Kad latvieši sapratīs, kas patiesībā notiek?

Strīds laikraksta “DDD” lapā sociālajā vietnē “Draugiem.lv”

Laikraksts “DDD”: “Diemžēl ar vēlēšanu palīdzību tiek nodrošināta pretlatviska sistēma, kuras izpausmes redzam ikdienā, tāpēc arī avīzē skaidrojat šo rūgto patiesību. Pašu latviešu ievēlētie deputāti nodod savu tautu un valsti! Diemžēl vai par laimi, tas ir redzams jau ar neapbruņotu aci… Mēs nedrīkstam būt kā aitas, kas katru reizi dodas uz kaušanu. Protams, risinājums ir tikai un vienīgi sacelšanās. Bet vissmagākais jautājums ir: kā panākt, lai latviešiem sāktu interesēt savas tautas un valsts nākotne?” – intervijā saka Jānis Bārdiņš.

Modris Slava: Kārtējas muļķības! Sacelšanās vietā mierīgi var būt tādas partijas nodibināšana, kas atbilst visiem jūsu kritērijiem, un uzvarēt vēlēšanās, ja tauta tā vēlētos. Bet jums vienkārši neiznāk, vai arī esat par slinku, lai strādātu politikā. Jūs taču esat tikai žurnālisti, kas musina tautu uz neapdomīgu rīcību… Uz revolūciju, kas nemaz nevar būt nevardarbīga.

Liene Apine: Klau, Modri, no komentāra jāsecina, ka Jānim Bārdiņam lielāka saprašana un intelekts nekā Jums un jūsu draugiem, kuri katram Jūsu šķaudienam liek atzīmi “patīk”. Vai tiešām smadzenes (par sirdi nemaz nerunāšu) nespēj salikt kopā faktus un izdarīt loģisku secinājumu, ka latviešu tautas stāvoklis ir tik slikts, jo līdzšinējā sistēma, kurā kāds grib tikt ievēlēts, bet vesels bars ar lētticīgajiem viņu skrien ievēlēt, NEDARBOJAS! Kādēļ apvainot laikraksta “DDD” veidotājus neapdomīgā rīcībā un musināšanā, ja visiem redzams – vēlēšanas nedarbojas, tā ir krāpniecība, tādēļ tās jāboikotē. Kādēļ esat tik negodīgs, gļēvs un skaudīgs?

Tomass Zaķis: Nebalsojot un sēžot mājās, it kā protestējot vai kārtējo reizi kladzinot, “ka nav par ko”, mēs panākam vienu, ka mūsu balss tiek pieskaitīta proporcionāli ievēlētajiem, un viss. Domāju, Ždanokas un SC elektorāts ļooooti priecātos, ka vispār neviens latvietis neaizietu vēlēt. JO viņi jau AIZIES, un tad varēsit sist plaukstas un priecāties par sekām!

Aivars Garda: Vai Tomass Zaķis uzskata par labāku būt par tādu pašu noziedznieku pret latviešu tautu un valsti kā tie draņķi, par ko viņš līdz šim ir balsojis? Vai pašam nav kauna būt par noziedznieku? Un muļķi, ja balso muļķības, nevis nodevīgas pārliecības dēļ.

Līga Muzikante: Ko partija, par kuru balsojis Tomass Zaķis, ir izdarījusi, lai Latvijā nebūtu šāds etniskais sastāvs – lai notiktu dekolonizācija, nevis okupantu naturalizācija? Ko pats Tomass Zaķis ir darījis, lai liktu savai partijai, kuru ir atbalstījis, uzsākt dekolonizācijas procesu un realizēt vismaz Saeimas deklarācijā par Latvijas okupāciju noteikto okupantu repatriēšanas veicināšanu? Ja neko nav darījis, tātad, balsojot par nodevējpartiju, aktīvi atbalsta noziegumu pret cilvēci: latviešu tautas saliedēšanu ar ārējiem ienaidniekiem jeb okupantiem/kolonistiem.

