Beidziet spiegt, karojošās feministes!

Diskusija sociālajā vietnē “FACEBOOK”


Līga Muzikante: Latvijā kā ceļarullis veļas iekšā antivērtības – latviešu tautas saliedēšana ar ārējiem ienaidniekiem, homoseksuālisma atzīšana par normālu tieksmi un uzvedību, bērnu audzināšana viendzimuma attiecībās utt., u.tjp.

Šoreiz paudīšu sašutumu vairāk par “zilzeķēm”, kas lielā mērā palīdz velties šim ceļarullim, samaitājot tautu.

Nespēju saprast šīs karojošās feministes, kas spiedz ne vien par homoseksuālistu “tiesībām”, bet arī par tā saucamo dzimumu līdztiesību! Lai nu kur, bet Latvijā nav problēmu ar dzimumu līdztiesību. Latvija ir pirmā valsts Eiropā, kur sievietēm tikušas piešķirtas vēlēšanu tiesības. Pirmajā Saeimā bija ievēlētas vairākas sievietes, arī Aspazija. Es pati esmu sieviete un neesmu izjutusi un neizjūtu nekādu diskrimināciju! Kaut gan, patiesību sakot, mani diskriminē jeb cenzē liberasti, taču ne jau tāpēc, ka esmu sieviete, bet gan tāpēc, ka esmu veselīgi domājoša, nacionāli noskaņota, skaidru valodu mīloša latviete, kas kopā ar citiem drosmīgiem latviešiem (Aivars Garda, Liene Apine, Steidzīte Freiberga, Maija Redele, Vita Ņikitina) laikrakstā “DDD” raksta par to, ko citi mediji un citi žurnālisti noklusē vai sagroza kājām gaisā. Bet šoreiz ne par to.

Kā sieviete diskriminēta es netieku. Es protu darīt savu darbu, labi braucu ar mašīnu, neesmu stulba… un tieku novērtēta, nevis diskriminēta. Mani neaizskar vīriešu parādītā uzmanība, izteiktie komplimenti vai piedāvātā palīdzība, atverot durvis, pasniedzot mēteli, – to uztveru kā pagodinājumu, nevis aizskārumu.

“Zilzeķes” jeb Sorosa tīklveida struktūru aktīvistes cenšas pazemot vīriešus, un tur nu var saskatīt dzimuma diskrimināciju: vīriešu diskrimināciju. Turklāt seksuāli veselu balto vīriešu diskrimināciju!

Nupat rakstīju, ka nespēju saprast karojošās feministes – taču tas nav precīzi teikts, jo viņas jau arī nav jāsaprot. Kā var saprast to, kuram samazgas galvā?! Liberastes, kas savu sievišķo apziņu ir sapūdējušas ar pasaules uzbūvi ārdošām ģeķībām, ir amorālas būtnes, kuras lielākoties par naudu grauj tautas ideālus un vērtības. Viņas samaitā vīriešus, kurus nu jau vairs par tādiem nevar uzskatīt. Piemēru ir daudz – arī valsts varu ir ieguvuši degradēti vīrieši, kas nespēj kā saimnieki un vadoņi ar stingru roku apturēt liberastisko antivērtību ienākšanu Latvijā, nespēj padzīt ārējos ienaidniekus un nolikt pie vietas iekšējos ienaidniekus. Tik daudzi “bijušie” vīrieši ir kļuvuši par lupatām arī “zilzeķu” spiegšanas dēļ! Laikam jau vārgam vīrietim ir grūti izturēt šo Sorosa angažēto spiegšanu?! Nevainosim tikai “zilzeķes” un Sorosu, jo arī paši vīrieši ir atbildīgi par savas vīrišķās apziņas sapūdēšanu.

Sievietes, kas vēl nav nojūgušās liberastijas purvā! Mēs varam apturēt latviešu tautas puvi, atjaunot pareizu vērtību hierarhiju, un nodrošināt tautas attīstību. Palīdzēsim vīriešiem – vispirms jau savam vīrietim! – kļūt par īstiem Vīriešiem un pašas saglabāsim savu sievišķību, šī vārda vislabākajā un cildenākajā nozīmē.

Beidziet spiegt, “zilzeķes”! Slikta dūša no jūsu trokšņainās kakafonijas un tās laikā izspļautajām apziņas samazgām.

