Cīņa ar tumsonību ir neatliekama

“Tieši cīņa ar tumsonību, kā jau cīņa ar pagrimumu un trūdēšanu, ir neatliekama. Cīņa ar melnu tumsonību nav viegla, tumsonībai ir daudz līdzskrējēju. Tumsonība mājo daudzās zemēs un maskējas dažādos ietērpos. Jābruņojas ar vīrišķību un pacietību, jo cīņa ar tumsonību ir cīņa ar haosu.”

/Nikolajs Rērihs/

 

Rita Upeniece: LAIMĪGU JAUNO GADU!

Līga Muzikante: Lai viss vecais, atmetamais paliek vecajā gadā! Lai top Jaunais!

Ivars Muravskis: Rēriha gleznas?

Līga Muzikante Jā, šīs ir Nikolaja Rēriha gleznas.

Ligita Ksenija Virka: Kā Jums tas “iet kopā” ar kristīgo ticību (luterāņu)?

Aivars Garda: Ligita Ksenija Virka, kā saprast šo jocīgo jautājumu?

Ligita Ksenija Virka: Kā Rēriha mācību var atbalstīt kristiete?

Steidzīte Freiberga: Tas ir apbrīnojami – kādā tumsonībā mīt tāda Ligita Ksenija Virka…

Aivars Garda: Ligita Ksenija Virka, Augstākais kritērijs un “lakmuss”, pēc kā vērtēt – labs vai slikts –, ir nevis kristiete vai kristietis, bet Rērihs, gluži tāpat kā Jēzus, Buda, Krišna, Svētais Francisks, Leonardo da Vinči un citi Augsti Gari. Tas nozīmē, ka slikts ir tas kristietis, kurš nostājas pret Rērihu. Sliktas ir tās baznīcas un konfesijas, kas ir pret Rērihu. Tas liecina par šo baznīcu tumsonību un nekalpošanu Jēzum Kristum. Ja tās kalpotu Jēzum, tad pazītu arī Rērihu. Es pazīstu Rērihu tāpēc, ka kalpoju Kristum, nevis baznīcai, kas ir izkropļojusi Jēzus Mācību.

Ja baznīca nebūtu izkropļojusi Jēzus Mācību, tad pazītu un atzītu Maitreijas Mācību jeb Agni Jogu, kas patiesībā ir Jēzus Mācības turpinājums un papildinājums. Tagadējās visu konfesiju baznīcas dzīvo melos un izplata tos tālāk saviem ticīgajiem. Ja jau melu tēvs ir sātans, tad tie garīdznieki, kuri melo, jeb nestāsta patiesību cilvēkiem, paši kalpo nevis Jēzum, bet sātanam.

 

Komentāri no sociālās vietnes “FACEBOOK”

 

Publicēta laikrakstā “DDD” Nr.1(423) [ 2019. gada 11.–24. janvāris ]


« Atpakaļ