Aivars Garda: Nē, Tomas Zaķi, noziedzīgi ir uzturēt šo noziedzīgo latviešu nodevēju un okupantu aliansi. Tieši tā Tomasa un citu augstprātīgu tītaru skraidelēšana uz vēlēšanām ir izdevīga šiem maitasgabaliem. Uzskatīsim, ka uz šo jautājumu esam atbildējuši. Arī uz to, ka Zaķis pūš pseidopatriotu un tautas ienaidnieku stabulē.
Bet kā ir ar Zaķi? Vai patiešām nav kauns būt par noziedznieku un/vai muļķi?

Steidzīte Freiberga: Vai tad Tomass Zaķis nav spējīgs atbildēt uz Līgas Muzikantes jautājumu? Būtu vismaz kaut kāda skaidrība, ar cik augstu intelektu tad viņš ir izcēlies, balsodams par nodevējpartiju, un arī par to, ko tad galu galā pats ir darījis latviešu tautas nacionālo interešu labā. Lai taču izkliedē neizpratni – vai viņš patiešām ir nopietns oponents Aivaram Gardam vai tikai noziedznieks, vai muļķis…

Līga Muzikante: Latvijā mēs varam runāt tikai par demokrātijas ārējo ietērpu, aiz kura tiešā mērā varu realizē plutokrātija, tas ir, bagātnieki. Sabiedriskā doma liek plutokrātiem (bijušajai komunistiskās partijas un komjaunatnes nomenklatūras kliķei, kas sazagušies lielākoties tad, kad Latvija atjaunoja neatkarību, un atrodas pilnīgā ārvalstu oligarhu ietekmes atkarībā) lielā mērā atturēties no redzamiem un atklātiem mēģinājumiem iekarot politisko varu. Taču tajā pašā laikā plutokrātu ietekme uz politiskajiem procesiem Latvijā ir milzīga. Vispazīstamākās metodes ir politisko partiju un masu mediju finansēšana, tautas padarīšana par pūli ar zemām interesēm, tā saucamās “dziļās valsts” (deep state) jeb sev uzticīgu ierēdņu armijas uzturēšana, baņķieru un uzņēmēju interešu lobēšana. Finansiālo atbalstu saviem kandidātiem vēlēšanās sniedz tieši plutokrāti. Turklāt tā saucamās politiskās partijas, kas plutokrātu finansiālo ieguldījumu dēļ ir spējīgas pārvarēt 5 procentu barjeru, ir mākslīgi izveidotas ar it kā savu ideoloģiju, bet patiesībā visas apkalpo vienu saimnieku – plutokrātu aliansi. Gan SC, gan NA, gan JKP u.c. ir viens un tas pats saimnieks. Plutokrātu vara, it īpaši Latvijā, ir neizmērojami liela, kaut arī neizglītotai vai gļēvai acij tā ir apslēpta.

Tieši pateicoties reāli pastāvošajai plutokrātijai, vēlēšanās piedalīties – gan balsot, gan kandidēt – gudram un godīgam cilvēkam nozīmē iesaistīties netīrā spēlē, kurā iznākums ir jau iepriekš plutokrātu noteikts. Vienīgā izeja ir šajā spēlē neiesaistīties un ar nepiedalīšanos nedot tai spēku, bet enerģiju fokusēt tautas izglītošanai un pašorganizēšanās veicināšanai. Plutokrātijas apstākļos no pūļa izveidot tautu, kas nav lopveidīgu interešu bars, ir ļoti grūti, taču tas ir vienīgais veids, kā sagraut plutokrātu varu (veikt deboļševizāciju) un panākt Latvijas deokupāciju un dekolonizāciju.

Aivars Garda: Līga Muzikante jau atbildēja, ka mums neinteresē pūļa cilvēku domas un atbalsts. Arī zaķu un gļēvu trušu domas un atbalsts. Kremlis tik tiešām priecājas, ka Latvijā tādu trušu un zaķu ir daudz, un balsošana noved pie to pašu kremļa atbalstītāju nokļūšanas pie varas.