Nobeigumā paskaidrošu terminu “zilzeķe”. Šajā manā pagarajā komentārā tas netiek lietots vēsturiskā nozīmē, bet gan lai apzīmētu šodienas agresīvās feministes, kuras spiegdamas iestājas par homoseksuālistu “tiesībām”, dženderisma jēlībām, abortu netraucētu taisīšanu, pret vīrieša patiku uz sievietēm, pret dabisku ģimenes modeli… Tas viss tiek ievīstīts “dzimumu līdztiesības” papīrā.

Guntis Grūbe: Šis purvs mums pilnībā izveidojies mūsu augstākajos varas ešelonos… Paldies Dievam, ka vēl ne visā tautā…

Ārija Miķelsone: Jūs esat tie, kas tagad visu nosodīs, lai sevi paceltu ar citu pazemošanu. Es nekad nenosodu, bet meklēju cēloni, jo tāpat jau nekas, nekad nerodas. Padomājiet, vai mediķi, vai valdība neliek grūtniecēm skenēt augli. Un visām stāsta, ka apstarojuma nav. Un piedāvā apskatīt, kas piedzims. Bet tad nu neredz, jo auglis ne tā guļ, kājiņa priekšā, un skatās, un skatās. Laiks iet starojuma viļņi pieaug. Mazajam auglim vēl jāpaskatās sirsniņa, galviņa utt. Šī niecīgā starojuma deva ir kā atombumba mazajam 8 nedēļu auglim. Pēc tam nevaram saprast, no kurienes slimo ar autismu, kāpēc neattīstās dzimuma hormoni, un katram savs. Tie slimie bērni, kas tagad dzimst, nav vainīgi. Ir jācērt saknē – un neiet augli skenēt jaunajām māmiņām.

Līga Muzikante: Ārija Miķelsone, kāds sakars Jūsu komentāram ar šo ierakstu?! Ne jau par slimajiem bērniem tiek runāts. Vai arī – varbūt Jūs uzskatāt, ka “zilzeķes” ir slimas ar autismu? Neesmu ārste, varbūt, ka ir. Bet tad viņas būtu jāārstē, viņām psiholoģiski jāpalīdz, nevis jāļauj netraucēti spiegt masu medijos!

Waira Ariaw: Nu ko lai saka – tā pasaulīte jūk prātā… Bet BĒRNI jau nu tomēr jāsargā no šīs sērgas…

Aija Lokenbaha: Tas, ka Jūs guvāt izglītību, vadāt automašīnu, varat strādāt darbu, kas patīk, un varat publicēt šādu ierakstu, – ir, pateicoties “zilzeķu” spiegšanai un ievērojamu personīgu upuru nešanai gadsimtu garumā.

Oskars Lekuns: Aija Lokenbaha, nu, nezinu, tā saucamajā un visu nīstajā patriarhātā sievietes vīriešiem bija vienkārši jāuztur, attiecīgi viņām nebija nepieciešams iet strādāt algotu darbu, attiecīgi nebija vajadzības pēc izglītības, ja nu vienīgi “prikola” pēc. Bet nav jau tā, ka sievietes atšķirībā no vīriešiem ēstu mazāk, arī tā saucamās Viktorijas laikmeta kleitas, kā saka, nebija bezmaksas. Šo sarakstu var turpināt bezgalīgi, minot visādus sieviešu laika kavēkļus, kas parasti bija izgatavoti no sudraba utt. Nu, loģiski, ka šī netaisnība nevarēja ilgt mūžīgi. Džeki vienkārši izdomāja to feminismu un maigi izraidīja sievietes no patriarhāta. Loģiski, lai pašas mācās, pelna un maksā sev pensiju. Tomēr vēsturiskā loģika un taisnīgums tagad prasa, lai jūs, sievietes, ņemtu mūs, vīriešus, uz kādiem pārsimt gadiem, tā teikt, matriarhāta aprūpē. Apsolāmies neiet skolā, neiet vēlēt un organizēt pasaules kārtību, jo pa lielam, viss tas ir “fufelis”.

Aija Lokenbaha: Oskar Lekun, laba doma – nez, kāda būtu pasaule, ja to pārvaldītu sievietes?

Oskars Lekuns: Var aiziet uz palielāka uzņēmuma grāmatvedību un paskatīties, kāds tur ir “atmosfairs”. Es domāju, uz jebkuru sieviešu kolektīvu.

