Nodevības tirgus

Antons Mikoss

Pilsoņu Kongresa Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs

 

Egils Levits

Nacionālā apvienība (NA) nu jau otro periodu par Latvijas Valsts prezidentu virza Egilu Levitu.

Zīmīgi, ka, nosaucot savu izvēli, partiju apvienība, kas sevi pasniedz kā latvisku, nekādi nevēlas analizēt pretendenta darbību neatkarības atgūšanas laikā. Vai tā bijusi latviešu nācijas labā? Atbildi sniedz Karaganova doktrīna.

(Diplomatičeskij Vestņik (Diplomātijas Vēstnesis), Nr.21–22, 1992. gada 15.–30. novembris.) “…Krievvalodīgie iedzīvotāji – tas ir ne tikai pasīvs, bet arī varens Krievijas aktīvs. Pirmkārt, jādara viss iespējamais, lai atstātu krievvalodīgos iedzīvotājus tajos reģionos, kur tie pašreiz atrodas. Ne tikai tāpēc, ka mēs nevaram atļauties milzīga bēgļu viļņa uzņemšanu, bet arī tāpēc, ka mums tur jāatstāj ietekmes sviras ar tālāku perspektīvu. Rēķinoties ar ekonomisko izdevīgumu, Krievijai ir nekavējoties jāuzsāk plaša investīciju ekspansija…” (Tulkojis Bruno Javoišs.)

1990.gada rudenī ar krievu disidentu V. Bukovski Polijā Vroclavā poļu Brīvības partijas dibināšanas kongresa laikā apspriedām nepieciešamību veidot fondu krievu militāristu vajadzībām uzsākt lauksaimniecības vai citādu biznesu Krievzemē. Pret tādu domu viņš iebilda, ka tas kontingents nekad nestrādās. Viņi vienmēr radīs nepatikšanas, lai kur tie būtu.

Līdzīgu domu pauda V. Tolpežņikovs tā paša gada sanāksmē Salaspilī. Tur izskatījām vietējās Pilsoņu Komitejas uzlikto veto Salaspils pašvaldības lēmumam dot atļauju būvēt divas 55 dzīvokļu mājas krievu militārpersonu vajadzībām. Viņš LNNK un LTF vadītajai pašvaldībai teica: “…man, krievam, jums, latviešiem, jāsaka, ka no tā kontingenta būs tikai nepatikšanas?!…”

Bet 4. Maija varturiem netraucēja okupantu militāristus piesaistīt Latvijai, saucot to par nepieciešamo kompromisu.

Šodien Krievijā un aiz tās robežām īstenojas Putina krievu pasaules atjaunošanas politika. Klaji nacistiska Maskavas doktrīna. Tas ir Karaganova plāna turpinājums praksē.

5.Saeimas valdības galvenie ārpolitiskās darbības rezultāti bija līgums ar Krieviju par pilnīgu karaspēka izvešanu līdz 1994. gada 31. augustam. E. Levits no partijas “Latvijas ceļš” bija Latvijas tieslietu ministrs (arī Ministru prezidenta biedrs) laikā, kad bija jāīsteno Karaganova doktrīna: 1993. gada 8. marts1994. gada 19. septembris.

Uz līguma ir E. Levita paraksts.

No Vācijas un pārējām Varšavas bloka valstīm līdz 1990. gadam demobilizēja virsniekus skaitā līdz 20 000 (pārsvarā jaunākus par 38 gadiem). Viņi vislabprātāk izvēlējās par dzīves vietu Latviju un Krimu. Tagad izlases militāristi, viņu bērni un mazmazbērni rāda savu attieksmi pie okupācijas falla Pārdaugavā. Krimā zaļie cilvēciņi savu iedabu ir jau parādījuši, un Krievija okupējusi daļu Ukrainas, nu lielkrievu nacisti mudina Latvijā darīt to pašu. Pat Putina opozīcijas cilvēki vedina lai ASV nodarbojas ar Ekvadoras jautājumu, bet post PSRS zonu lai atstāj Krievijas ziņā.

