu minētās briesmas, krietniem latviešiem jābalso par savējiem.

Valdis Valdiņš Maksimovs: Kuri tad ir tie savējie – vai tie, kuri Saeimā balso pret tautas interesēm?

Andra Kaupe: Man pilnīgi noteikti nav nekā kopīga ar aicinājumu neiet uz vēlēšanām.

Madara Valdmane: Vai Jums nav arī nekā kopīga ar aicinājumu panākt Latvijas dekolonizāciju?

Andra Kaupe: …Personiski esmu par to, ka mums vajadzīgs viss nacionālisma spektrs, sākot no cilvēkiem parlamentā un valdībā, kuri nereti mēdz piekāpties kādā jautājumā, lai pretī saņemtu politisko oponentu piekāpšanos kādā citā, un beidzot ar tiem, kuri bezbailīgi un principiāli balansē uz atļautā un neatļautā robežas. Esmu par to, ka šiem cilvēkiem ir savstarpēji jākoordinē rīcība, jāapmainās ar informāciju, vajadzības gadījumā atklātāk vai ne tik pamanāmi vieniem otri jāatbalsta, nevis jāapkaro…

Līga Muzikante: Andra Kaupe, Jūsu komentārs spilgti parāda mūsu tautiešu domāšanas problēmas, kuru dēļ vēl joprojām nespējam vienoties ap dekolonizācijas ideju!

Vilnis Ābels: Andra Kaupe… panaivi spriedumi – “vse ļuģi braķja” garā! Saskaņu LV valdībā, un visi tā draudzīgi, vai ne!? Tā jau bija 50 gadus!

Modris Priedeslaipa: Andra, tā kā Tev patīk piedalīties tajā cirkā, kuru par vēlēšanām sauc, par piemiņu sūtu tev bildīti. Gan jau sapratīsi, kas esi.


Ainars Bašķis: Neiet uz vēlēšanām – tas ir tieši tas, kas vajadzīgs Saskaņai un Co. Viņi aizies. Viņi savējos mobilizēs ne pa jokam. Tādā veidā Garda un citi nelieši atkal būs izpildījuši kremļa gribu. Atkal. Jau kuro reizi.

Madara Valdmane: Par kuru partiju balsosit? Kāda šai partijai attieksme pret dekolonizāciju?

Atis Priedītis: Svarīgi ir iet un piedalīties, jo pretējā gadījumā… būs tikai Saskaņas un Krievu partiju pārstāvji.

Līga Muzikante: Ir tikai saprātīgi nepiedalīties vēlēšanās, kurās kandidē tikai vai nu okupantu partijas, vai kangaru partijas, kas saliedē latviešus ar okupantiem. Nav nevienas partijas, kuras programmā būtu dekolonizācija. Pat ja šāda partija būtu, tā nespētu iekļūt parlamentā, spēkojoties ar globālā lielkapitāla interešu partijām. Es atsakos balsot par tiem, kas uztur šo pretlavisko režīmu, kura balsts ir latviešu [pamatotās] bailes no naturalizētajiem okupantiem. Ir jāiet cits ceļš – sacelšanās, vispirms jau katra latvieša garīgās sacelšanās, ceļš.

Atis Priedītis:  Es ar politisko aģitāciju nenodarbojos, balsošu par tiem, kuri, manuprāt, ir atbilstošāki patiesas Latvijas un latviešu tautas interešu pārstāvībai.

Madara Valdmane: Nezinu nevienu kandidātu, kurš būtu apņēmies veikt Latvijas dekolonizāciju. Tieši dekolonizācija ir latviešu tautas intereses, jo bez tās latviešu tauta un valsts iet bojā.

Vilnis Ābels: Madara Valdmane, Eiroparlamentā ir cilvēki, kuri strādāja un strādā Latvijas valsts un latviešu tautas interesēs. Esat dzirdējusi par tādu Sandru Kalnieti, piemēram? Vismaz četrus vai piecus pazīstam. Nemusiniet svārstīgo prātus. Nezākāsim viņus. Ļausim strādāt!…

Aivars Gedroics: Ko tā sorosiete Kalniete mums labu izdarījusi???

Valdis Valdiņš Maksimovs: Es arī gribu ievēlēt cilvēku, kurš pārstāv pamattautas intereses, bet vai kāds man var nosaukt tos cilvēkus – kur viņi ir? Kamdēļ līdz šim tikai kangarus slavē un klusē par patriotiskiem cilvēkiem.

Peteris Simsons: Kāpēc “DDD” klusē par patriotiskiem cilvēkiem?

Valdis Valdiņš Maksimovs: Nedomāju, ka klusē. Ļoti daudz patriotisku interviju. Bet tiešāku atbildi var sniegt tikai paši no “DDD”.

Aivars Gedroics: Pēteri Simson, Tu neesi nekāds Patriots!!!

Peteris Simsons: Nu, ar Tevi, Aivar Gedroic, jau salīdzināties nevaru. Tāpēc i nekāroju pēc publicitātes.

Modris Priedeslaipa: Jūs, aitas, varat balsot, par ko gribat, tāpat neko tas nemainīs. Visām partijām ir saimnieki, kuri lemj, kā jūs cirpt. Jāmaina ir pati sistēma, nevis klauni.

Vilnis Ābels: Vēlēšanu boikots no patriotu puses – absurds un kremļa satelītiem dāvana! Vien pēdējos gados Latvijas pilsonība iedota 145 583 kārotājiem! (2018. gada sākuma cipari)!

Aivars Garda: Vai Vilnis Ābels ir mucā audzis, ja nezina, ka pilsonību šiem okupantiem – kārotājiem – ir iedevuši tie “nacionālie spēki”, par kuriem Vilnis Ābels skraidelē balsot? Vai arī ir infantils, ka nesaprot tik elementāras lietas? Ja tā, tad nevajag nākt runāt muļķības pieaugušu cilvēku diskusijās! Šodien “Panorāmā” rādīja sižetu par kādu Ķīnas avīzi, kas smejas par Baltijas valstu tā saucamo neatkarību. Pareizi smejas. Viļņa Ābela iebalsotie latviešu tautas nodevēji un noziedznieki pret latviešu tautu un cilvēci, citiem vārdiem sakot, integrētāji, saliedētāji un naturalizētāji, ir darījuši visu, lai Latvija nebūtu neatkarīga valsts. Rīgu arī šie maitasgabali ir labprātīgi atdevuši okupantiem! Vilnim Ābelam ir bail sacelties pret šiem draņķiem; drošāk, neko nedarot, aizskraidelēt līdz vēlēšanu iecirknim un izlikties, ka ir lielu un vajadzīgu darbu padarījis. Par to neviens nesodīs, pat palielīs.

Turpmāk vēl…


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.24(470) [2020. gada 23. decembris–2021. gada 14. janvāris]


« Atpakaļ