Džordžs Soross – iekšējais terorists

Nepilnu divu nedēļu laikā (20.08.‒02.09.) ASV ir tikuši savākti nepieciešamie 100 000 parakstu zem petīcijas, kas pieprasa ASV prezidentam Donaldam Trampam atzīt miljardieri Džordžu Sorosu par iekšējo teroristu. Turklāt parakstu skaits aizvien pieaug. Tas nozīmē, ka Baltajam namam drīzumā būs jāreaģē un jāsniedz oficiāla atbilde par valsts varas attieksmi pret mums labi pazīstamo finansistu.

Petīcijā teikts:

“Tā kā Džordžs Soross ar tiešu nodomu un sistemātiski ir mēģinājis destabilizēt un citādi realizējis musinošas darbības pret Amerikas Savienotajām Valstīm un tās pilsoņiem, ir izveidojis un finansējis desmitiem (un, iespējams, simtiem) nošķirtu organizāciju, kuru vienīgais mērķis ir pielietot Alinska[1] modeļa teroristu taktiku, lai sekmētu ASV pārvaldes sistēmas un struktūras sabrukumu, un ir pilnībā guvis neveselīgu un pārmērīgu ietekmi Demokrātu Partijā un lielā ASV federālās valdības daļā, Tieslietu departamentam nekavējoties jāatzīst Džordžs Soross, visas viņa organizācijas un to štata darbinieki par iekšzemes teroristiem, kā arī jāpārņem savā valdījumā visas viņa personiskās un organizāciju bagātības un aktīvi, balstoties uz Likumu par personiskā īpašuma konfiskāciju.”

Šī nav pirmā reize, kad amerikāņi protestē pret Džordža Sorosa apšaubāmo darbošanos un lūdz saukt viņu pie atbildības. Jau šā gada sākumā ASV prezidentam tika adresēta petīcija ar daudzu tūkstošu amerikāņu parakstiem, pieprasot izsniegt orderi par multimiljardiera Sorosa arestu:

“Džordžs Soross ir brīvās pasaules apdraudējums un liek šķēršļus Amerikai kļūt atkal diženai. Viņš ir vainojams šādos noziegumos:

1) finansiāls atbalsts atklātai cilvēku musināšanai Amerikas lielpilsētās, kas novedis pie īpašumu bojājumiem miljoniem dolāru vērtībā, kā arī pie cilvēku dzīvības upuriem;

2) mēģinājumi ietekmēt demokrātiskas vēlēšanas, ieguldot miljoniem dolāru savos virzītajos kandidātos;

3) centieni likvidēt Amerikas suverenitāti. Viņa vārdi: “Galvenais šķērslis stabilai un taisnīgai pasaules kārtībai ir Amerikas Savienotās Valstis… Amerikas Savienoto Valstu nostājas un politikas maiņa joprojām ir mana galvenā prioritāte.”

4) Valūtas mahinācijas. Soross izraisīja Lielbritānijas finanšu krīzi, dempingējot 10 miljardus sterliņu mārciņu, uzspiežot valūtas devalvāciju un gūstot miljardiem dolāru lielu peļņu.”

 

Iepriekš neparedzēta vajadzība

 

Soross strādā visā pasaulē ‒ viņš ir izveidojis tīklveida struktūru “Atvērtās sabiedrības fonds” (Open Society Foundations), kas atrodas Ņujorkā, kā arī desmitiem ar to saistītu organizāciju visā pasaulē, arī Latvijā. Jau ilgstoši, caur saviem apmaksātajiem ietekmes aģentiem un viedokļu līderiem, viņš atbalsta okupācijas seku – ārējā ienaidnieka ‒ saglabāšanos Latvijas teritorijā un popularizē graujošas ultraliberālas kultūrmarksisma idejas. Ne jau nejauši, tieši Sorosa “stipendiātus” Drošības policija un prokuratūra izvēlējās par ekspertiem vairākās krimināllietās, kas tika safabricētas pret laikrakstu “DDD” par dekolonizācijas nepieciešamības atspoguļošanu.

Amerikāņu parakstītajā petīcijā nav ticis pārspīlēts, Sorosu nodēvējot par iekšējo teroristu, jo viņš rada īstas šausmas valstu iekšienē. Soross, finansēdams masu medijus, uzpirkdams viedokļu līderus un iefiltrēdams savus apoloģētus valstu pārvaldēs, stimulē nacionālās kultūras sagraušanu visā pasaulē ar kultūrmaksistu stratēģijas palīdzību.

Arī t.s. bēgļu krīze Eiropā nenotiek bez šīs “spalvainās rokas” ziņas. Pērn presē parādījās no “Atvērtās sabiedrības fonda” (“ASF”) noplūduši iekšējie dokumenti, kuros lasāms, ka 2016. gada martā šī organizācija izdalījusi 600 000 ASV dolāru, lai lobētu bēgļu atbalsta pasākumus Eiropas mērogā. ASF” Eiropas reģionālais direktors Džordi Vaguers apstiprinājis 600 000 ASV dolāru piešķiršanu priekšlikumu paketei ar nosaukumu “Stāšanās pretī pret migrantiem vērstajai retorikai un toksiskajai publiskajai informācijai par migrāciju Eiropā”. Puse no summas iztērēta lobijam. Finansējums plūdis caur Džordža Sorosa grupas Eiropas rezerves fondu. Dokumentos lasāms, ka sorosiešiem radusies “iepriekš neparedzēta vajadzība” līdzekļu iedalīšanai, jo 2015. gada teroristu uzbrukums Parīzē mazinājis simpātijas pret bēgļiem. “Debates par migrāciju Eiropā kļuvušas arvien vairāk negatīvi noskaņotas pret migrantiem gan politiskajā, gan sabiedriskajā līmenī. 2015. gadā lielā bēgļu skaita ierašanās un novembra teroristu uzbrukums Parīzē lielā mērā sagrāvis līdzjūtību pret bēgļiem, kas bija jūtama pirms gada…” ‒ teikts dokumentā.

