Cilvēku un mājlopu čipošana un čipi. 1. daļa

Interesants viedoklis

 


Cilvēku un mājlopu čipošana un čipi

 

Dr. Valdis Šteins

 

Pašreiz, iespējams, notiek Pasaules vēsturē viena no lielākajām 21. gadsimta kriminālajām krāpšanām un apmaušanām – pasludināta viltus kroņa vīrusa izraisītās slimības viltus pandēmija, kā Trešā pasaules kara, Hibrīdā kara sastāvdaļa. Aiz pandēmijas vairoga faktiski slēpjas Pasaules Jaunās Kārtības (PJK) ieviesēji un transkontinentālo korporāciju divi lieli starpmērķi. Pirmais – baiļu pandēmijas iedzīvināšana; otrais – uzbrukums nacionālo valstu ekonomikai.

Baiļu pandēmija ir nepieciešama, lai varētu ķirurģiski vai ar vakcīnu palīdzību nočipot visu cilvēci, kā tagad nočipoti suņi Latvijā. Kāpēc? Tāpēc, lai cilvēci varētu skaitliski samazināt, kontrolēt un pārvaldīt. Čipošana paredzēta brīvprātīgi obligāta ar vakcīnas palīdzību. Viltus kroņa vīruss un viltus pandēmija bija nepieciešama, lai cilvēkos iedvestu nāves bailes no saslimšanas, lai viņi brīvprātīgi lūgtos: “Lūdzam, ātrāk mūs vakcinējiet!” Tas, ka ar vakcīnu tiks ievadīts čips, netiks slēpts, jo viņi ar baiļu pandēmiju būs panākuši, ka lielākā daļa piekritīs un apgalvos, ka tieši tas ir nepieciešams. Cilvēki būs tik tālu apstulbināti un nozombēti, ka paši sāks domāt, cik svarīgi ir viņus pašus “no iekšpuses” uzraudzīt. Vēlreiz atkārtoju – Pasaules pārvaldniekiem ir dots uzdevums: panākt, lai cilvēki paši lūgtos, ka grib būt uzraudzīti, ka grib dzīvot Pasaulē, kas ir kā cietums ar uzraugiem, un staigāt ar uzpurņiem.

Mēs paši varmācīgi obligāti čipojam savus mājdzīvniekus. Ja pašvaldības policija suni nozog, tad viegli atrod īpašnieku, un jūs par bargu naudu to varat izpirkt (piemērs no autora un viņa suņa dzīves, tikai autoram suņu ķērāji suni vēl smagi sakropļoja).

Dzīvnieku čipošana ir gan bizness, gan mājdzīvnieku saimnieku uzraudzība. Tā ir iespēja vajāt gan suni, gan saimnieku – un ne tikai ar dzīvnieku nodokļiem, bet vajāt arī fiziski. Suņiem čips ir it kā aprobēts, pienākusi kārta cilvēkiem, jo, kā rakstīts Talmudā, mēs jau arī esam tikai mājdzīvnieki. Kā pierāda “7×24 komandantstunda”, tad labi dresēti mājdzīvnieki, kuri nerūc pretī saimniekam un ielien būrī pēc pirmās pavēles, lieliski pierod un valkā uzpurņus, pat vienatnē braucot pie auto stūres.

Mūsu identificēšanai šobrīd tiek izmantoti mūsu bioloģiskie un biometriski dati. Ne velti ieviesa biometriskās pases ar mikročipu iekšpusē, personas apliecības jeb  eID kartes ar elektronisko parakstu, regulāri tiek noņemti mūsu asins paraugi, viltus pandēmijas laikā tiek paņemti vēl “ģenētiskā materiāla” paraugi, pamazām arī siekalu paraugi e-(ne)veselības ietvaros un pirkstu nospiedumi, kas tika ieviests, obligāti apmainot vecās autovadītāju tiesības pret jaunām un apmainot parastās pases pret biometriskajām pasēm.

Visi mūsu dati ir datu tīklveida centrālē – “Datu Noliktavā”.  Biometriskajās pasēs ir ievietots mikročips ar biometriskiem datiem: sejas digitāls attēls, pirkstu (labās un kreisās rokas rādītājpirkstu) nospiedumu attēli, paraksts. Jāpiemin, ka šādu pasu un eID karšu varmācīga uzspiešana ir necilvēciska un līdz ar to antikonstitucionāla, turklāt  Pases un eID ir domātas personām, bet Latvijas Satversmē nav šāda jēdziena kā “persona”, līdz ar to tiesiski nav saprotams, kam tās domātas, bet problēmas tiesisko un beztiesisko pusi skatīsim citā darbā.

