Latvieši vairs nav “varoņu tauta”?

Rolands Pētersons

 

Politmafija Latvijā visu ir nostādījusi tā, ka nav iespējams dzīvot Latvijā un nebūt šīs mafijas vergam. Par jebko, ko tu pērc, ir jāmaksā PVN. Viss tiek nozagts. Ja tu oficiāli strādā, jāmaksā sociālais nodoklis un ienākuma nodoklis. Viss tiek nozagts. Ja ir īpašums, tad ir jāmaksā īpašuma nodoklis. Gribi lietot elektrību, maksā gan par to, gan arī OIK un vēl nez ko.

Tad valsts vēl izdomā visādus “pigorus”, kas savā būtībā ir prettiesiski un absurdi, bet neko tu nepadarīsi – vara ir vara. Kā lems, tā būs. Vienīgā iespēja nepakļauties šai noziedzīgajai varai, ir aizbraukt no valsts. Citu iespēju vienkārši reāli nav. Uz to jau arī ir likts aprēķins.

Teritorijas atbrīvošana no pamatnācijas. Nekas cilvēces vēsturē jauns tas nav. Tāda veida metodes ir praktizētas jau sen, tikai izskatījās tās citādāk. Ja kāda vara gribēja kādu iekarot, bet nevarēja to veikt fiziski, tad tika izveidotas mobilās sirotāju vienības.

Tās vienkārši pa kluso siroja apkārt. Ja satika savā ceļā kādu mazāku ciemu, to nodedzināja, visus nogalināja. Ja redzēja kādu druvu, tad arī tā tika nodedzināta. Ja laukā satika kādu zemnieku, kas lauku apstrādāja vai vienkārši pārvietojās, tad arī tas tika nogalināts.

Šādas vienības atklāt un iznīcināt bija ļoti grūti, jo tās rīkojās ne jau ar spēku, bet gan viltu. Gala beigās tauta bija spiesta pamest savu zemi, jo nebija vairs apgādnieku un bija bads.

Reiņa Birzgaļa ilustrācija

Tieši tāpat, kā to tagad dara Latvijas ienaidnieki. Mēs jau viņus neredzam. Mēs redzam tikai viņu metastāzes, un šim metastāzēm ir visa vara un vēl trešdaļas uzpirkto atbalsts. Tikumības pagrimuma laikmetā ar šādu situāciju ir ļoti grūti cīnīties, jo katrā cīņubiedrā jebkurā brīdī var ieraudzīt tautas nodevēju. Cik nav jau tādu bijuši politikā!

Kamēr sistēma netiks principiāli mainīta, latviešu tauta tiks nīcināta. Tā var arī pavisam iznīkt, jo, pēc maniem novērojumiem, latviešu tautas genofonds ir stipri paplucināts. Tā vairs nav “varoņu tauta”, kāda bija agrāk. Drīzāk jau kalpu un pielīdēju tauta, kas ir gatava jebkurā brīdī savas personīgās intereses vērtēt augstāk par tautas interesēm.

Tieši šī iemesla dēļ joprojām tiek glorificēts tautas nodevējs Kārlis Ulmanis [kurš deva pavēli nepretoties ārējam ienaidniekam!] un lielākais vairums cilvēku ar sajūsmu uzņem viņa ļoti tāla radinieka, čekista ofensīvu.

Neviena tauta nevar pastāvēt bez idejas. Vispār nekas nevar pastāvēt. Acīmredzot latvieši ir vai nu pārāk stulbi, vai arī pārāk bailīgi, lai izveidotu savu nacionālo ideju.
Tie labāk paklausītos, ko žīdi domā šajā sakarā.


Ieskats anonīmos komentāros pēc raksta publicēšana portālā “Pietiek.com

 

Mēs labi zinām, kas ir Edge: …Cionistiskā kosmopolītiskā nacisma ideoloģija ir 4. maija Republikas ideoloģija. Kamēr latvieši neizpratīs savu ienaidnieku, kurš ārēji ir latvietis – bijušais komunists, čekists, PSRS okupants –, nekas nemainīsies, jo kosmopolītiskā nacistu 4. maija vara latvieti ir iedzinusi strupceļā, kādā viņš nekad vēl nav bijis. Tas strupceļš ir cionistu radītais “Gudro stratēģijas un taktikas” strupceļš.

Cionisti: Vispirms sajauc jēdzienus, lai latvietis vairs neko nesaprastu. Tas pats notiek Krievijā. Katrā valstī jēdzienu saputrošanai cionisti izmanto citu taktiku.