Pirms gada Soross publiski paziņoja, ka piešķirs vēl 500 miljonus ASV dolāru imigrantu ienākšanas atbalstīšanai Eiropā.

 

Cilvēku kontrabanda

 

Savukārt “The Daily Economist” pirms dažiem mēnešiem rakstīja: “Šā gada 5. martā Itālijas iestādes veica jaunu izmeklēšanu par Džordža Sorosa finansētajām nevalstiskajām organizācijām, kuras ir saistītas gan ar cilvēku tirdzniecību, gan Islāma valsts finansēšanu, lai palīdzētu viņiem iebraukt Eiropas kontinentā. Palīdzot Sīrijas bēgļiem tikt Eiropas valstīs, šīs nevalstiskās organizācijas transportē cilvēkus no Islāma valsts kontrolē esošās Ziemeļāfrikas daļas. Izmeklēšana, kuru veica Itālijas un citas varas iestādes, konstatēja, ka ar Džordža Sorosa palīdzību finansētas nevalstiskās organizācijas apmaksā privātos kuģus, kuri slepus transportē desmitiem tūkstošus nelegālu migrantu no Ziemeļāfrikas uz Eiropas Savienību caur Dienviditāliju. Iestāžu rīcībā ir ziņas, ka cilvēku transportēšanā rodama sasaiste ar Islāma valsts kontrabandas tīklu.”

Arī interneta vietne “EADaily” apstiprina, ka vairākas nevalstiskās organizācijas jau kopš 2012. gada aktīvi sākušas iesaistīties migrantu transportēšanā uz Eiropu no Āfrikas, Tuvajiem Austrumiem un Āzijas valstīm. Organizācijas par savu mērķi deklarē palīdzēt no kara un totalitāriem režīmiem bēgošiem nelaimē nonākušiem cilvēkiem, lai glābtu viņu dzīvības un veselību. Tomēr, kā norāda izdevums, gadu gaitā kļūst redzams, ka labdarība ir tikai piesegs apjomīgai cilvēku kontrabandai. “Tieši humanitārās organizācijas nodrošina bēgļiem ceļu uz Eiropu pāri Vidusjūrai. Šīs organizācijas pat uzkūda viņus turp doties, šīs organizācijas arī apmāca potenciālos bēgļus, kādā veidā iespējams maksimāli droši nokļūt Vecajā pasaulē. No kurienes gan brīvprātīgie ziedotāji ņem tik lielus līdzekļus šai apjomīgajai cilvēku transportēšanai?” vaicā izdevums.

Džordža Sorosa sīvs pretinieks ir Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns. Viņš uzsver, ka Soross vēlas izveidot jaunu hibidrizētu un muslimizētu Eiropu, tāpēc žogs uz Ungārijas robežas, kura būvniecību atbalstījušas arī citas Viduseiropas valstis, ir barjera, kas apturēs Sorosa un Eiropas Savienības ieceri palielināt musulmaņu imigrāciju.

Protams, Soross nav vienīgais multimiljardieris, kurš finansē globalizācijas karagājienu, taču viņu ir visvienkāršāk saskatīt ar neapbruņotu aci. Bet par to citreiz.

 

Avoti:

https://petitions.whitehouse.gov/#signapetition

http://nra.lv/pasaule/211382-sorosa-strukturas-beglu-iepludinasanu-gatavojusas-jau-sen.htm

http://nra.lv/pasaule/211244-izmekle-sorosa-saistibu-ar-beglu-kontrabandu-uz-eiropu.htm

http://www.la.lv/orbans-soross-velas-izveidot-muslimizetu-eiropu/

 

Sagatavoja Līga Muzikante

 

 

[1] Sauls Alinskis bija amerikāņu rakstnieks, tāds kā “kreiso radikāļu leģenda”. Septiņdesmitajos gados klajā nāca viņa grāmata “Noteikumi radikāļiem” ar dažādām stratēģiskām pamācībām, kuras izmanto mūsdienu ultraliberāļi jeb iekšējie teroristi arī Latvijā ‒ piemēram, “izsmiekls ir spēcīgākais ierocis” vai “uzbrūc indivīdam un izolē viņu no sabiedrības simpātijām”, vai “ja tu uzspiedīsi negatīvu tendenci pietiekami spēcīgi, tad to kļūs iespējams virzīt tālāk un padarīt par pozitīvu. Vardarbība no pretinieka puses ļaus iegūt sabiedrības simpātijas, jo sabiedrība vienmēr simpatizē upurim”…

 

Raksts publicēts laikrakstā “DDD” Nr.17(391) [2017. gada 8.–28. septembris]


« Atpakaļ