VAKARS UZ EZERA

Daži lasītāji jautā, kāpēc pasaules varenajiem bija vajadzīga kovida krīze un ko mēs domājam par notikumiem Baltkrievijā un Vācijā?

Aivars GArda

LNF priekšsēdētāja Aivara Gardas atbilde lasītājiem

 

Aivars Garda: Pēc tās daudzpusīgās informācijas, kādu esam snieguši mūsu laikrakstā, var secināt, ka kapitālismā ir iestājusies dziļa krīze. Daudzi eksperti uzskata, ka pasaules varenie globalizatori baidās no cilvēku protestiem. Tāpēc ir izgudrota kovida krīze, lai tad, kad atklāsies šī ekonomiskā un finanšu krīze, kas daudzkārt spēcīgāka par 2008. gada krīzi, – tad pasaules varenie to novels uz pandēmiju. Caur neesošu pandēmiju pasaules varenie grib noslēpt no pasaules sabiedrības to, ka viņi ir “salaiduši dēlī” visu pasaules ekonomiku.

Citiem vārdiem sakot: “Kapitālismam ir vakars uz ezera.” Eksperti nerunā par komunisma iestāšanos. Viņi runā par kaut kādu pēckapitālisma periodu, kurā izzudīšot visas komercbankas, bet paliks tikai viena pasaules mēroga banka un būs pasaules valdība. Tas saskan ar to, kas ir teikts tā saucamajos Cionas gudro protokolos, kurus nejēgas uzskata par “sazvērestības teoriju”. Taču tā diemžēl ir pati reālākā prakse – gobalizatoru pasaules iekarošanas programma.

Pēc dažādu ekspertu viedokļa, kuri ir bijuši klāt Berlīnē 29. augusta mītiņā pret kovidu-19, globālismu un kancleri Angelu Merkeli, un arī par izstāšanos no ES, tajā piedalījās ap 4 miljoniem cilvēku. Taču visas ziņu aģentūras, kas ir pakļautas globālistiem, arī Latvijas masu mediji, nosauca aptuveni 18 tūkstošus. Noklusēja, ka mītiņā ar runu uzstājās nošautā ASV prezidenta Džona Kenedija brāļa Roberta dēls Roberts ar runu pret globalizāciju. Daudzi eksperti uzskata, ka arī Eiropas Savienībai ir “vakars uz ezera”.

Baltkrievijā notiekošais ir sekas tam, ka Baltkrieviju grib izlaupīt kā Rietumu, tā arī Krievijas globālisti. Lukašenko stāv viņu ceļā. Tagad baltkrievu tauta tiek apstrādāta, lai gāztu Lukašenko. Daži eksperti pat teic, ka baltkrievi var gāzt Lukašenko arī tās garlaicīgās dzīves dēļ, kas esot Baltkrievijā. Protams, “garlaicīgās dzīves” jeb “garlaicības” dēļ no mietpilsoņu viedokļa. Padomju Savienībā arī bija garlaicīgāka dzīve nekā Rietumos, tomēr tikumiskāka. Nebija homoseksuālisma propagandas un citu nejēdzību. Ļoti iespējams, ka arī Lukašenko ir pienācis “vakars uz ezera”. Laikraksts “DDD” par to nepriecājas. Baltkrieviju izlaupīs tāpat, kā tika izlaupīta Latvija.

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.17(463) [2020. gada 11.–24. septembris]


« Atpakaļ