Plutokrātu vara. 3. daļa

Strīdēšanās sociālajā vietnē “Draugiem.lv”


Turpinājums no: Plutokrātu vara. 2. daļa

Līga Muzikante: Vai kāds spēj atspēkot šo atziņu: “Tā saucamās politiskās partijas, kas plutokrātu finansiālo ieguldījumu dēļ ir spējīgas pārvarēt 5 procentu barjeru, ir mākslīgi izveidotas ar it kā savu ideoloģiju, bet patiesībā visas apkalpo vienu saimnieku – plutokrātu aliansi.”

Ingūna Abuža: Runājot par balsošanu, mēs taču nezinām, par ko varam balsot, kam varam uzticēties. Nekad nezinām, ko gaidīt no ievēlētajiem… tad jau labāk nebalsot. Bet cilvēki ir ar rozā brillēm uz acīm, nesaskata patiesību un negrib neko mainīt. Necīnās, uzskata, ka visam tā ir jābūt…

Atbalstu “DDD” komandu! JŪS cīnāties, strādājat, atverat acis tautai. Kaut nedaudzi, bet ir cilvēki, kas jūsos ļoti ieklausās! Arī es. Turpinām. Strādājam. Cīnāmies. VEIKSMI!

Līga Muzikante: Paldies, Ingūna! Kopīgiem spēkiem izlauzīsim ceļu caur šiem nodevības, cietsirdības, gļēvulības un stulbuma brikšņiem.

Agris Kvite: Vēlēšanas vispār neko nemaina. Neatkarīgi deputāti Latvijas Saeimā vispār nav – iekļūšana tajā norit caur partijām. Partiju finansējums tikai vēl vairāk nostiprina politiskās elites pozīcijas, kura pārstāv vienas vai citas globālistu grupas intereses.

voldemars lastovskis: Viss jau rūgst, kā saka gatavojas, vēl šiem nenojaušot. Tāpat kā PSRS sabruks arī šī patvaldība, tad arī daudzi tam neticēja.

Līga Muzikante: Piekrītu, nekas nav mūžīgs zem saules. Taču pati no sevis šī antipasaule gan nesagrūs. Mums tas ir jāvēlas un ar savām domām, jūtām, darbiem jāveicina. Es ticu evolūcijai.

Aivars Garda: Ir prieks saņemt no skaistas un gudras sievietes Ingūnas Abužas uzslavu laikraksta “DDD” kolektīvam. Paldies! To nedaudzo, kuri ir spējīgi saprast un ieklausīties, labā arī strādājam. Vairākums diemžēl izvēlas kosmisko atkritumu ceļu…

Agris Kvite: …patiesībā tēma interesanta – ir par ko diskutēt.

Donalds Āboliņš-Ābols: Drīzāk jābeidz diskutēt un beidzot jāķeras pie darbiem – īstajiem patriotiem jāatgūst Latvija no šodienas kangariem un nodevējiem, kuri mūs iznīcina visu laiku.

Agris Kvite: Žopņiku pansionāts – ar to es domāju politiskajai elitei lojālu troļļu grupu, kuri aizstāv esošās varas pozīcijas.

Donalds Āboliņš-Ābols: Precīzi, Agri, pateikts!

Dzintars Kokars: Domāju, ka Garda ar savu augstprātību cilvēkus tikai atbaida, nevis apskaidro prātus. Cits vēlas uzdot jautājumu Gardas k-gam, bet tiek noriets un nosaukts par muļķi…

Aivars Garda: Lai Dzintars Kokars parāda kaut vienu cilvēku, ko Garda būtu norājis par uzdoto jautājumu? Nemeklējiet, jo neatradīsit! Tikai tad, kad cilvēks pats ir pieteicies par muļķi, Garda tad arī viņu dēvē tā, kā viņš pats ir gribējis. Domāju, ka augstprātīgs ir nevis Garda, bet tie, kuri augstprātīgi izsaka savus muļķīgos viedokļus, pretendējot uz gudrību.

Dzintars Kokars: Un šādi Jūs, augsti godājamais gudrības kalngals, zemes naba, cenšaties komunicēt? Es to arī rakstīju, ka komunicēt ar Gardas k-gu nav iespējams, un šī Gardas k-ga atbilde ir tam pierādījums. Es uzdevu jautājumu, izteicu savu redzējumu un par to tiku nolamāts!