Bet, ja nopietni, apokalipse nav tālu. Šī jau ir sieviešu pasaule, sākot no bērnudārza, mūs visus audzina sievietes. Auklītes ir simtprocentīgi sievietes, skolā gandrīz tas pats, varbūt fizikas, darbmācības un fizkultūras skolotāji ir vīrieši. Tālāk universitātē, nezinu oficiālo statistiku, bet sieviešu vairāk par pusi personālā, arī studentu vidū dominē sievietes noteikti. Ejam tālāk, valsts pārvaldē – sievietes. Grāmatvedībā – sievietes, bet tas nav īpašs stāsts; īpašs stāsts ir tiesu sistēma. Kāpēc 90 procenti tur ir sieviešu, kas viņas tur tā pievelk? NVO gandrīz pilnībā sastāv no sievietēm. Kur tad ir vīrieši? Kur viņi ir? Viņi katru rītu savāc atkritumus, policijā cīnās ar antisociāliem elementiem, kas arī ir vīrieši… Eh…

Aija Lokenbaha: Oskar Lekun, vīrieši visi IT sektorā. Un biznesā – visos uzņēmējdarbības pasākumos lielākā daļa ir vīriešu.

Oskars Lekuns: Nu, jā, tas ir evolucionāri. Tā cilvēki ir uzbūvēti – vīriešu programma ir līst visās šķirbās un taustīt iespējamās robežas, uz Antarktīdu, pāri okeānam, Kosmosā… Par šiem jokiem vīrieši maksā ar īsāku dzīves ilgumu. Cik daudz viņu nav…

Citiem vārdiem, mēs izpildām dzimumlomas, vīrietis nodrošina dzīves areālu, sievietes drošību, abas šīs lietas vajadzīgas, lai ko? Lai nodrošinātu pēctecību. Bez pēctecības, dāmas un kungi, jūs esat absolūti bezjēdzīgi!

Līga Muzikante: Aija Lokenbaha, tās nebija mūsdienu “zilzeķes” jeb histēriskās feministes, kas apzinājās un mudināja arī citas sievietes iegūt izglītību, vadīt automašīnu un strādāt darbu. Nevajag visu vienā putrā sajaukt – tas nav ne godīgi, ne patiesi, ne gudri!

Piemēram, mūsu tautas diženās sievietes, kā Aspazija un Zenta Mauriņa, nav bijušas nekādas “zilzeķes”, bet ar savu personību parādījušas cildenu sievišķo būtību.

Aija Lokenbaha: Aspazija un Zenta Mauriņa jau baudīja dzīvi, kur sievietēm bija atļauta izglītība. Tās, kas to panāca, īpaši nemīlēja sabiedrība – droši vien arī sauca par zilzeķēm.

Būtībā jau sievietes nekad nav bijis jāmudina iegūt izglītību utt. Bija vajadzīga tikai iespēja to darīt. Un, lai gan ir krietni labāk kā tajos tālajos laikos – joprojām “this is the men’s world” (“šī ir vīriešu pasaule”).

Gina Vieglina: Līga, ļoti labi esi uzrakstījusi. Ļoti labi. Malacīte!

Māris Lazda: Aija Lokenbaha, lai cik komiski arī būtu, “zilo zeķu” tētis ir vīrietis, proti, botāniķis Bendžamins Stilingflīts (18. gs.), izcils gudrinieks, kurš sarunu salonu pie grāfienes Montegjū apmeklēja, tērpies koši zilās zeķēs, pretēji “politkorektajām” modīgajām melnajām zīda zeķēm. Lai kā tur būtu, tolaik sievietei iegūt izglītību bija iespējams, ja vien ļoti paveicās ar gudra vīrieša atbalstu. Vēlāk, nu jā, laiki mainījās un arī sieviešu tiesību apjoms pieauga.

Mūsdienās visāda veida sieviešu kustības, pārsvarā šo kustību dalībniecēm to neapzinoties, ir manipulatīvs instruments ēnā tupošu spēku mērķa sasniegšanai. Latvijā jau no aizlaikiem sieviete ir bijusi vērtība un vienlīdz svarīgs sabiedrības loceklis (nerunāju par kristietības ienestajiem tiesiskajiem kropļojumiem). Nebūs neviens krietns latvju vīrs, kurš noliegs sievieti, jo tā, pirmkārt, ir Māte, otrkārt, tautas morāles un garīgo vērtību Glabātāja! Visu cieņu krietnajām latviešu sievietēm!