Citas izejas nav, kā muļķus saukt par muļķiem, jo šie zaķi uzdodas par gudriem. Tādējādi muļķojot citus cilvēkus. Mēs negribam to pieļaut. Lai pajautā Bārdiņam, viņš arī pateiks, ka neizprast vēlēšanu kaitīgumu ir stulbums. Lai to atceras visi gļēvuļi un nodevēji, kas balso par gļēvuļiem un nodevējiem…

Līga Muzikante: Paskaidrošu vēl terminu “plutokrātija” – tā ir valsts iekārta, kurā faktiskā vara pieder visbagātākajam sabiedrības slānim.

Aivars Garda: Lai Tomass Zaķis dodas uz smilšu kasti pie tikpat infantilajiem. Mums nav laika auklēt atpalikušos domāšanā.

Modris Slava: Cik dižs “mums nav laika…” … ko tad izdod avīzi, ja nav laika? Kam tā ir domāta, vai tikai attīstītajiem? Cik tad jūs tādi esat, un vai patiešām tik attīstīti?

Aivars Garda: Izdodam avīzi “DDD” to cilvēku dēļ, kas ir gudri vai arī ir noziedzīgās valsts varas apmuļķoti un grib at-muļķoties. Tādu cilvēku dēļ kā Jānis Bārdiņš, kurš pierādīja, ka cilvēks ir spējīgs sevi atmuļķot. Tāpēc jau izdodam, lai lasītu un mācītos, nevis lai diskusijās runātu muļķības, kā to dara slavas, ozoli, zaķi un citi augstprātīgi uz savu muļķību īpatņi. Tādu dēļ mums nav laika.

Tādi slavas, zaķi un ozoli nespētu izdot pat vienu tik gudras avīzes kā “DDD” numuru, bet iedomājas, ka spēj līdzvērtīgi diskutēt ar Līgu Muzikanti, Lieni Apini, Steidzīti Freibergu. Taču tamdēļ vispirms tamlīdzīgajiem ir jānosusina mātes pupa pieniņš no savām lūpām. Tā, lūk, augstprātīgie nezinīši!

Ja jau nespējat neko gudru pateikt, tad kāpēc lienat ārā no smilšu kastes? Tur taču visi runā stulbības uz nebēdu.

Alberts Pudāns: Pilnīgi jāpiekrīt Aivara teiktajam !

Modris Slava: Nevajag tik ātri piekrist, Albert.

Līga Muzikante: Vēlēšanu apzināts boikots ir politiski aktīva rīcība. Tā ir balsošana PRET – iespēja, kas tiek dota ikvienā balsošanā. Bet, lai reāli sagrautu šo pretlatvisko sistēmu, ir nepieciešama patiesa tautas Atmoda jeb Sacelšanās. Speciāli rakstu ar lielajiem burtiem, lai pievērstu uzmanību šī uzdevuma nozīmīgumam.
Regulāri piedaloties un balsojot PAR pretlatvisko sistēmu, patiesa tautas Atmoda, kuru nekontrolē bagātie partiju un masu saziņas līdzekļu sponsori, nav iespējama.

jānis ozols: Bet vai kāds to patieso tautas Atmodu šodien tiešām KOORDINĒ? Jeb tikai aicina to darīt (koordinēt) atbilstoši DDD nostādnēm un lozungiem?…

Līga Muzikante: Protams. Rupji, dumji un ļauni komentāri tiek izdzēsti. Šī ir “DDD” lapa, nevis infantilu cilvēciņu smilšu kastes klačotava.

Modris Slava: Ļoti smalki: “…infantilu cilvēciņu smilšu kastes klačotava…” Tā jūs tālu netiksit.