Līga Muzikante: Interesanti, kādu jautājumu Kokara j-kungs uzdeva? Kā tikāt Jūs nolamāts, Kokara j-kungs? Es kā šīs diskusijas saimniece kaut kā to nepamanīju.

Aivars Garda: Atgādiniet, kādu savu viedokli esat paudis, Dzintar Kokar.

Dzintars Kokars: Man šķiet, ka, nonākot pie varas Gardas k-gam valstī, iestātos totalitārs režīms. Visi, kuri censtos uzdot kādu jautājumu, sēdētu cietumā.

Vita Ņikitina: Varbūt Dzintars Kokars savā pieklājīgajā vecumā varētu atmest aizvainotā mazuļa pozu un runāt par lietu, protams, ja ir ko teikt vai jautāt.

Aivars Garda: Tā arī Dzintars Kokars nav varējis nosaukt nevienu, kuru es būtu noniecinājis uzdoto jautājumu dēļ.

Līga Muzikante: Dīvaini uzvedas Dzintars Kokars. Iespējams, ka šādi viņš cenšas pateikt, ka ir pret dekolonizāciju. Šeit varu vien piebilst, ka tie, kas aktīvi vai pasīvi vēršas pret dekolonizāciju, manī izraisa dabisku riebumu. Tas arī viss.

Ausma Līdumniece: Pievēršu visu komentētāju uzmanību faktam, ka ne Garda, ne viņa komanda ne reizi nav pieminējuši patiesos latvju tautas nīdējus – Krievu savienību ar Ždanoku priekšgalā, ne kampējus un šķērdētājus “Saskaņu” ar Ušakovu, ne “Gods kalpot Rīgai” ar Ameriku. Dīvaini!

Līga Muzikante: Nemānies nu! Nav pieklājīgi.

Aivars Garda: Redziet, Ausma Līdumniece, mēs jau sen uzdodam jautājumu: kas ir pretīgāks – ārējais ienaidnieks (ždanokieši, ušakovieši) vai pašmāju iekšējie ienaidnieki jeb kangari? Atbildēt ir diezgan grūti, tomēr ārējo ienaidnieku iebrukuma un darbošanās cēlonis ir kangari. Tātad pretīgāki ir kangari. Tā, lūk.

Mums ir jātiek galā sākumā ar saviem kangariem, tad izdzīsim ārējos ienaidniekus. Jo tādi ausmuki, balsojot par nodevējpartijām, ar ždanokām sadarbojas kā cimds ar roku.

Donalds Āboliņš-Ābols: Tas, ka Līga ir ne vien ļoti skaista, bet arī ļoti gudra, te skauž ne vienam vien un ne vienai vien… Tad mēģiniet, cilvēki, būt kaut atblāzma no viņas spožuma un skaistuma!!!

Aivars Garda: Tie, kas tagad skraidelē uz vēlēšanām un balso par latviešu tautas nodevējpartijām ir gan kangari, gan noziedznieki pret latviešu tautu un cilvēci. Ja Vilors ir jurists, nevis tikai uzdodas par tādu, tad viņam tas ir jāsaprot. Ja kāds nesaprot tik elementāras lietas, tad viņš patiešām ir izglītots muļķis. Vai ne, Vilor?

Ja Modris kādreiz ir bijis patriots, tas ir ļoti labi. Malacis. Tad kamdēļ viņš un Vilors tagad nav patrioti?

Vita Ņikitina: Latvija pieder latviešiem, un latvieši ir šīs valsts īstenie saimnieki. Paši savus likumus lemsim. Un pašreiz Latvijai ir viens ceļš ārā no purva: atbrīvošanās no parazītiem – okupantiem.

Aivars Priedeslaipa: Vita, es tagad šeit saskatu divu veidu parazītus, atšķirībā no agrākiem laikiem, kad bija viena veida un viss bija skaidrs – šeit mēs, tur viņi.

Vita Ņikitina: Labi, ka saskatāt. Ja lasīsit avīzi “DDD”, tad viss taps vēl skaidrāks. Lai veicas! Ar saviem knišļiem tiksim galā, kad atbrīvosim Latviju no parazītiem.

