Kuram taisnība – ir jāizvēlas pašam

Lasītājs jautā

 

Sveicināta, “DDD” avīze!

Es dzirdēju, ka Latvijā tagad dzīvo Krievijas pilsone Tatjana Mikušina. Viņa esot Baltās Brālības Sūtne. Viņa izveidojusi Dzīves Ētikas Universitāti – zinātnieki tajā universitātē ir doti no Gudrības Valdniekiem caur Tatjanu Mikušinu… Viņa līdzīgi kā Rērihi visus mācot, kā pareizi dzīvot… Viņa saņēmusi vairāk nekā 500 vēstījumus no garīgās pasaules – Gaismas Būtnēm, arī, piemēram, no mirušā Krievijas cara Nikolaja II gara… Viņas biedrības viceprezidente esot Latvijas izdevniecības “SoLVita” vadītāja Veronika Lāce (“Saskaņas” partijas – krievu pasaules atbalstītāja). Ir cilvēki, kas vēlas izdabūt Mikušinai Latvijas pilsonību. Ko jūs, avīze “DDD”, par viņu zināt, vai Mikušina ir jūsu sabiedrotā? Vai viņa ir lojāla pret latviešu tautas nacionālajām interesēm? Viņa sludinot tikumību un pareizu dzīvesveidu? Latviešu valodā iznākušas daudzas Mikušinas grāmatas. Lūk, viena viņas saite latviešu valodā: www.sirius.riga.lv

 

Ar cieņu,

Viktors Dadinskis

 


“DDD” redakcijas atbilde Viktoram Dadinskim

 

Paldies par Jūsu vēstuli un jautājumu. No Jums pirmo reizi dzirdam par Tatjanu Mikušinu. Iepazinos ar informāciju par viņu internetā. Man Mikušina atgādina Viktoriju Preobražensku, kas dēvē sevi arī par Mariju Devi Kristu. Viņa pasniedz sevi kā Pasaules Māti. Ja es nemaldos, viņa muļķo cilvēku prātus jau no deviņdesmito gadu sākuma. Šīs muļķības ir ļoti kaitīgas. Tad sāka parādīties dažādi cilvēces viltus skolotāji. Viņi saka pareizas lietas, pievienojot tām diezgan lielas muļķības. Tad es palasīju dažas viņas grāmatas un sapratu, ka tajās nav nekāda mācība, bet kaut kāda diezgan haotiska informācija. Līdzīga ir Natālija Koteļņikova, kas vēsta par Sanatu Kumaru.

Līdzīgs ir tēvs Visarions, kurš sevi dēvē par Kristu. Viņš līdz “atklāsmei” strādāja par milici ar uzvārdu Torops. Pēc “atklāsmes” kļuva par Kristu. Es viņu satiku 1991. gadā Maskavā, kad viņš bija atnācis muļķot Starptautiskā Rērihu centra darbiniekus. Daudzi arī viņam noticēja, kaut gan viņš stāstīja lielas muļķības par Kristu un sevi kā Kristus iemiesojumu. Un tie bija cilvēki, kas lasīja Agni Jogu. Es biju sašutis par viņu lētticību un teicu to viņiem acīs. Ir jāatceras, ka apsēstie cilvēki spēj apmuļķot pat sagatavotus cilvēkus.

Padomājiet, Viktor Dadinski un visi laikraksta DDD lasītāji, ka katrs no lasītājiem, arī Jūs un es, ja mēs būtu nojūgušies, varētu uzdot sevi par Lielās Baltās Brālības sūtījumu pieņēmējiem. Par pasaules tēviem un mātēm, par kaut kādas garīgas mācības nesējiem. Tieši tāpat ir jāvērtē tādas koteļņikovas, preobraženskas, visarionus un mikušinas. Tas nekas, ka viņu grāmatas ir tulkotas vairākās valodās, ka viņiem ir daudz atbalstītāju. Tas tikai nozīmē, ka cilvēki ir lieli un mazi muļķīši, ja ir spējīgi uzķerties uz šīm viltus pravietēm. Šo viltus praviešu vēstījumi ir tukši un nesatur nekādu mācību. Protams, lai to saprastu, vispirms ir patiešām jāzina Agni Joga. Tad ir, ar ko salīdzināt.

Šīs dāmītes, protams, ir nojūgušās. Arī lielas nekauņas. Visdrīzāk, ir dabūjušas apsēdēju no astrālās pasaules. Starp citu, ja kāds vai kāda stāsta, ka saņem vēstījumus no Nikolaja II gara, tad tas ir pirmais trauksmes zvans par šā cilvēka garīgo neveselumu, par iespējamo apsēstību.

Nē, Mikušina nav mūsu sabiedrotā. Arī Veronika Lāce nav, ja jau viņa atbalsta partiju “Saskaņa” un nav pietiekami gudra, lai atmaskotu Mikušinu.

Uzmanieties no šāda tipa dāmītēm un kundziņiem. Viņi ar savu slimo prātiņu varbūt arī nesaprot, ka šāda viņu rīcība ir liels noziegums. Protams, tagad mūsdienu cilvēcei nav likuma, kas ļautu viņus tiesāt. Tāpēc jau viņi vairojas kā sēnes pēc lietus.

Ir jāsaprot, ka Jums ir pašam jāvērtē, kam taisnība. Tagad ir mans vārds, kas balstās uz Agni Jogas zināšanām un tādu mikušinu vārds. Mans vārds pret viņas vārdu. Kuram ir taisnība, Jums ir jāizvēlas pašam. Tā būs ļoti svarīga izvēle, kas noteiks visu Jūsu tālāko dzīvi. Pagājušā avīzes “DDD” numurā mēs stāstījām par kādu Modri, kurš ir gudrāks par vienu otru, bet tomēr iekrita tumsas izliktajos slazdos. Manuprāt, viņš nekad neietu uz tādas mikušinas lekcijām. Alises Beilijas grāmatas ir daudz rafinētāk uzrakstītas par tādu preobražensku grāmatām. Tagad Modrim gandrīz nav iespējams palīdzēt. Modris arī negrib, lai viņam kāds palīdzētu, jo uzskata, ka tieši viņam ir taisnība. Lai neviens lasītājs neiekrīt kā Modris. Tas ir ļoti briesmīgi.

Novēlu Jums pieņemt vispareizāko lēmumu.

 

Ar cieņu –

Jūsu Aivars Garda

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.5(427) [2019. gada 8.–21. marts]


« Atpakaļ