Jurist! Kāpēc tu klusē?

Juristi – Juris Rudevskis, Baiba Rudevska, Dzintars Zaļūksnis, Juris Narkēvičs, Krista Milberga… un citi! Aivars Garda jums uzdod ļoti nopietnu jautājumu:

“Neviens jurists man nav iebildis par apgalvojumu, ko es lieku lietā ļoti bieži, ka tie politiķi, kas veic latviešu tautas ārējo ienaidnieku, kuri iebruka Latvijā ar ieročiem un bez tiem okupācijas laikā no 1940. līdz 1991. gadam, naturalizāciju, integrāciju un saliedēšanu ar latviešu tautu ir smagi noziedznieki pret latviešu tautu. Tātad arī pret cilvēci, jo noziegums pret veselu tautu ir arī noziegums pret cilvēci. Tie vienkāršie cilvēki, kas to klusēdami atbalsta, paši kļūst par šī smagā nozieguma līdzdalībniekiem.
Tas, ka pašreizējie likumi un sabiedrības noskaņojums neļauj viņus sodīt, būtību nemaina. Jurist! Ja man nav taisnība, tad kāpēc tu klusē? Mani vajag steidzami atmaskot. Ja man ir taisnība, tad vēl jo vairāk, jurist, kāpēc tu klusē? Mani vajag vēl dedzīgāk atbalstīt!
Jurist! Kamdēļ tu mācījies par juristu, ja tevī nav ne kripatiņas taisnīguma izjūtas un viselementārākā godaprāta?! Piemēram, Klementijs Rancāns, jurists būdams, neapgāž manu iepriekš sacīto, bet dedzīgi atbalsta balsošanu par šiem noziedzniekiem un neģēļiem. Tādējādi viņš mulsina godīgus cilvēkus, aicinādams viņus kļūt par tādiem pašiem noziedzniekiem.
Jurist! Tu taču lasi diskusijas – kāpēc tu nepasaki, kas ir Klementijs Rancāns? Varbūt dumjš? Es nezinu. Varbūt nekrietns nelietis bez kauna un goda?
Jurist! Palīdzi izprast!”

Ko atbildēsit, juristi?

 

Komentāri sociālajā vietnē “Draugiem.lv”

 

Steidzīte Freiberga: Cerams, ka juristi atbildēs uz Aivara Gardas pamatotajiem jautājumiem – būtu ļoti nepieciešami saņemt šīs atbildes…

Liene Apine: Juristi “gudri” klusēs, jo patiesībā viņi zina, ka tas, ko raksta Aivars Garda, ir patiesība. Turklāt ļoti skaudra un, ja vien Latvijā būtu atjaunots taisnīgums, arī juristiem sodu nesoša. Jā, juristi būtu tiesājami par apzinātu kaitniecību – gan darbos, gan bezdarbībā.

Inta Andersone: Tikai musina tautu….

Aivars Garda: Pareizi, Inta Andersone, politiķi, juristi un žurnālisti ir tik ļoti samusinājuši Jūs un citus svarīga tītara un tītarienes izskatā čāpot uz vēlēšanām un tikpat svarīgā izskatā čāpot atpakaļ it kā pēc liela varoņdarba, ka vairs nespējat atjēgties no apstulbuma. Tomēr centieties! Kā Jums šķiet, kāpēc šie juristiņi, kā saka Liene Apine, klusē? Vai ne tāpēc, ka “suns zina, ko ēdis”?

Olgerts Spila: Aivar Garda! Tu nemitīgi lielies ar dižgudrību. Nu, izstāsti mums, muļķīšiem, kamdēļ no visām pusēm tieši latviskā puse tiek aicināta neiet uz vēlēšanām?

Aivars Gedroics: Labāk atšujies, trolli, un liec mums svētu mieru!!! Gan dumjš, gan demagogs… ko ar viņu diskutēt? Banēt nost un miers!

Inta Andersone: Tie tītari un tītarienes (ja to nesauc par apsaukāšanos, tad es esmu nēģeriene) var balsot visādi, bet labprātīgi atdot krieviem varu rokās – tas stāv pāri maniem principiem, esmu diezgan no viņiem izcietusies… jau no dzimšanas…

Aivars Garda: Oļģert, vai tad tā ir dižgudrība zināt, ka 2+2=4. Tas, ka skraidelētāji uz vēlēšanām paši kļūst par nozieguma pret savu tautu atbalstītājiem un līdzdalībniekiem. Tas taču ir tik elementāri, Vatson, Inta un Oļģert! Par to, kāpēc latviešu nodevējpartijas aicina skraidelēt, jautājiet viņiem.