Ausma Līdumniece: Žēl man Jūs, Ausma Muzikantes kundze! Patiesi žēl! Mākslinieku Muzikantu dzimtai mūsu pusē laba slava. Kā viņi lai samierinās ar tādu ģimenes locekli [kā Līga]?

Vita Ņikitina: Taisni otrādi, Līdumnice. Izcilas dzimtas atšķiras no remdenajiem ar izcili drosmīgiem pārstāvjiem, kuriem nav bailes nostāties pret pūļa apmātību un palikt vieniem kā karotājiem kaujas laukā. Jūsu agoniju un bezspēcību taisnīgu argumentu priekšā pierāda tas, ka jūs kā mirstošs skorpions mēģināt iedzelt un izlaist savu žulti, cenšoties aizskart oponentu personiski. Bet ziniet, LNF ir gana rūdīta, trenējoties uz tādiem kā jūs.

Donalds Āboliņš-Ābols: Līdumniece, esat jau sevi pazemojusi visas Latvijas priekšā! Kas Tev prasās nodevēju tiesa?

Ausma Līdumniece: Dievs, pasarg’, Mak-Donald Ābolliņ-Ābol! Lūdzu, apžēlojies! Es šausmīgi tagad esmu pārbijusies – mani tiesās un liks cietumā… Uz cik gadiem, lūdzu? Ka tik neieliek arī Saknītes kundzi – viņa neapdomīgi man piekritusi… Ko lai mēs tagad iesākam? Ak, bēdas un nelaime!

Aivars Garda: Ja ausmuks nokļūs, manuprāt, neveselā grantiņa tribunāla nagos, tad maz neliksies. Piešķirs vairākus augstākos soda mērus uzreiz. Ja neticat man, pajautājiet Viloram, viņa drauģelim.

Ausma Līdumniece: Iesaku jums pārtraukt mani izaicināt… parādā nemēdzu palikt nevienam. Skaidrs?

Vita Ņikitina: Izlaid, izlaid, A. Līdumniec, visas strutas no savas rūgstošās domāšanas augoņiem!

Donalds Āboliņš-Ābols: Vita, viņa pats ir “augonis” Latvijas miesā…

Aivars Garda: Nu tad lai ausmuks paskatās savā pasē… Ne jau mēs kādu izaicinām, bet ausmuks pats atnāca pie pieaugušajiem, kaut gan var muļķoties uz nebēdu smilšu kastē.

Ausma Līdumniece: Žilbinošs runas veids tādai Ņikitinai! Vienīgi uzvārds tāds ne visai, apšaubāmi latvisks.

Aivars Garda: Jā, Vita Ņikitina ar savu krievisko uzvārdu cīnās par dekolonizāciju un nebalso par latviešu tautas nodevējiem un noziedzniekiem, bet Ausma Līdumniece ar savu latvisko uzvārdu balso par šiem latviešu tautas draņķiem.

Voldemārs Odišvili: Aivar Garda! A. Līdumniece ir tipiska 4. maija komunistiski-čekistiskā režīma roklaiža, tādad – kremline!

CENTRA partija – партия ЦЕНТРA: Iesaku visiem normālajiem šo naciķu rakstus bloķēt. Piegriezušies šie melnie zirnekļi!

Aivars Garda: Pareizi, Centra partijelie jau sev visiem ir apnikusi…

Donalds Āboliņš-Ābols: Interesanti, kur palicis Aivars Gedroics? Viņam nav ko teikt šoreiz?

Žanis Gūtšmits: Atklāti! Demokrātija nav partija. Demokrātija nav visatļautība. Demokrātija ir zinošas, saprātīgi domājošas, aktīvas un vienotas sabiedrības dzīves veids. Ja sabiedrība nav tāda, tad nav un nevar būt arī demokrātija.

Amara Priedīte: Tā tam vajadzētu būt, bet… kā ir īstenībā? Vārdu “demokrātija” saista jau ar liberalizāciju…

Valērijs Mortukāns: Lai panāktu savu, demokrātiju saista gan ar liberalizāciju, gan pidarizāciju, gan separātismu, gan migrāciju, gan valsts apvērsumiem.

