Kas ir “Q” jeb “Q anon” jeb “Q+”?

Dr. Valdis Šteins

 

 

“Q anon” ir Sazvērestība pret “Slepenās valsts” (Deep state) sazvērestību pret valsti. Latvijas Republikā Masu Apmaušanas Līdzekļi (MAL) par šo kustību neko neraksta, tāpēc nolēmu sniegt nelielu ieskatu šajā jautājumā.

“Q anon” jeb “Q +”, jeb vienkārši “Q” idejiskās saknes iesniedzas ļoti tālā senatnē. Šoreiz par šodienas “Q” neformālo kustību. Kustības garais sauklis ir: “The more patriots step Up, The [Q]uicker Cabal Falls!” (“Jo vairāk patriotu iesaistīsies, jo ātrāk Kabala kritīs!” – angļu val.) Vai pavisam īss lozungs, kuru pat bērni skandina: “Where We go One, we go All!” (“Kur iet viens, tur ejam mēs visi!” – angļu val.)

Kustība, spriežot pēc dažādiem paziņojumiem, atbalsta ASV prezidentu Donaldu Trampu. Bieži vien ir redzamas kādas paralēles kustības prasībās un D.Trampa darbībā. Tieši šis fakts analītiķiem un pētniekiem liek domāt par abu zināmu saistību, nevis sakritību. Tiešu pierādījumu tam nav, jo viss ir ietērpts biezā noslēpumainā plīvurā. Internetā var redzēt dažas fotogrāfijas, kur ASV viceprezidets Maiks Penss (Mike Pence) sarunājas ar “Q anon” dalībniekiem – armijas virsniekiem (vienam ir pat redzama  “Q anon” uzšuve).

Viceprezidents Maiks Penss pats ielika šo fotogrāfiju tviterī. Tā bija tikšanās ar SWAT komandu virsniekiem, kreisajā pusē (Sgt. Matt Patten) ir “Q anon” uzšuve (“Q patch”) – uz melnas pamatnes sakrustota izkapts un abpusējais cirvis. Pēc attēla parādīšanās atklātībā virsnieku pazemināja dienesta pakāpē.

“Q anon” ir “spietveida” kustība, kas it kā nav formāli un juridiski organizēta. Tā sevi atklātībā sāka parādīt 2017. gada 18. oktobrī, dodot atklātībā slepenu informāciju, kas it kā nāk no ASV Militārās izlūkošanas un pretizlūkošanas dienesta. Daļa sevi definē kā Patriotu grupu militārajā izlūkdienestā – to, ka viņi ir cilvēki, kuriem pieejami jebkuri noslēpumi. Visi pasaules izlūkdienesti mēģina atrast tos cilvēkus vai organizācijas, kas stāv aiz “Q anon”.

Kustība bieži vien ziņo par notikumiem, kas gaidāmi pēc 12–14 dienām, un viņu sniegtā informācija praktiski vienmēr piepildās. Turklāt precīzi un tieši tā, kā iepriekš atklāts. Viņi ziņo pat par to, kurš vadonis, valdonis vai elitārists drīz nomirs, saslims, tiks noņemts no amata vai otrādi – tiks ielikts kādā postenī.  Klasisks piemērs un pierādījums ir viņu paziņojums, ka notiks daudzu augsti stāvošu elitāristu-pedofilu aresti. Tie patiešām notika. Kustība plaši izmanto numeroloģiju un vienkārši simboliskus skaitļus, ciparus un datumus, visi paziņojumi ir īsi un kodolīgi, katram vārdam ir nozīme.

Vispār pieņemtais “Slepenās valsts” un “Pasaules jaunās kārtības” simbols, atrodams arī uz FRS (ASV) 1 dolāra banknotes.