Pats NA apmīļotais censonis no partijas “Pleskavas ceļš” (tautas dots nosaukums) 2015. gadā savu rīcību nodēvējis par kompromisu, un pensionāri… ir pensionāri un to skaits sarūk… (Māra Jansone: 10.03.2015., LR 1). Lielais kompromisu meistars, īstenodams Kremļa nacistiskās lielkrievu intereses, melo par militārpersonu izmiršanu. Tikai retais no atvaļinātajiem militāristiem ir aizgājis viņsaulē. Pārējie ir manā vecumā un ražīgi sapumpurojušies vairākās paaudzēs. Ar ko šis Kremļa kurmis atšķiras no okupācijas varas, kas bagātīgi pieslānīja Latviju ar lielkrievu nacistu substrātu visus okupācijas gadus?!

Alga E. Levitam par šo darbu ir no komunistu un čekistu pārvaldītās varas bagātīgi dota. Pēc paraksta likšanas uz nodevīgā dokumenta amatā par grašiem nevajadzēja uzkavēties, un viņam tika sameklēts mega atalgots darbiņš.

Minēšu divus paša censoņa citātus.

Egils Levits: “Prezidenta kandidatūrai jābūt jēgpilnai. Ar mani runājušas dažādas partijas.”

“Pilsoņu Kongresa koncepcija bija starptautiski tiesiski, valststiesiski loģiska, legāla un pareiza.”

Vai tās dažas partijas neredz, ka no latviskas Latvijas interešu viedokļa šī kandidatūra ir nodevīga un nejēdzīga. Ar savu rīcību kopā ar pārējiem Kremļa kurmjiem šis kandidāts ir vairojis “Saskaņas” un Krievu partijas piekritējus!

Nemaz nerunājot, ka nav piedalījies Pilsoņu Kongresa darbā un to nodevis tūlīt pēc ievēlēšanas. Tagad labi izteikties par Pilsoņu Kongresu ir izdevīgi un dod labus rezultātus. Lūk, NA aizgūtnēm slavē faktiski “Saskaņas” labdari. NA ir nacionāli tukši darboņi bez izpratnes par dekolonizāciju un deokupāciju.

Esot ievēlēta jauna Saeima, kas pārtrauks Latvijas noplicināšanu. Bet metodes ir vecās. Paristi balsošot par Levitu, ja izkārtošot viņiem komisāra vietu ES (06.02.2019., Panorāma)! Prasta tirgošanās kā lupatu bodē. Der jebkurš, ja vien tiek pie siles. Kādas latviešu tautas izredzes! Viss pārdošanai! Liekulības tirgus.

Pārdošanā Kremļa kurmis.

 


Protests – komentāri pēc raksta publicēšanas portālā “Pietiek.com”

 

A.P.: Tātad latviešu tautas pelēcību resursi ir izsmelti, un Latvijas valsts prezidenta amatā latvieša vietā nākas izvēlēties kādu cittautiešu pelēcību. Der arī ebrejs, kas, protams, nav īsts ebrejs. Levits ir figūra, kura pretrunu (kļūdu, aloģiskumu) nesaskatīs pat formulējumā “2+2=5”, ja tas viņam būs izdevīgi no karjeras viedokļa. Un savādāk nemaz nevar būt kriminālā kapitālismā, noziegumu brīvībā, nacionāli reakcionārā un krimināli oligarhiskā valstiskumā, kam der tikai cilvēciskie atkritumi, dažāda tipa pielīdēji, bezmugurkaulnieki morāles, profesijas jomā…