Līdzās pasei un eID kartei tiek ieviesti vēl citi čipus saturoši dokumenti – kā jaunās “Pilsētas kartes”, dažādas “Klienta kartes”, kuras līdzās vispārējai klienta informācijai satur arī informāciju par nenomaksātiem nodokļiem (visi nodokļi ir radušies kā laupīšanas ierocis) un tarifiem (tarifi ir slēptie nodokļi, jo tā nav, teiksim, maksa par patērēto ūdeni vai elektroenerģiju atbilstoši pašizmaksai, bet varmācīgs nodoklis par ūdens vai elektrības lietošanu), kā arī citiem “labumiem”, kā, piemēram, brīvbraukšana pilsētas transportā, suņa un atkritumu nodokļa nomaksa, utt.

[..]

 

Mobilais telefons kā izsekošanas ierīce

 

Pagaidām populārākais novērošanas un izsekošanas antihumānais un antikonstitucionālais līdzeklis ir – mobilais telefons. Izsekošana ar to jau “iet ar pilnu jaudu”, pārkāptas tiek viselementārākās cilvēku tiesības, pa tām bradā kā pa kājslauķi. Korporācijas Apple un Google parakstīja līgumu par kopīgo darbu izsekošanas un novērtēšanas IT sistēmas izstrādi un zibens ātrumā to realizēja, jo, acīmredzams, bija jau tam sagatavotas.

Datu bāzē jau tagad ir redzama visa jūsu Google apmeklēšanas vēsture. Latvija tika izvēlēta par pirmo “izmēģinājuma trusīti”. Ja līdz šim tikai uzrādīja, kad jūs pēdējo reizi apmeklējāt kādu mājas lapu, skatījāties kādu terminu, tad tagad pilna informācija, kā un cik ilgi strādājāt kādā mājas lapā, viss, ko jūs darījāt, Google būs apkopots un aizies uz Big Date (korporatīvā Lielā Datu Krātuve) un katras valsts, kura būs parakstījusi ar korporāciju slepeno izsekošanas līgumu, slepeno serveri. Projekts paredz, ka katrs cilvēks tiks izsekots, katra cilvēka kontakti un tālākie kontaktkontakti tiks iereģistrēti.

[..]

 

Binārais čips

 

Jaunais izgudrojums slēpjas ārkārtīgi svarīgā faktā, tas ir tā saucamais binārais čips. Tas nozīmē, ka šis nav vairs tikai vienvirziena identifikācijas čips, bet jau tā nēsātāja ietekmes un vadības binārais čips, kurš darbojas abos virzienos: var ne tikai identificēt, kas jūs tāds esat, bet jau sākt vadīt katra cilvēka dzīvi, sadzīvi un uzdzīvi.

Problēma Pasaules Administrācijai – nav pagaidām izveidots 5G torņu tīkls, lai nodrošinātu cilvēku vadību un kontroli, un nav “sašauts kosmosā” nepieciešamais pavadoņu skaits, lai izveidotu Cilvēces monitoringa tīklu.

5G tīkla izveidošanā Latvijas Administrācija, kā paklausīgs, pazemīgs un bezzobains sunītis, kurš nekož pretī, ļausies kontrolei un smadzeņu dabīgā intelekta aizstāšanai ar t. s. “mākslīgo intelektu”, ir izvēlēta Eiropā par eksperimentālo poligonu, kur paklājveidā uzsākt ļaunuma sērgas izplatību. Korporācijvalsts propagandisti –“Smadzeņu skalotāji” – ar joni skalo iedzīvotājiem no smadzenēm ārā pēdējo pretošanās un dumpošanās garu pret 5G ieviešanu. (Daudzās valstīs tautām ir izdevies aizliegt 5G tīkla izveidošanu un vardarbīgo jeb obligāto vakcinēšanu).

[..]

 

Turpmāk vēl…

 

Publicēts saīsināti

 

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.12(458) [2020. gada 19. jūnijs–3. jūlijs]


« Atpakaļ