Lasītāja vēstule

Labdien!

Vispirms jau paldies, ka esat un rakstiet par to, kas sāp mums visiem.

Rakstu Jums vēlreiz. Izlasīju Jūsu avīzes kārtējo numuru un priecājos, ka ir tāds tautas rupors, kurš neliek mieru pašapmierinātiem latviešiem.

Mani ļoti ieintriģēja prof. Solomona Budnika raksts. Tur viss ir pateikts, kas jādara mūsu valdībai. Šis raksts būtu jāievieto visiem preses izdevumiem, kas iznāk latviešu valodā. Bet, bet, bet!!! Es varu droši apgalvot, ka neviens to nepārpublicēs. Jo pārējie visi danco okupantu priekšā – ka tik nesabojā attiecības ar viņiem. Lielākā daļa avīžu ir komunistu kontrolē. Nopublicējot šo rakstu, daudziem atvērtos acis, kas jādara tautas brīvības labā. Presei taču ir liels spēks cilvēku domu virzīšanai.

* * *

Skatījos hokeja pārraidi “Latvija–Krievija” un konstatēju, ka mūs tiešām sāk okupēt arvien vairāk. Liekas, esam jau Krievijā. Visas spēles, kuras pārraida LTV7, bija latviešu valodā, bet pēkšņi šī spēle – krievu valodā. Es zinu, ka TET operatoram būs simts un viena atruna… Jā, pēc sazvanīšanās ar saviem draugiem, kuriem ir šīs televīzijas pakalpojums, man prasīja 20 sekundes, lai pārslēgtos uz latviešu valodu. Bet mani taču neviens nebrīdināja, ka priekšroka tiks dota krievvalodīgiem skatītājiem, jo visus šos gadus skatījos savā valodā.

Tātad secinājums ir šāds – vai nu viņi ir ciemiņi mūsu zemē, vai mēs esam otrā plāna iedzīvotāji. Ja būtu iespēja, es aizietu no šā televīzijas operatora. Jo tālāk, jo trakāk.

Vēlreiz paldies, ka esat.

 

Ar cieņu,

Inesis Deksnis

 

 Publicēta laikrakstā “DDD” Nr.11(433) [2019. gada 7.–20. jūnijs]


« Atpakaļ