Mans pareģojums sāk realizēties

Norberts KlaucēnsNorberts Klaucēns

ASV

 

Tālā pagātnē, kad Helmūts Kols lepojās par ES, kuru viņš dzemdēja, un pēc tam par jauno valūtu Eiro, es jau pareģoju, ka diez vai valstis un tautas, kuras bija gadsimtiem ienaidnieki, tagad sadosies rokās un ies rotaļās. Man izrādījās taisnība! Pasaule pašlaik trin rokas par Anglijas izstāšanos no ES, angļu tautas lēmums izraisīja unikāli nezināmu finansiālo un politisko atmosfēru. ES pat uzdrošinājās rosināt angļus, lai ātri atsauc savas muļķības. Londonā idioti vēlas, lai pilsēta paliek neatkarīga no pārējās valsts, utt.

ES ir viena resna, pārbarota birokrātiska cūka, kura sastāv no neievēlētiem politiķiem, kuri nepārtraukti izgudro dažādus likumus, kurus viņi uzspiež ES tautām, līdzīgi kā viena lieluma kurpju izdalīšana visiem, un ignorē tos, kuriem ir varžacis un kurpes nepasē. Ir pilnīgs absurds, kas notiek ar imigrāciju, pateicoties mammai Merkelei, kura attaisīja Vācijas durvis vaļā imigrantiem, starp kuriem ir noziedznieki un teroristi. Interesanti vērot, ka blakus valstis, kā, piemēram, Saūda Arābija, neņēma pretī nevienu no šiem imigrantiem. Varbūt viņi zināja to, ko Merkele nezina.

Es vēroju, kad Latvijā ieradās ES komisāri un pavēlēja mūsu gļēvulīgajai valdībai pieņemt ES diktātus, kas tika uzskatīti par svētiem vārdiem. Tikai jāparunā ar Latvijas uzņēmējiem, kuri atzīsies, ka ES uzspiestie likumi viņus un viņu uzņēmumus nežēlīgi žņaudz. Vārds “komisārs” atgādina PSRS laikus, kad valstis un tautas cieta zem komisāru papēžiem. Pilnīgi neticami, ka neviens nemēģina izmainīt ES, lai nākošā aiz Anglijas nebūtu Francija vai Spānija. Reti kad dzirdam, cik ES izmaksā katrai valstij, no kurām dažas šādas summas nevar atļauties. Tad jājautā, ko dalībvalstis iegūst no šīs milzīgās neievēlētās birokrātijas – faktiski ļoti maz. ES ar laiku nav uzlabojusies, pretēji sarkanam vīnam. Šī birokrātija ir iesēdusies Eiropā un būs grūti likvidējama, bet, tā kā individuālas tautas nevēlas globalizāciju, pasaule ieies pilnīgi svešā teritorijā, un ar to jācer, ka Latvija līdzīgi citām valstīm pataupīja savus latus, kuri aizvietos eiro.


« Atpakaļ