Pie mums tā nav pirmā reize, kad Valsts prezidentu atrod krūmos. VVF noteikti nāk no atbaidoši bieziem un nelietīgi dzelkšņainiem krūmiem. No grāvmales krūmiem nāk agresīvais nekauņa Zatlers, padomju nomenklatūras 3. šķiras dīvainis Bērziņš, bioloģijas lauku skolotājs Vējonis. Tagad pelēkajos krūmos ir atrasts korektais un inteliģentais Levits, kurš, protams, pats viltīgi klusu lien uz krēslu Rīgas pilī, rindā ir superintrigante un superagresīvā tante Kalniete. Loģisks risinājums bija tikai Ulmanis – no pirmskara latviešu “balto asiņu” kārtas…

antons mikoss: Visiem anonīmajiem skribentiem! Nav vajadzības anonīmi runāt par tautībām. To vienmēr izvirza priekšplānā čekisti, cekisti un dauņi. Lai nelieši visu diskusiju varētu ievirzīt viņiem vēlamajā gultnē. Jau gadiem Rīgā valda okupantu armijas dēlietis Ušakovs. Un taisnība bija krieviem V. Bukovskim un V. Tolpežņikovam. Vienas vienīgas nepatikšanas. Paldies nepatikšanu krustēvam Levitam! Man vienalga, kādas tautības ir latviešu interešu nodevējs. Nodevībai nav tautības.

hm: Latvieši sirgst ar mazvērtības kompleksu. Savējiem neuzticas. Valsti atvēl vadīt vai nu cittautiešiem, vai citas valsts pilsoņiem, bariem skrien žēloties uz Eiropu un bez ierunām piekrīt un pakļaujas pilnīgi visam, ko diktē ES. Ieaudzināta domāšanas un rīcības pakalpiņa izpratne it visā! 700 gadi nav pagājuši bez sekām…

A.P.: Nodevībai ir tautība! Nodevība tāpat kā jebkura cita veida cilvēciskā rīcība ir atkarīga no mentalitātes, kura katrai tautai ir sava un ar savām specifiskajām iezīmēm. Tikai neizglītoti primāti to pie mums var nezināt. T.s. nodevības koeficients katrai tautai ir savs. Katrā tautā ir savs nodevēju procents. 2003. gada referendums [par dalību Eiropas Savienībā] apliecināja, ka pie mums ir 67% nodevēju, kuri nodeva viņiem nesen uzdāvināto suverenitāti.

Teds: Tie nav idioti žurnālisti, bet rūpīgi atlasīti kadri, kas uztur nacionālo valstu iznīcināšanas politiku. Nacionālas valstis ir nepārvarams šķērslis baņķieru un globālo korporāciju uzkundzēšanās plāniem.

antons mikoss: Lielkrievu nacistu pasaules apmuļķošanas plāns un pārņemšana ir kā zirneklim. Vispirms iešpricē upurim indi, un tad upuri izsūc. Tā inde ir propaganda pa visu pasauli, arī ASV. Indes devu saņēmis ASV Prezidents pie Brīvības pieminekļa, atzīstot gan, ka te bija briesmīgi noziegumi, bet tagad te visiem jādzīvojot draudzīgi. Kremļa indētāji tos 20 000 militāristus, kuriem nebija nekādas saiknes ar Latviju, bija iegalvojuši par piederīgiem še. Atrast izpildītājus nodevīgajam aktam nebija grūti. Par to jau es rakstīju pirms gada.

Kremļa kurmji tagad lielkrievu nacistu indes pārņemtos nodevējus virza pie varas grožiem. Balsojums par Prezidentu paradīs, vai mums ir atjaunota Saeima vai agrāk savervēto kurmju uznāciens.

Katram jāizlasa M. Ruka 25 gadi sektā: Grāmata atklāj paša M. Ruka pieredzi L!K!A! ar slepeniem nolikumiem, likumiem un zvērestu. Zvērests ir buršu garā pret latviešu tautu un valsti. R. Dzintars melo visiem, ka korporeļi bija par 1918. gada Latvijas neatkarības dibināšanu. Tieši pretējo rāda vēstures materiāli. Arī to, kā korporācijas liedza Rainim Nobela prēmiju ar savu mērķtiecīgo bezdarbību. Arī šodien visas slepenās 15 Latvijas korporācijas vadās pēc principa – Latvijas valsts iekārta var mainīties, bet L!K!A! nemainās. Līdzīgi cionistiem korporeļi uzskata, ka tie latvieši, kas neizmanto korporācijas sava pašlabuma gūšanai, ir mežoņi un lopi.

