SARKANBRŪNĀ SOCIĀLFAŠISTU ZVAIGZNE “PANDĒMIJA”

Dr. Valdis Šteins

 

Pandēmija nevar būt, ja nav epidēmijas jau vairākās valstīs vai zemēs. Piemēram, Latvijā vīrusu epidēmija bija beigusies, bet Latvijas koloniālā administrācija – virsgani – paziņoja par pandēmijas “ierašanos”, kas, protams, ir absurds. Pat ja visā Pasaulē plosītos kāda vīrusa pandēmija un Latvijā nebūtu pat šī vīrusa epidēmija, tad mēs nevaram teikt, ka Latvijā ir pandēmija. Šobrīd izskatās, ka situācija ir krimināli krāpnieciska, visi lētticīgie un vīrusticīgie, sadzīves valodā runājot, redz un jūt, ka ir ļaunprātīgi apšmaukti. Kāpēc?! Atbilde ir viena – jo “Pandēmijas” pieteikums ir Hibrīdā kara pieteikums.

Izčākstējušais un viltotais vīrusu uzbrukums, paldies Dievam, bija tikai dūmu aizsegs plaša mēroga Pasaules kara uzsākšanai. Protams, Pandēmijas aizsegā sarosījās visi “sociālie parazīti”, lai uzsāktu rebes, makar, gešeft, andel, raspil un otkat. Vēlreiz gribētu uzsvērt – Pandēmija un Epidēmija ir vispārēji jēdzieni un nevar tikt mediķu “prihvatizēti”, turklāt šoreiz Pandēmija ir koda nosaukums Ceturtajam pasaules karam, kura rezultātā Pasaulē ir jāiestājas jaunai kārtībai, jāizveidojas Pasaules impērijai jeb Pasaules Cietumam.

Pandēmija un Epidēmija var būt gan dabiska, gan mākslīga – tīši radīta. Tā cilvēcei var būt labvēlīga un var būt arī ļaunprātīga. Tā var tikt, kā tas ir šoreiz, izmantota par uzbrukuma vai pat plaša mēroga kara ieroci.

Cilvēka radītas pandēmijas piemērs ir Kaukāzā augošā Sosnovska latvāņa izplatīšanās pa daudzām PSRS republikām. Latvijā to ieveda kā skābbarības augu, kuru audzēja pie liellopu fermām. Sosnovska latvānis izplatījās visā Latvijā, tas pats notika milzu areālos Krievijā, Baltkrievijā, Lietuvā. Tieši tas pats notika ar encefalītu slimu ērču izplatīšanos ievesto jenotsuņu dēļ. Ar encefalītu un laima slimību (encefalīta izraisītājs ir vīruss, bet laima slimībai – borēlijas baktērija) slimo ērču pandēmija aizvien turpinās, saslimst un pat nomirst cilvēki. Šīm pandēmijām ir zināmi autori.

Kā jau sākumā minēju, šobrīd Pasauli pārņēmusi Sociālfašisma Pandēmija, kas savā būtībā ir Hibrīdais karš pret cilvēci. Kādam nolūkam? Lai iedibinātu Pasaulē jaunu kārtību (PJK). Šo karu var saukt arī par “Pasaules revolūcijas” turpinājumu. Pandēmija tātad faktiski ir totalitārs hibrīdais karš, kurš notiek plašā frontē.

 

Baiļu pandēmija

 

Dažkārt tā tiek saukta arī psihopandēmija, kura izplata t.s. baiļu vīrusu un psihovīrusu. Baiļu vīruss saēd cilvēka tikumību, cilvēciskumu, veselību, bet psihovīruss aiztumšo – nogriež – dvēseles saistību ar apziņu, virsapziņu (mentālu) un garu, kurš nosaka cilvēka intelektu, un bloķē brīvo gribu. Šie divi vīrusi aktivizē  dzīvnieciskos izdzīvošanas un pašaizsargāšanās instinktus, cilvēkam ievelkoties “kamolā un alā”, radošo un tēlaino domāšanu aizstājot ar nosacījuma un beznosacījuma refleksiem. Šie vīrusi kalpo transhumānā cilvēka ar “mākslīgo intelektu” veidošanai.

Cilvēku vada tikai dzīvnieciskie instinkti, un viņš padodas dresūrai. Piemēram: “Uzlikt uzpurni! Noņemt uzpurni! Tupi Būdā! Divi metri!” utt. Izglītības reforma ir vērsta uz to, lai Homo Sapiens pārvērstu par Homo Faber jeb latviski: Domājošo cilvēku par Lietišķo būtni.

 

Viropandēmija

 

Tā faktiski aptver veselu spektru bioloģisko ieroču: parazītu un mikroparazītu pandēmija, baktēriju pandēmija, arheju pandēmija un vīrusu pandēmija.

Pēc SARS Cov2 Pandēmijas izplatīšanas projekta upuru skaitam bija jāsasniedz 65miljoni, bet projekts izgāzās.