Liene Apine: Kā vienmēr, labi uzsāktais sieviešu tiesību jautājumā ir novedis pie pilnīga absurda un ļaunuma. Pilnībā piekrītu Līgai Muzikantei: sievietes ir atbildīgas par cilvēces degradāciju, jo, “zilzeķes”, vēloties būt līdzvērtīgas ar degradētiem vīriešiem, ir kļuvušas par melu kampaņas, liberastijas karognesējām. Man ir kauns par tām sievietēm, kuras ar entuziasmu darbojas “Delnā”, “Re:Baltica”, valdībā, ziņu dienestos un stāsta sabiedrībai melus.

Paulis Čimurs: Tiešai tā – kaujas zirgi visriņķī…

Līga Muzikante: Sievietei nav jākļūst par vīrieti, lai gūtu sasniegumus dzīvē. Tā ir mērkaķošanās, kas degradē sievieti un tautu kopumā.

Arnis Auziņš: Tādas tās meitenes audzina mātes no boļševiku aprindām… Nauda nesmirdot, bet Soross atbalsta ar naudu prostitūciju un atvērto sabiedrību bez robežām… Maukas, pidari, lesbietes, zoofīli – tā ir lieta Sorosam un sorosiešiem. Ja jau sorosiete Ēlerte saka: “Nēģeris arī ir latvietis!”…

Līga Muzikante: Latvijā nu jau simts gadus sievietei ir līdzvērtīgas tiesības – politiskās, ekonomiskās, sociālās, kulturālās utt. – kā vīrietim. Latvija ir pirmā Eiropas valsts, kur sievietes ieguva tiesības vēlēt. Un tas notika nu jau vairāk nekā pirms 100 gadiem! Pirmajā Saeimā tika ievēlētas vairākas sievietes, arī Aspazija. Tādēļ ir pilnīgi nejēdzīgi spiegt par kaut kādu sieviešu diskrimināciju Latvijā! Sievietei, izmantojot savas līdzvērtīgās tiesības, ir jāpaliek sievietei – jākļūst cildenai, kulturālai, ar augstu tikumu un ideāliem, nevis jāsacenšas ar vīrieti, pārņemot no viņa sliktākās īpašības un viņam atriebjoties.

Liene Apine: Par to, ka “zilzeķēm” nav nekā kopīga ar patiesu sieviešu tiesību aizstāvēšanu, liecina arī šis raksts “Feministiskā ārpolitika un dzimumu līdztiesība – pamats mieram. Intervija ar “Forbes” “30 līdz 30” nominanti”, kas publicēts portālā “LSM.LV”. Uz jautājumu, kas viņu kā feministi, eiropieti, Vācijas un pasaules pilsoni visvairāk satrauc, Feministiskās ārpolitikas centra līdzdibinātāja un līdzdirektore Kristīne Lunce atbild: “Tie ir pašreizējie mēģinājumi vērsties pret sieviešu tiesībām, pret LGBTQI (pederastu, lesbiešu, transeksuāļu un citu seksuālo deviantu – “DDD” piez.) tiesībām. Feministiskās ārpolitikas centrā mēs šobrīd veicam Somijas un Vācijas Ārlietu ministriju finansētu projektu par veidiem, kā [šos mēģinājumus] atgrūst. [..] Feministu kustība pieaug, un es ceru, ka jaunā paaudze kļūst arvien progresīvāka un viņiem ir tāda izpratne, ka, jā, tā ir forša ideja ļaut visiem dzīvot brīvībā un neiespiestiem stereotipos.”

Nevaru saprast, kādēļ sieviešu tiesību aizstāves cīnās arī par pederastu un lesbiešu tiesībām? Tas vien pierāda, cik morāli sapuvusi ir tā saucamā “dzimumu līdztiesības” politika!!!

Paulis Čimurs: Rakstā “Gender ideoloģijas būtība” [kuru atbalsta karojošās feministes], teikts: “Cīņu par reproduktīvām tiesībām aizsāk Margaret Sanger (1879–1966), kura ir Starptautiskās Ģimenes Plānošanas Federācijas (IPPF) dibinātāja. Sanger uzskata, ka “mātišķība – tā ir reproduktīvā verdzība,” no kuras vajag atbrīvot sievietes. “Sieviete ir novājināta ar to, ka tā ir sieva un māte. Vajag atbrīvot sievieti no šīm šausmām, no tās verdzības, kāda ir grūtniecība, dzemdēšana un bērnu audzināšana.””