Visi apbrīno “Q anon” spēju paredzēt notikumus. Sekotāju skaits internetā tiem sniedzas pāri vairākiem miljoniem. Interesentiem iesaku pašiem iepazīties ar “Q” kustības ziņām. To nosaukums ir “Q posts”. Sameklējiet internetā vienkārši “Q posts”, un jums atvērsies ļoti plaša izvēle.

Kādā sižetā (https://www.youtube.com/watch?v=xOYwWynpgoY&list=PLwqUvrRovlvWI_FBgfiAKgjKFwgXSb6-p&index=1, vai Q Posts 4278-4290 Obama/Biden not currently Barr/Durham targets “Publicly” #QAnon #CFP. MAL.) parādījās dažādi meli par Trampu un Ukrainas prezidentu Porošenko, jo “Q posts” demonstrē Baidena sarunas ar Porošenko (arī par naudiņu). Sižetā ziņas – vai vīruss – ir pandēmijas vai vēlēšanu kampaņas sastāvdaļa. Paši vērtējiet un salīdziniet ar to, ko pasniedz MAL-isti Latvijā.

Kustība ir noslēpumaina, bet pētnieki, mani ieskaitot, ir pacentušies apkopot uzdevumus un prasības, kādus izvirza šī kustība. Tie gluži vienkārši ir viņu izteiktie priekšlikumi. Viņi, vismaz pagaidām, nav izteikuši mērķi sagrābt politisko varu kādā valstī. Viņi cīnās par savām vērtībām.

“Q” dalībnieki un atbalstītāji, publiski uzstājoties, gaisā uzzīmē lielu “Q” burtu –uzvelkot apli tieši tāpat, kā to dara “Slepenās valsts” pārstāvji, kas uzstāšanās sākumā izstiepj roku Saulei (romiešu sveiciens), ko savulaik izmantoja arī nacionālsociālisti, vai ar pirkstiem saliek masonu trijstūri – tā, lai visi skatītāji to redzētu. Dažs labs ātri un demonstratīvi parāda trijstūri, cits ilgi stumj kopā pirkstus un tad kādu laiciņu demonstrē savu nozīmību. Augsta “plaukta” masoni – tie dara vienkāršāk – iebāž pusi plaukstas starp žaketes pogām, protams, aizpogātai žaketei. Bet sātanisti – viņi, savukārt, plaukstas malējos pirkstus paceļ kā ragus uz augšu, īkšķi pielokot pie iekšējiem pirkstiem. Runas laikā viņi ar tiem ragiem it kā baksta skatītājiem (internetā var atrast sižetu, kā šādas darbības veic ASV prezidenta krēsla kandidāte H.Klintone un pāvests Benedikts XVI ( Jozefs Aloīzs Racingers). Slavenais “V” burts, ko traktē kā “Victory” (latviski – “uzvara”), faktiski arī ir tie paši sātana ragi.

“Q anon” kustība cenšas realizēt dzīvē, atbalstīt (ar gandrīz 60 gadu nokavēšanos) Džona F. Kenedija lūgumu palīdzēt viņam cīņā pret “Slepenās valsts” sazvērestību, kuru viņš izteica 1961. gada 27. aprīlī Ņujorkā Waldorf Astoria viesnīcas konferenču zālē. Šajā pašā zālē 1990. gadā es neveiksmīgi cīnījos par LSDSP partijas uzņemšanu Sociālistiskajā Internacionālē. Kenedija gars man tur nepalīdzēja, “Slepenās valsts” aģenti no Latvijas bija visu izdarījuši, lai tas nenotiktu, kamēr nebūsim apvienojušies ar sociālistiskajiem internacionālistiem jeb komunistiem Latvijā. Es pats esmu daudzkārt pārliecinājies, ka “Slepenā valsts” ir nevis astoņkājis, bet simtkājis ar glumiem, pretīgiem, neredzamiem taustekļiem un kājām.