Jāsaka, tikpat krimināla ir uzpurņu (šķietamo masku) valkāšana, kas noved pie daudzām slimībām un letāliem gadījumiem. Cilvēki nevienā valstī vai republikā neaizgāja Aizsaulē biopandēmistu iecerētajos apjomos, pat nesasniedza iepriekšējo gadu apjomus. Sākās viltus statistika un korupcija, pat traumu gadījumi tika pierakstīti Kovida19 saslimšanai. Lai uzpūstu neesošo upuru skaitu, katrā Pasaules impērijas pavalstīs tika palaista darbā labi apmaksāta Melu Fabrika. Vīrusa pandēmiju turklāt neizsludināja PVO Asambleja, bet tikai tās priekšsēdētājs, tāpēc tā bija nelikumīga no pirmā brīža.

Pirktajiem žurnālistiem-propagandistiem tikusi dota pavēle  ražot viltus ziņas un izplatīt melu statistiku, slimnīcās pat no traumām mirušajiem ticis pierakstīts, ka Kroņa vīruss vainīgs, ka lauzis kāju. Ar baiļu pandēmiju lētticīgos iedzīvotājus izdevās apmaut ātri un viegli. Viņus iedzina izolācijā – kamerās, veseliem cilvēkiem noteica karantīnu, ieviesa komandantstundu un kā suņiem uzmauca uzpurņus. Bet pavalstu virsgani salīda bunkuros un izdeva komandas pa telekomunikāciju šaujamlūkām.

 

Ekonomiskā pandēmija (EP) jeb pseidokrīze

 

Ekonomiskā pandēmija nes sevī virtuālo fiat naudu, naudas “drukāšanu milzu apjomos, jaunas naudas (valūtas) ieviešanu, skaidrās naudas aizstāšanu ar virtuālo, un lokālo naudas aprites apturēšanu – kā asiņu cirkulācijas apstādināšanu dzīvam organismam

Ekonomiskā pandēmija tajā pašā laikā rada vardarbīgu, iznīcinošu bankrotu vilni vietējiem ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem. Pandēmijas laikā it kā vajadzēja atcelt jebkurus nodokļus, bet administrācija tos tikai atlika, speciāli, ar ļaunu nodomu, radot jaunu milzu parādu, kuru neviens nevarēs atmaksāt. Tas viss novedīs pie masveida uzņēmumu likvidācijas un uzņēmēju pašdeportēšanos.

 

Kiberpandēmija (KP) ar datorvīrusu “KiberKovid”

 

Tā ir ļoti ļauna un amizanta pandēmija. Datorizācija, čipizācija, 5G tīkla izveidošana, tāpat kā virtuālā nauda, dod iespēju absolūti un pilnīgi kontrolēt un vadīt katru ierēdni, darbinieku, un jebkuru cilvēku. Daudzi priecājās par pāreju uz attālināto darba režīmu, bet tas faktiski dod iespēju vēl vairāk kontrolēt ierēdņus un darbiniekus. Attālināta darbavieta ir arīdzan sava veida slazds, kurā ierēdnis tup kā krātiņā, jo virsganiem ir vieglāk viņu uzraudzīt.

 

Sociālā pandēmija

 

Tā ir cilvēku dzīvnieciskošana – pārvēršana par pūli, kā arī iedzīvotāju skaita samazināšana visiem līdzekļiem, it sevišķi ar paliatīvo aprūpi. Sociālās pandēmijas uzdevums ir arīdzan impērijas pavalstu (“republiku”) pārvaldes administrācijas (gan virsganu, gan ganu) skaita krasa samazināšana, praktiski likvidēšana un viņu sagrābto īpašumu ekspropriāciju. Tā saucamais “mākslīgais intelekts” ļoti strauji aizstās administrāciju,  jo Pasaules impērija būs kā viena liela koncentrācijas nometne jeb Kibercietums.

Globokrātu mērķis ir pārveidot Pasauli par planētu “Cietums”, kurā eksistē viena Pasaules Impērija, kurā nav tautisku (nacionālu) valstu, nav rasu un tautību, kurā nav bagāto un nabago, bet viss pieder tikai globokrātiem, arī – dabas resursi, iedzīvotāji. Jaunajā brīnumainajā Pasaulē pūlis ir pārvērsts par mājdzīvnieku baru. Lieta tāda, ka cilvēce ir ne tikai samazināta skaita ziņā, bet arī dzīvnieciskota par darblopiem un uzturēta kā mājdzīvnieki, kurus vakcinē, čipo, uzrauga, gana. To dara pārvaldnieki – vagarvergi.

Lai nodrošinātu šāda mērķa sasniegšanu, globokrātiem ir jāievieš Pasaulē jauna kārtība.

Šodien galvenais it kā esot “Rockefeller Foundation”, kura virsvadībā izstrādāja Biopandēmijas projektu un to aprobēja 2009.gadā. Otrs ir Rockefeller Brothers Fund” (RBF), trešais – Clinton Fund”, kurš cīnās arī ar “klimata sasilšanu” un arīdzan finansē eko-fašistus. Ceturtais – “Clinton Family Fund”, bet piektais – Bill & Melinda Gates Foundation.” Pēdējais ir Biopandēmijas un Depopulācijas  menedžmenta institūcija.  

Lai sasniegtu savu mērķi – Pasaules Impērija, PJK ietvaros tika dzemdināta ļauni viltīgi ģeniāla un neģēlīga ideja par hibrīdo Ceturto pasaules karu, kuru sauc “Pandēmija”.

 

Publicēts saīsināti

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.17(463) [2020. gada 11.–24. septembris]


« Atpakaļ