Aija Lokenbaha: Pilnībā atbalstu uzskatu, ka spēcīga ģimene ir spēcīgas tautas pamats. Kā arī neesmu viendzimuma “laulību” piekritēja. Un tomēr – sievietei nevajadzētu noliegt sievietes tiesības. Arī mūsdienu Latvijā, lai gan sievietēm ir ļoti, ļoti, ļoti daudz iespēju, salīdzinot ar citām valstīm, tomēr joprojām pastāv problēmas. Un to nevajadzētu noliegt vai pievērt uz to acis – it īpaši jau sievietēm. Vienkāršs piemērs – pēc statistikas datiem, sievietes saņem mazāku atalgojumu par vīriešiem, darot vienu un to pašu darbu. Tāpat pēdējos gados ir saņemtas daudz sūdzības no Iekšlietu ministrijai pakļautām struktūrām, ka notiek seksuāla izmantošana, it īpaši karjeras veidošanas jomā (nav iespējams paaugstinājums bez “pakalpojuma” u.c.).

Liene Apine: Aija Lokenbaha, par atalgojumu piekrītu. Bet kur ir teikts, ka sievietei ir jākļūst amorālai, stāstot liberastu melus, jāzaudē pašcieņa, aizstāvot netaisnību?

Andrejs Pantelejevs: Līga, kāpēc tik daudz dusmu? Rēriha garam to ir par daudz.

Vita Nikitina: Andrejs Panteļējevs, šķiet, slikti pazīstat Rēriha garu. Rērihs ir Arhats. Un Arhats ir cīnītājs – Gaismas kareivis. Attiecīga cīņa prasa ieguldīt attiecīgu pretspara enerģiju. Tie, kuri cīnās Gaismas pusē, iet ar svētu sašutumu un zina, ka dusmas ir ārdītājas. “Ja tev sit pa vienu vaigu, pagriez otru” – pareizajā izpratnē. Atbalsts Līgai!

Liene Apine: Andrej Panteļējev – nevajag jaukt dusmas ar pamatotu sašutumu. Līga Muzikantetāpat kā ikviena normāla sieviete ir pamatoti sašutusi par tā saucamo “sieviešu tiesību” aizstāvju degradējošo uzvedību. Jā, sievietei ir jābūt līdzvērtīgai, bet tādēļ jau nav jākļūst par nodevēju, izglītotu muļķi un negodīgu cilvēku.

Līga Muzikante: Uz Andreja Panteļējeva man uzdoto jautājumu Vita Ņikitina un Liene Apine lieliski atbildēja. Varu ieteikt vispirms aizskaitīt līdz desmit, pirms rakstīt muļķīgu komentāru, Andrej! Iepazīstiet Rēriha garu – viņš ir novēlējis aktīvu cīņu pret tumsu, nevis pakļaušanos un noklusēšanu. Tas, kas notiek pasaulē, arī Latvijā, – es runāju par liberastijas diktatūru, kuras priekšgalā iet labi apmaksātas garīgi degradētas feministes (“zilzeķes”) un vīrišķību zaudējuši, apziņu deģenerējuši XY hromosomu nesēji, – tas ir apzināti virzīts ļaunums, kurš vērsts uz tautu, uz ģimeņu un cilvēka garīgā pamata iznīcināšanu. Manī nav dusmu, bet svēts sašutums pret tiem, kas pauž ļaunas, tumšas, iznīcinošas idejas un cenšas iznīcināt cilvēces garīgo attīstību.

Paulis Čimurs: Tiesa, Līga!

Jūs, liekas, esat vienīgās latvietes, kuras nav ķēris zilais zombs…

Līga Muzikante: Paldies par augsto novērtējumu! Ir jau arī vēl šādas latvietes – piemēram,

Liene Rijkure, Madara Valdmane, Steidzīte Freiberga, Inese Kalniņa, Elīna Boguša, arī Elita Veidemane un citas normālas sievietes.

Paulis Čimurs: Jāpaskatās, kas ar viņām…

Elita Veidemane: paldies, Līga.