Līga Muzikante: Kā jums liekas, kad latvieši spēs sadarboties, lai padzītu ārējos ienaidniekus un pieliktu pie sienas (tiešā un pārnestā nozīmē) pašmāju kangarus – kolaboracionistus?

Zigurds J.: Domāju, tikai tad, kad parazīti latviešiem būs atņēmuši visu.

Liene Apine: Vilors Eihmanis un citi īsbikšainie bumbuļzeķi, kas nāk ar rupjiem apvainojumiem, lai izlasa VDK atzinumu par Aivaru Gardu, kurš no Satversmes aizsardzības biroja saņēma ziņas, ka okupācijas laikā Valsts drošības komiteja par viņu bija veikusi pārbaudi. VDK atzinumā ir rakstīts:

“3. daļas (pretizlūkošanas darbs iekšlietu sistēmā) 1. nodaļa.

Aivars Garda Konstantīna d., Rīga.

Operatīvā kategorija.

Nacionālistiskas organizācijas vai grupas dalībnieks, kas nodarbojas ar antisociālistisku, antikonstitucionālu darbību PSRS teritorijā (tematiskā grupa: atsevišķu padomju pilsoņu grupēšana uz pretpadomju, nacionālistiska un cita ideoloģiski kaitīga pamata.)

Persona, par kuru ir ierosināta operatīvās pārbaudes lieta (tematiskā grupa: cita informācija, kas ir pelnījusi operatīvo interesi par padomju pilsoņiem.)

Persona, no PSRS pilsoņu skaita, kas tiek pārbaudīta par faktiem un pazīmēm, kas ir politiski (ideoloģiski) kaitīga darbība (tematiskā grupa: pretpadomju, nacionālistiskie un citi ideoloģiski kaitīgi padomju pilsoņu izpaudumi.)

Papildu dati (slēdziens):

Daudz laika velta sengrieķu klasiķu lasīšanai un dažādu darbu studēšanai, kas ir saistīti ar reliģiju. Sarunās patīk citēt Bībeli, it kā lai apliecinātu savu domu pareizumu. Naudai nepievērš nekādu uzmanību, kaut gan, strādājot Centrālajā universālveikalā, varētu gūt lielu papildu peļņu, pārdodot tālāk deficīta preces.”

Steidzīte Freiberga: Līga, Liene, Vita, lieciet taču mierā smilšu kastes favorītus! Lai spēlējas savās smiltiņās.

Ausma Līdumniece: Svarīgāk ir tas, ka nelīdz piesegšanās ar DDD un nāk klajā jūsu patiesais mērķis.

Aivars Garda: Nu tad atmaskojiet mūs beidzot, ausmuk. Lieciet kārtis galdā, lai visi redz, kāds ir mūsu patiesais mērķis.

Vai tiešām nesaprotat, ka šeit ausmuku uzskata par dumju diskutētāju? Beidziet gvelzt muļķības un atklājiet visiem mūsu patiesos mērķus.

Aivars Kukličs: Shalom! Svētības LNF un “DDD”!

Steidzīte Freiberga: Jā, svētības, un paldies, ka mums ir tādas svētības. Toties tumsas apmātajiem LNF un “DDD” ir bieds…

Līga Muzikante: Manis aizsāktajai tēmai un dažu diskutētāju naidīgumam, manuprāt, piemērots ir Nikolaja Rēriha raksts “Viepļi”. Lūk, citāts no viņa raksta:

“Jūs arī zināt, ka tumsas viepļi caurcaurēm ir izlikšanās un viltus pilni. Viņi ar visādām blēdībām pūlas noslēpt savu īsto sūtību. Tāpēc tik ļoti vajadzīgi radītāja kalta varenie triecieni, lai uzskatāmi parādītu cilvēkiem daždažādo viepļu īsto būtību.”

Un vēl: “Vatētā maisā, tumsā un siltumā cilvēks nemaz neieraudzīs briesmīgos viepļus, toties viņš visu laiku atradīsies dziļā mijkrēslī; uz kādiem gan pamatiem veidosies un nostiprināsies viņa īstās zināšanas? Varonis ne tikai nevairās no briesmīgajiem viepļiem, viņš moži un skanīgi pūš tauri, aicinādams briesmoņus uz divkauju…”


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.21(467) [2020. gada 6.–26. novembris]


« Atpakaļ