Inta Andersone: Bet, Gardas kungs, cik jums samaksāts par latviešu kūdīšanu neiet uz vēlēšanām?

Aivars Garda: Atkal kļūda! Tikai gudrus, uz īsu brīdi apstulbotus latviešus es aicinu neiet uz vēlēšanām. Gluži otrādi, es aicinu visus muļķus un idiotus skraidelēt pa vēlēšanu iecirkņiem. Starpvēlēšanu laikā šie idioti varētu trenēt sevi, katru rītu aizskraidelējot līdz vēlēšanu iecirknim un atpakaļ. Turp un atpakaļ, turp un atpakaļ. Būs divi labumi, neuzaudzēs alus vēderiņus un neaizmirsīs, kur atrodas mīļotie vēlēšanu iecirknīši.
Un tagad, Andersone, pasakiet, cik jums maksā, lai jūs turpinātu pati skraidelēt un apstulbot citus tautiešus?

Inta Andersone: Ļoti nepieklājīgi aizskart cita patriotismu… Jūs tikai liekat lasīt kaut kādus rakstus – kuri mani nepārliecināja.

Aivars Garda: Jūs jau aizskarat krietnu cilvēku patriotismu, proti, nebalsošanu par noziedzniekiem. Jūs bāžaties virsū, ka obligāti ir kā tītariem jāskraidelē uz vēlēšanām, nevis es. Nebāzieties virsū man, bāzieties virsū tiem noziedzniekiem, ko pati esat iebalsojusi. Citādi padzīsim jūs no šīs nopietnās diskusijas.
Skraidelētāju uz vēlēšanām diskusijas Latvijas Radio vada ļoti daudzi nekrietni žurnālisti (aidīši tomsoniņi), internetā – jānīši domburiņi un citi. Ejiet pie viņiem, tie jums ir mīļāki par laikraksta “DDD” žurnālistiem. Mums nav žēl tos, kuri nevēlas at-stulbot sevi.
Ja idiotam vai idiotei pasaka: “Neskraidi uz vēlēšanām!” – viņš ir dusmīgs. Ja idiotam saka: “Skraidelē vesels uz vēlēšanām!” – idiots atkal bļauj, ka viņu kāds nepieklājīgi aizskar.

Inta Andersone: Jā, par laikrakstu “DDD” es uzzināju šajās diskusijās – nekur es viņu neesmu redzējusi un arī nepazīstu šo laikrakstu… Bet par pieklājības normām jums derētu padomāt!!!

Aivars Garda: Tad padomājiet par pieklājības normām, pirms apvainojat cilvēkus, kas nav noziedznieki, pretēji tiem, kas ir balsojuši par noziedzniekiem pret cilvēci un savu tautu.

Steidzīte Freiberga: Slikti, ka Jūs, Inta Andersone, nepazīstat “DDD” – vienīgo latviešu tautas nacionālo laikrakstu, kurš ir vienīgais patiesības nesējs latviešu tautai. Un vēl sliktāk, ka Jūs apvainojat šī laikraksta pašaizliedzīgos veidotājus, kuri, ziedojot savas finanses un savu garadarbu, sniedz tautai informāciju, lai tā beidzot pamostos un pieprasītu taisnīguma augšāmcelšanos – okupantu (mūsu ārējā ienaidnieka!) izraidīšanu no mūsu zemes. Turpinot bezjēdzīgo skraidelēšanu uz viltus vēlēšanām, tiek pieļauta noziedznieku un kangaru nākšana pie varas. Iesaku palasīt nopietni laikrakstu “DDD” – normālam prātam apskaidrosies apziņa…

Liene Apine: Juristi “gudri” klusēs, jo patiesībā viņi zina, ka tas, ko raksta Aivars Garda, ir patiesība. Turklāt ļoti skaudra un, ja vien Latvijā būtu atjaunots taisnīgums, arī juristiem sodu nesoša. Jā, juristi būtu tiesājami par apzinātu kaitniecību – gan darbos, gan bezdarbībā.

 

Diskusija publicēta saīsināti

 

Publicēta laikrakstā “DDD” Nr. 7(429) [2019. gada 12.–25. aprīlis]


« Atpakaļ