Homoseksuālisma propagandas tvanā. 2. daļa

Turpinājums no: Homoseksuālisma propagandas tvanā

 

Aivars Gedroics

Ko varam gaidīt no mūsu Saeimas deputātiem? Mans viedoklis (varbūt pārāk optimistisks) ir tāds, ka šīs Saeimas sastāvs tomēr vēl t.s. “partnerattiecību likumu” nepieņems, jo tautas vairumam tas, maigi izsakoties, nepatiks. 2021. gadā paredzētas pašvaldību, 2022. gadā – Saeimas vēlēšanas, un nebūtu gudri savus potenciālos vēlētājus pirms tām lieki kaitināt.  Taču ar katru jaunu sasaukumu Saeimas sastāvs kļūst arvien nekvalitatīvāks, esošās partijas arvien vairāk degradējas, tās, kas nāk bijušo vietā, parasti ir vēl sliktākas un latviešiem naidīgākas.  Lai nemēģina gļēvi taisnoties un pasniegt sevi kā Patriotus tādi “nacionāļi”. Ja viņi tiešām būtu “tradicionālo vērtību aizstāvji”, viņus pārstāvētā valdībā jau kuru sasaukumu pēc kārtas ārlietu ministra amatu nepildītu perverss tips “Pidarēvičs” un Saeimas prezidijā nesēdētu manis jau minētā M.Golubeva. Nerunājot jau par to, ka patiesi Nacionāla partija nekad neslēgtu koalīcijas līgumu ar “Attīstībai/PAR!”, kuras būtību esmu arī jau paspējis aprakstīt.

Negribu idealizēt igauņu EKRU, tomēr tai vismaz kaut kādi principi un cieņa pret vēlētājiem dotajiem solījumiem ir; mūsu partijām – nav nevienai! Un ne tikai partijām – arī individuālā kārtā nespēju saskatīt nevienu godīgu, patriotisku deputātu šai Saeimā, kurš baudītu manu cieņu. Nekas cits neatliek kā atkārtoti aicināt tautu aktīvi parakstīties par šīs Saeimas atlaišanu, ko ne tik sen biju jau darījis.

Kāpēc katra nākamā Saeima kļūst arvien sliktāka? Tāpēc, ka tauta neprotestē pret esošo Saeimu naidīgo darbību. Un deputātiņi ne bez pamata uzskata, ka tauta degradējas tiem līdzi, tāpēc arvien vairāk attālinās no tikumības un tautiskuma, bet arvien vairāk tuvinās kosmopolītismam un perversijām! Vai šajā Saeimā ir kaut viens deputāts, kurš uzskatītu par nepieciešamu ierakstīt likumdošanā normu, ka bāriņtiesām nekavējoties jāatņem bērni t.s. geju un lesbiešu “ģimenēm”, negaidot, kā visgudri pamāca Aidītis Tomsoniņš, pierādījumus par vardarbību pret bērnu, jo bērna atrašanās šāda veida “ģimenē” pati par sevi jau ir vardarbība – ja ne fiziska, tad morāla noteikti? Bet nebūs taču neviena deputāteļa, kurš būtu gatavs šo acīmredzamo faktu publiski atzīt?

Tātad, latvieši, mūsu varturus var ietekmēt tikai aktīva un radikāla rīcība, pasūtot tos bekot! Pat ja parakstus referendumam savāks, bet pats referendums kvoruma trūkuma dēļ izgāzīsies, “tautas kalpi” tomēr būs spiesti apdomāties, vai tiešām vajag tik pārcentīgi “sūkāt Sorosa daiktu”, kā to viņi(-as) dara patlaban?

Atzinību pelna zemnieki, kas protestē pret absurdo un nevajadzīgo, politiski angažēto novadu reformu, varu aicināt viņus to darīt vēl aktīvāk un radikālāk. Taču ar novadu reformas atcelšanu ir par maz, jāatceļ visa pašreizējā Saeima un valdība. Pats minimālākais, ko var un vajag prasīt no mūsu tautas priekšstāvjiem, – lai valdībā, Saeimas Prezidijā un vadošajā koalīcijā nebūtu nevienas pretdabiskas perversijas piekopjošas personas! Cik man zināms, Igaunijā vismaz tas patlaban ir panākts, ceru, ka idiotiskajam “partnerattiecību likumam” tur arī nebūs vairs ilgs mūžs!

Bet, ja mēs neko nedarīsim, neprotestēsim, tad ne tikai tiks pieņemti visi tie likumi, ko vēlas pidari un lezbas, bet tiks iekļautas arī izmaiņas Krimināllikumā, kas aizliedz par viņiem negatīvi publiski izteikties. Daudzās Eiropas valstīs šādas normas Krimināllikumā jau ir, arī Latvijā vienu brīdi gatavojās tādas pieņemt, bet tautas protestu rezultātā nolēma tomēr to nedarīt… neceru gan, ka uz ilgu laiku.

Cionistu-masonu-pederastu mafija nav nemaz tik stipra, kā tā sevi pasniedz, to var gana viegli uzveikt, ja tik ir drosme un vēlme ar to cīnīties. Ne tik sen internetā lasīju kādu sarunas epizodi, kas it kā savulaik esot noritējusi starp pirmoreiz cara ohrankas apcietināto Uļjanovu-Ļeņinu un izmeklētāju, kurš viņam teicis: “Jaunais cilvēk, vai jūs maz apzināties, kādu bīstamu spēli jūs esat uzsācis, jūsu priekšā taču stāv siena?” Par to uzrunātais pasmaidījis un atteicis: “Tā jūsu siena tikai ārēji izskatās varena, pietiks spēcīgāk pa to iespert ar kāju, un tā sašķīdīs putekļos dažos mirkļos!” Lūk, tāpat arī siena, ko pret mums būvē “zilā mafija” un tās draugi, ir pavisam viegli likvidējama, ja atradīsies gana daudz drosmīgu ļaužu, kas gribēs to spārdīt! Tagad taču ir nesalīdzināmi vieglāk cīnīties nekā mūsu senčiem pirms 100 gadiem. Diemžēl cīņas spars un griba gan mums arī ir uz krietni nesalīdzināmi zemāka līmeņa nekā tā laika Latviešiem!!! Un tikai no mūsu pašu rīcības būs atkarīgs, vai (ne)piepildīsies tas, pēc kā ilgojas Gunča (raidījuma “Aizliegtais paņēmiens” vadītājs) un viņa draugi!!!

LATVIETI, NEĻAUJ PERVERSIEM DEĢENERĀTIEM TEV UZSĒSTIES UZ KAKLA!!! NOKRATĪT ŠOS PARAZĪTUS PĒCĀK BŪS DAUDZ GRŪTĀK!!! PAR LATVISKU UN TIKUMISKU LATVIJU CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS!!!

 

Saistītie raksti: Homoseksuālisma propagandas tvanā


« Atpakaļ