Līga Muzikante: Modri! Ne jau pēc Taviem kritērijiem mums kaut kur ir vai nav jātiek. Ja gribi, lasi “DDD” tādu, kāds šis laikraksts ir; ja negribi – nelasi. Bet, ja nāc uz “DDD” lapu internetā, tad uzvedies pieklājīgi.

Aivars Gedroics: Ja izdotos redzēt, cik operatīvās info tagad nav par mums savākts!

Līga Muzikante: “DDD” ir nacionāla mēroga avīze (viena no piecām), kas vienīgā netiek finansēta no plutokrātu maciņiem, tādēļ publicē to, ko citas noklusē.

Avīze “DDD” tiek izdota, pateicoties Aivara Gardas un citu redakcijas darbinieku finansiālajam ieguldījumam, lasītāju ziedojumiem un ieņēmumiem no pašas avīzes pārdošanas. Laikraksts “DDD” nav politiska partija, un tā veidotājiem nav pašmērķa nokļūt pie politiskās varas. “DDD” izdevēja – biedrības “Latvijas Nacionālā fronte” – mērķis ir paust patiesību par mūsu valstī un pasaulē notiekošo. Mums nav svarīgi, ko par mums domā tie, kas nemīl un negrib dzirdēt patiesību, jo “DDD” un Latvijas Nacionālā fronte nav biznesa projekts.

Modris Slava: Es zinu, ka pašlaik LNF ir biedrība. VL arī bija b-ba, līdz kļuva par politisku partiju. Kas jums liedz? Ja jau ir atbildība par saviem vārdiem un darbiem…

Līga Muzikante: Modri, mani patiešām uzjautrina Tavi jautājumi. Tev tik ļoti gribas skraidelēt uz vēlēšanām! Un Tu jūties saērcināts, ka mēs Tevi neklausām. Bet mēs taču neaizliedzam, nekur Tevi neiespundējam – skraidelē uz nebēdu! Taču tad arī nedusmojies, ja Tavas nodarbes kā žurnālisti attiecīgi novērtējam. Uz Tavu jautājumu “Kas jums liedz?” es un mani domubiedri jau esam atbildējuši šajā diskusijā un arī citās diskusijās. Tādēļ neatkārtošos. Piebildīšu vien to, ka LNF radikāli atšķiras no VL.

Ja Modris Slava tikpat entuziastiski sociālajos tīklos plītos virsū NA vadībai, prasot atbildību par neveikto dekolonizāciju, kā plijas virsū LNF vadībai par to, kāpēc netiek veidota politiska partija, tad Modris Slava vismaz kaut cik pildītu savu pilsoņa pienākumu.

Aivars Garda: Modri Slava! Klausi Līgu Muzikanti! Neplijies mums virsū! Plijies virsū savām žīgurēm un ceļmalēm un dibiniet kaut vai desmit partiju uzreiz!
Vai nu arī plijies virsū VL – šai kangarpartijai! Liec mūs mierā ar savām pamācībām, citādi atbildēsim ar filmas “Tikšanās vietu mainīt nedrīkst” varoņa Kupraiņa vārdiem: “Ti pouči svoju ženu šči varitj!”

Līga Muzikante: Modris Slava raksta, ka ir žurnālists. Bet plijas virsū mums – arī žurnālistiem – ar savām uzmācīgajām domām, ka mums, lūk, ir jāveido partija, nevis avīze. Un Modris apvainojas, kad atsakāmies klausīt viņa iedomām.
Žurnālist Modri! Kurš tad izdos avīzi, ja “DDD” žurnālisti kļūs par politiķiem? Tādēļ, pirms nākamreiz gribi plīties mums virsū ar partijas veidošanu, savāc Latvijas gudrākās, skaistākās, čaklākās žurnālistes, kā ceļmales, žīgures, līdumnieces, paņem vēl Jāni Ozolu savā komandā par stratēģi – un uz priekšu! Nodibiniet savu laikrakstu! Pārspējiet laikrakstu “DDD” tautas iedrošināšanā iestāties par dekolonizāciju! Mēs tikai priecāsimies, ja jums būs panākumi. Bet, kamēr Tu un Jānis Ozols tikai dusmīgi burkšķat, ka mēs jūs abus neklausām un pienācīgi nenovērtējam, tikmēr no jums abiem tomēr nekādas jēgas nav – tāda smilšu kastes purpināšana vien no jums izskan.