 

“Q” jeb “Q anon” kustības galvenās prasības (aptuvens kopsavilkums):

  1. Arestēt un tiesāt visus “Slepenās valsts” (Deep state) jeb latviski – “Aizkulišu” jeb “Aizspogulijas” slepenos darboņus. Arestēt un tiesāt pilnīgi visus oligarhus, korumpētās augstās un citas amatpersonas. Arestēt un tiesāt masonus, tīklveida slepeno ordeņu biedrus, iluminātus un politiskos darboņus, kas darbojas kādā no slepenajām organizācijām, kuras veic diversiju pret valsti un cilvēkiem.
  2. Atslepenot un ieviest kā normu – visu tiesnešu, politiķu, ierēdņu darbības “caurspīdīgumu un tīrību”.
  3. Atslepenot un atcelt valsts informācijas monopolu, kontroli, cenzūru un valsts melu-dezinformācijas ražošanu, manipulējamo zinātni un manipulēto zinātnisko presi. Likvidēt “Slepenās valsts” manipulējamos masu medijus, t.sk. kino. Pārraut važas žurnālistiem (atbrīvot no verdzības žurnālistus jeb ceturto varu – V.Š. piez.)
  4. Likvidēt privāto Federālo rezervju sistēmu, atgriezt atpakaļ “zelta standartu”.
  5. Likvidēt CIP un citus tamlīdzīgus slepenos dienestus – narkotirgotājus un “shēmotājus”.
  6. Panākt totalitāro režīmu-monstru maiņu – Ziemeļkorejas, Izraēlas, Irānas (pagaidām citas nav nekur minētas).
  7. Aizliegt valsts pārvaldē piedalīties visiem tiem, kas valsti ir noveduši šodienas nelaimē – okultisma un sātanisma valstībā. Izmēzt valsts pārvaldi no visiem sātanistiem un okultistiem, atgriezties pie patiesās kristietības. (Nav paskaidrots – vai pie tās, kas bija pirms Flāvija kristietības, vai Romas vispārējā kulta (katolicisma) ieviešanas, vai kādas citas kristietības atzara. Jāņem vērā, ka Vatikānā ir konfliktējošais konservatīvi-sociālistiskais spārns un liberāl-sociālistiskais spārns, kā arī jāņem vērā šodienas D.Trampa konflikts ar vienu no Pasaules pārvaldniekiem – pāvestu jezuītu Francisku. – V.Š. piez.).
  8. Arestēt un tiesāt visus pedofilus.

Mums var patikt vai nepatikt, bet šīs tā kā būtu galvenās kustības prasības. Kāda kustībai ir saistība ar militāro izlūkdienestu, to droši vien tik drīzi neuzzināsim. PSRS un Rossijā mēs zinām, ka sarkanās impērijas vadība atradās gan “Slepenās valsts”, gan pašas valsts slepeno dienestu rokās. Slepenos dienestus faktiski komandēja “Slepenā valsts”, to pierāda L.Kaganoviča, J.Andropova un V.Putina nonākšana pie varas.

Latvijā mēs redzam – lai kļūtu par valsts prezidentu vai ministru prezidentu, ir nepieciešama valsts slepeno dienestu atļauja, bet kāda tiem saistība ar “Slepeno valsti” Latvijā? To mēs, protams, neredzam. Māris Ruks ir uzrakstījis atmaskojošu grāmatu “Latvijas valsts noslēpums.” Bet tie ir sadzīves krimināla līmeņa administratoru noslēpumi, vietējo krusta zirnekļu cīņas slepenā aizkulišu arēnā, un vietējo, alkatīgo kāmīšu plēšanās par lielāku kumosu un krēslu. Visas šīs aizkulises, protams, aptver Omerta – Klusuciešanas kodekss.

Kā jau minēju, “Q” devīze ir: “Kur iet viens, tur ejam mēs visi!” – mana devīze ir:  “Latvieti, mosties, ja negribi būt vergs, ņem Kurbada zobenu un nocērt Pūķim visas galvas!”

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.15(461) [2020. gada 7.–27. augusts]


« Atpakaļ