No 6. Saeimas deputāta G. Valdmaņa 2000. gadā izdotās grāmatas “Starp dzirnakmeņiem” – 6. Saeimas deputātiem tika izdalīta cionistu rokasgrāmata “Gudro stratēģija un taktika”, pēc kuras tiem jāvadās. Lūk, citāts no “Gudro stratēģijas un taktikas”:

“No sākuma atbildīgas vietas valstī uzticēsim tādām personām, kuru pagātne un raksturs par viņiem galvo. Tautas priekšstāvjiem jau izpriecas stāv augstāk par visu citu. Mūsu palīgspēkos ir žurnālisti, juristi, pārvaldes ierēdņi, valstsvīri un personas, kas mūsu speciālajās skolās būs baudījuši speciālu izglītību un kuriem tiks atklāti visi sabiedriskās dzīves noslēpumi.”

Speciālās cionistu skolās ASV mācījušies: I. Viņkele, I. Rimševics, M. Bondars, V. Zatlers, Vj. Dombrovskis, D. Pavļuts un citi vairāk zināmi vai nezināmi.

…!: Ir pierādīts, ka PSRS, pirms iebruka Latvijā 1940. gadā, nozaga Ulmaņa dēlu un izveda uz Krieviju un šantažēja Ulmani līdz viņš pateica: “Jūs palieciet savās vietās, es savā!” Ārstējies, krivu hazār Grantiņ!

Dzimstība palielinās, kad tauta tic savai nākotnei: Visvairāk dzima 1987. gadā, ap to laiku, jo latvju tauta ticēja savai nākotnei. Pie varas palika okupantu pakalpiņi un okupanti, komunisti, čekisti, viņu pretlatvisko ideoloģiju nostiprināja starptautiskais cionisms. Sekoja graušana – rūpniecības, lauksaimniecības, jūrniecības utt. Tagad grauj veselības, izglītības utt. struktūras. Latvija kļuvusi par izlaupītu koloniju, zaudējusi suverenitāti – nav savas naudas, likumdošanu raksta cionisti, ekonomika tiek iznīcināta banku instrumentiem – bankroti – Banka Baltija, Latvijas Krājbanka, Parex utt. Valsts parāds. Privātpersonu parādi. Lētais un izglītotais darbaspēks izvests – kā jau no iekarotas kolonijas. Krievijā, ko uzskata par mūsu ienaidnieku, nav labāk.

Stratēģiski svarīgākā bija Latvija: Un Ulmanis nodeva latviešu intereses nepretojoties. Tādēļ joprojām pie varas LV ir grantiņveidīgie nodevēji, kuri vazā latviešu tautu aiz deguna, hazāržīd Grantiņ! Ne tu sarakstīji deklarāciju, ne ko spēj. Sadzer kafiju ar VDK un stāsti TV, lai latvieši nepretojas. Tu esi nodevējs un maldini visus latviešus, ar LRTT vedot “pa skuju taku”. No ASM tev neizbēgt!

Tu Grantiņ:  Esi gļēvs pašlabuma meklētājs, kurš sēž Vāczemes maizē. Dzīvojot Vācijā, ja 4. maija varu uzskati par ienaidnieku latvju tautai, kāds tas arī ir, tev visus šos 25 gadus nebija šķēršļu apvienot latviešus cīņai pret šo varu. Daudzi maldīgi ticēja un citi vēl tic, ka tāds ir tavs nodoms. Bet laiks parāda, ka tavs nodoms ir šķelt un vājināt nacionālo kustību. Tu esi gļēvuma iemiesojums! Ar vārdiem Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē.

Vai tad nav skaidrs:  Kāpēc komunisti, čekisti, cionisti, ar cerībām maldinot latviešus, par Valsts prezidentu izvirzīja G. Ulmani? Jo cionists Levits, kurš piedalījās 4. maija deklarācijas izstrādē, jau sākotnēji paredzēja, ka komunistu, čekistu, cionistu 4. maija Republika būs jāuzdod par “atjaunoto 18. novembra Republiku”, lai cerībām un ticībām latviešu Latvijai būtu vieglāk to sagraut, izlaupīt un veikt genocīdu ar pašu latviešu līdzdalību. Knifs viss ir tajā, ka vēsturē neko atjaunot nevar. Latvieši apmauti joprojām domā, ka dzīvo “atjaunotā 18. novembra Latvijā” un piedalās savā pašiznīcināšanā, joprojām akli sekojot cionistu varas norādēm un “reformām”.

vispārinātājs: “Tie labāk paklausītos, ko žīdi domā šajā sakarā.” Tad paklausies, kā viņi kašķējas savā valstī.

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.22(444) [2019. gada 22. novembris–5. decembris]


« Atpakaļ