Necieņa pret savu valsti!!!

Atklāti Valsts prezidentam

 

Prezidenta k-gs,

noskatoties TV raidījumu “TIEŠA RUNA”, nevarēju atturēties Jums neuzdot dažus jautājumus. Bija runa par pilsonību zīdaiņiem un VALSTS AMATPERSONU nerunāšanu VALSTS VALODĀ.

Zinu, ka Jūsu dzimtene ir Krievija, tādēļ integrācijas iespējas un runāšana valsts valodā labāk zināmas. Tomēr redzēju, ka padomniekos esat pieņēmis OKUPĀCIJAS VALODAS aizstāvjus. Zinu, ka tikāt ievēlēts ar “Saskaņas” deputātu balsīm. Zinu, ka Jūsu bijušās partijas līderis bija “zvērināts” komunistu līderis un okupācijas varas pārstāvis Brigmanis. Liekas, “S” gaida, kad Jūs atdosiet parādu un piešķirsiet viņiem tiesības ar ZZS veidot valdību. Grigule jau to gluži vai ir pierādījusi, un Brigmanis teic, ka rīdzinieki jau nerunā par viņas izslēgšanu. Par to nerunā arī viņas partijas biedri BRIGMANIS un KUČINSKIS, no kā varu secināt, ka domas ar “Saskaņu” ir vienādas.

Nepilsoņu zīdaiņiem nav jāpiešķir LATVIJAS pilsonība, kā arī debatēs teica R. Dzintara k-gs, jo pēc starptautiskajiem noteikumiem okupācijas varas iesūtītajiem BIJA JĀATSTĀJ LATVIJA. Manuprāt, varnešiem ir pēdējais laiks daļēji labot kļūdu un vismaz vēl atlikušo nepilsoņu ģimenes jāpalūdz doties uz iesūtītājvalsti. Problēma būs atrisināta.

Aicināt varnešus nerunāt valsts valodā ar LATVIJAS PILSOŅIEM, manuprāt, ir valsts pamatu graušana – necieņa pret savu valsti!!!

Gaišus Ziemassvētkus!

 

Valters Rudzītis

Nacionālās pretošanās kustības dalībnieks


« Atpakaļ