Andrejs Pantelejevs: Nu, redziet, Liene. Tādus argumentus kā “saskaitiet līdz desmit” vai “stulbs komentārs” lieto parasti aiz bezspēcības, kad pietrūkst argumentu.

Bet. Jautājums ir – vai Jūs turpināsiet vārīties savā mazajā burbulī kā visus pēdējos desmitus gadus, vai arī kaut ko darīsiet, lai tiešām kļūtu par nopietnu kustību.

Jūs gribat ap sevi pulcināt naida karaspēku, vai mīlestības kara spēku?

Guntis Grūbe: Andrej Panteļējev! Labāk nu paklusē, LielKungs…

Ints Ozolins: Diemžēl jau pasen nav nekādas cilvēces garīgās attīstības – tikai atsevišķu cilvēku “cīņa ar vējdzirnavām”…

Liene Apine: Andrej Panteļējev – taisnīgums naidu raisa tikai tajos cilvēkos, kuri paši sevī šo naidu nes. Ja man ir jāizvēlas, tad es labāk saņemu naidpilno ļaužu nosodījumu, nekā nostājos pret Taisnīgumu.

Vita Nikitina: Vai tad skaisti un cilvēka cienīgi būtu pulcēties uz melu un gļēvulības pamata? Divkosība nevar iet roku rokā ar mīlestību, Andrej Panteļējev. Tad jau labāk barga patiesība.

Andrejs Pantelejevs: Gunti Grūbe! Starp citu, arī Tev derētu nedaudz paklusēt!

Guntis Grūbe: Jā, jā, tad pats ar saviem bijušajiem “Latvijas ceļa” neliešiem varētu labāk padarboties… Tagad jau Jūsējiem zelta laiki! Paldies, LielKungs, par padomu!

Liene Apine: Starp citu, Andrej Panteļējev, Dzīvās Ētikas Mācībā patiešām ir daudz runāts par sievietes lomu Jaunajā Laikmetā. Mācība uzsver nepieciešamību radīt garīgi majestātisku stāvokli sievietei (Apskaidrība, 2.d., IV, 9. par.), bet liberastu radīto “zilzeķu” armija ir tālu pat no šī termina sapratnes, kur nu vēl īstenošanas dzīvē. Paldies, bet man kā sievietei šādu cīņu, kādu īsteno agresīvās feministes (“zilzeķes”) par “manām tiesībām”, nevajag! Viņas mani kā sievieti apkauno, nevis dod kādu labumu.

Elīna Boguša: Viņas varbūt grib dzimuma līdztiesību viņu pašu ķermeņos? Lai katrā ir abi…

Liene Apine: Elīna, – absurdam nav robežu. Domāju, ka veselīgi domājoši cilvēki pat nevar saprast, ko viņas patiesībā grib…

Alina Muzikante: Vienmēr domāju, vai tās pārliecinātās feministes labprāt uzliktu oranžu ķiveri un vasaras karstumā ar asfalta drupinātāju “rukātu” uz Latvijas ceļiem?! Neticu. Tad sāktos teksti par diskrimināciju un nepiemērotiem apstākļiem.

Protams, nav viduslaiki, kad sievietei ir jāsēž pie plīts ar bērnu bariņu apkārt, bet ir jāsaprot, ka dzimumu līdztiesībai ir robežas. Pēdējā laikā šķiet, ka pasaule jūk un brūk, jo “zilie” grib būt normālāki un tiesīgāki par heteroseksuāļiem, vecenes (nevairīšos šī jēdziena) auro, ka ir labākas par vīriešiem, – kas notiek?! Tiek apzināti iznīcināta dzimumu līdzāspastāvēšana un ģimene kā vērtība – degradēta.

Skumji, ka visu “slirzu” sākotnēji “iepotē” jauniešiem, jo tie ir dumpinieciski tāpat un pakarot pret pamatvērtībām ir izaicinājums, ir forši, jo tas rada svarīguma sajūtu. Sak, redz, “es esmu gejs, visi mani apspiež, bet esmu stiprs un cīnīšos!” Tas jau nekas, ka, “skatoties no Mēness”, pederastija ilgtermiņā nesīs ne tikai dažādas kaites, bet arī likvidēs populāciju.