Katram latvietim šodien jāizlasa A. Grūtupa “Observators”, G. Valdmaņa “Starp diviem dzirnakmeņiem” un M. Ruka “25 gadi sektā”, lai saprastu un pareizi novērtētu, kas patiesībā šodien notiek ar latviešu tautu un Latviju.

L.Grantiņs LRTT: “loh”, tas parāda tavu intelekta pakāpi. Un, kāpēc par piemēru būtu jāņem viena žīdu iztapoņas sacerējums? Ruks ir tik dziļi ielīdis žīdiem “atverē”, ka nekad vairs no tās neizlīdīs… Melns tautas nodevējs, kuram vienīgais ārstniecības līdzeklis ir karātavas!!!

Nu, lūk!: Beidzot viens prātīgs vārds par Ruku un viņa daiļradi. Man liekas, ka šis korporants ar 25 gadu stāžu te pats cītīgi reklamē savu grāmatu. Paldies, L.Grantiņ!

Ripa: Paklau, kas te par antisemītismu plosās? Ko jums žīdi ir sliktu izdarījuši?

Tu, idiot Grantiņ H 86: pats ložņā pa “atverēm”. Cilvēkus vērtē pēc to darbiem. M. Ruka darbs 25 gadi sektā atver durvis lasītājam uz slēptajām korporācijām. Tu, cūka, nomelno visu, kas neatbilst tavam idiota prātam. Un nomelno personu pašu VDK stilā. Persona var mainīties. Iespējams, ka M. Ruks, būdams pats sektā – korporācijā, sprieda citādi…

Lamata: …Par korporeļiem vecākā gājuma cilvēkiem palicis priekšstats, ka tie bija studentiņi, kuri iedzēra, padziedāja. Bet bija arī ļoti noslēgtas korporācijas, kurās uzņēma izredzētos. Tāpat kā brīvmūrnieku organizācijā. Abām šīm organizācijām daudz kopīga.

rupeklim: Lai nu ko Grantiņš nav spējīgs saprast, bet Ruka devumu viņš ir sapratis – atšķirībā no jums.

Yep: Tā partija ir smirdīga, ar visu uzēdušos Dzintaru, kas mierpilnā attieksmē norukšķ uz žurnālistu atbildēm. Jo viss jau puikam ir nokārtojies finansiālā ziņā, patriotiem ausis piebāztas, tik ar darbiem švaki. Uzbliezis sev villu Siguldā un drāž ar Q7 uz Saeimu. Broka tas pats, savos simts darbos ielobēta ar milzu algām ostā un kur tik ne. Kā dekorējums tortei, 500k parādnieks un 100k dzintars maksātnespējas procesos. Un to es saku kā latvietis un patriots.

antons mikoss: Kremļa zirnekļu inde ietekmēja latviešu trimdu. Tā LC dibināšanā iesaistījās kopā ar komunistiem un čekistiem. Par saucējpīli darbojās E. Levits. Meierovics piekrita iet Latvijas ceļā, saucējpīles aicināts. Pēc Latvijas aiziešanas pa Pleskavas ceļu Meierovics publiski nožēloja trimdas simbiozi ar komunistisko mafiju…

NA priekšgalā ir nenobrieduši indivīdi. Pēc neatslāpstošās un neizskaidrojamās vēlmes redzēt Kremļa kurmi augstajā amatā saprotams, ka zēniņi grib nodrošināties kādam laikam. Bet ko pārējie vecbiedri? Neticu, ka sirgst ar Meierovica sindromu. Arī rūp tikai sile.

 

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.5(427) [2019. gada 8.–21. marts]


« Atpakaļ