Līga Muzikante: Vēl Modris Slava apgalvo, ka NA (acīmredzot domāta Nacionālā apvienība) vēlas dekolonizāciju, bet sabiedriskās apziņas dēļ to neīsteno. Lūk, šī arī ir Latvijas Nacionālās frontes visbūtiskākā atšķirība no Nacionālās apvienības – Latvijas Nacionālā fronte izdod laikrakstu “DDD”, lai skaidrotu mūsu tautas un valsts tiesības uz dekolonizāciju. Nacionālā apvienība – ne “Visu Latvijai!”, ne “TB/LNNK” – par dekolonizāciju publiski nerunā, tāpēc ir absolūti muļķīgi iedomāties, ka šī partija to vēlas. Tā saucamā sabiedriskā doma nevar nobriest, ja par problēmu pat nerunā. Vēl vairāk, Nacionālā apvienība neiedzīvina pat konstitucionālo tiesību aktu – Saeimas deklarāciju par Latvijas okupāciju, kas paredz okupantu repatriācijas veicināšanu.
Ja Modris Slava šo visu, ko nupat uzrakstīju, nesaprot, tad viņš, vismaz pagaidām, nav apveltīts ar spēju analizēt un sintezēt faktus. Bet, ja viņš saprot, taču joprojām cildina Nacionālo apvienību, tad viņš gluži vienkārši ir ļoti negodīgs, lai neteiktu, ka draņķīgs latvietis.

Modris Slava: E. Šņore par to ir runājis, bet NA vietu skaits Saeimā nav pietiekams (tautas apziņas līmeņa dēļ), lai par to runātu publiski, jo koalīcijas sastāvā ir jārēķinās arī ar saviem koalīcijas partneriem…

Līga Muzikante: Modris gudrāks nekļūst (turpina veco meldiņu). Turklāt viņa nekaunīgie pirkstiņi saklabina jēlības, kuras periodiski nākas izdzēst, tādējādi tērējot mūsu laiku, manuprāt, bezjēdzīgi.

Vēlos pabrīdināt Tevi, Modri, ka šeit atrodies pieaugušu cilvēku diskusijā – laikraksta “DDD” lapā, nevis savā klačotavā. Ja nepratīsi pienācīgi uzvesties, tad aizsūtīsim atpakaļ uz smilšu kasti, uz palikšanu.

Aivars Garda: Taisnība ir Līgai Muzikantei. Diezin vai mēs spēsim no pūļa cilvēka Modra izveidot krietnu cilvēku. Viņa prātiņa spējas neatbilst mūsu diskusiju līmenim. Arī morālais, kaut gan visdrīzāk – amorālais līmenis. Viņš nekādi nespēj saprast elementāru lietu, proti, ka cilvēks ir tāds pats nekrietnelis kā tie, par ko viņš balso un par ko iestājas.
Lai muļķojas smilšu kastē. Starp citu, ir jāatzīst, ka tajā viņš ir līderis. Pārāks par visiem ozoliem, žīgurēm, ceļmalēm, līdumniecēm. Protams, smilšu kastē viņš vēl vairāk degradēsies, bet tā jau nav mūsu darīšana. Vai ne, Modri?

Un vēl. Lai arī cik vietu pie siles būtu NA rukšiem, viņu pienākums ir katru dienu runāt par dekolonizāciju. Bet viņi par to nerunā pat reizi gadā.

 

Diskusijas publicētas saīsināti

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.20(442) [2019. gada 25. oktobris–7. novembris]


« Atpakaļ