Aivars Garda: Es patiešām lepojos, ka manas bijušās studentes Latvijas Kultūras akadēmijā – Līga Muzikante, Liene Apine un Vita Ņikitina gan ievadrakstā, gan komentāros ir tik pareizi un smalki visu izskaidrojušas, ka man ir grūti kaut ko piebilst. Protams, es pievienojos šo izcilo sieviešu uzskatam. Tās “zilzeķes”, par kurām raksta Līga Muzikante, ir tik ļoti izkropļojušas savu apziņu, ka viņas var droši saukt par apziņas deģenerātēm jeb izdzimtenēm. Lai nu ko, bet argumentu trūkumu Lienei Apinei, Vitai Ņikitinai un Līgai Muzikantei nevar pārmest Andrejs Panteļējevs. Mums nav jākļūst par nopietnu kustību, jo tādi jau esam gandrīz 20 gadus. Neesam nodevuši Latviju, kā to izdarīja Andreja Panteļējeva partija “Latvijas ceļš”. Droši vien  Andrejs Panteļējevs domā, ka viņa bijusī partija bija nopietna kustība. Kādi maldi!

Līga Muzikante: Andrejam Panteļējevam uz pārmetumiem atbildēšu ar man tuvu citātu no Nikolaja Rēriha esejas “Viepļi”: “Nepieredzējis censonis sacīs: pasargājiet mani no briesmīgo viepļu skatīšanas vaigu vaigā. Pasargājiet manas acis un manas ausis no tumsas draudiem un rēkoņas. Taču daudz ko pieredzējis censonis, gluži otrādi, lūgs, lai nevilcinās un parāda viņam īsto būtību. Ne uz mirkli nejutīsies apbēdināts īsts censonis par labo, kad viņam parādīs notiekošā patieso nozīmi. Viņš jutīsies pateicīgs par patiesības atklāto uzrādīšanu. Viņš nepavisam nenobīsies, ieraudzījis milzīgos vairumos drūmus viepļus. Līdzās šiem viepļiem viņš ieraudzīs arī labestīgas sejas. Viņš allaž ir zinājis, ka kvantitāte salīdzinājumā ar kvalitāti nav nekas. Lai viņam garām aiziet veseli tumši karapulki, bet viņš vienmēr zinās, ka labo spēku leģioni ir daudz lielāki un aizvien gatavi atvairīt tumsu.”

Edgars Klavins: Kaut kā vairs panteļejs nerāda ar īkšķi, kā balsot!

Amara Priedīte: Pilnīgi pareizi, Līga! Atbalstu!

Sarmite POIKĀNE: Vai kāds var pateikt, kā galu galā ir – homoseksuālisms tiek vērtēts kā psihiska slimība vai ne? Ja tā ir nervu kaite, tad vajadzētu būt profesiju aizliegumam, kāds ir ar citām nervu kaitēm (psihiskām novirzēm), redzes, dzirdes problēmām utt.

Andris Andruss: …tos homiķus vispār ir jātur psihiatriskajās slimnīcās… un jāpasludina ārpus likuma.

Niola Lilienfelde: Ļoti pareizi, Līga! Izcili noformulēts viedoklis! Kauns, ka mūsu valdībā ir ierēdņi, kas pieļauj izvirtuļu atzīšanu un ir gatavi ignorēt mūžsenās ģimenes vērtības! Nevienas slimības nēsātāji nestaigā pa ielām, ķēmīgi ģērbušies, izkrāsojušies un skaļi klaigādami, lai veselie pievērstu uzmanību! Kauns, ka par to vēl diskutē – atbalstīt vai pat likumīgi godināt izvirtuļus!

Ivars Šmits: Zilzeķes un zilbikši nu tiešām joprojām tiek sponsorēti un ideoloģiski ieprogrammēti izmantojot dāsnās Sorosa stipendijas un fondus, biju pārsteigts, ka NVO – Sorosa fonda priekšgalā ir stāvējis Viltvārdis, kurš ap sevi arī ir sapulcinājis šīs programmas absolventus un stipendiātus, un visa IZM mašinērija strādā, lai šo indi iepotētu jaunajās smadzenēs – skolēnos un studentos, kur nav vietas tādiem jēdzieniem kā meitenes gods un vīra gods, vīrs un vārds. Šī sistēma ar ģenderisma plāniem cenšas veidot antiģimenes un hibrīdģimenes. Garīgums un viedums ko pauž Latvju Dainas, tiek aizslaucīts kaktā!


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.22(468) [2020. gada 27. novembris–10. decembris]


« Atpakaļ