Homoseksuāļi un okupanti – kā roka ar cimdu

okupant-pedini copyOktobra vidū krievvalodīgajā presē homoseksuāļu organizācija “Mozaīka” izplatīja ziņu, ka viņi vēlas kopā ar t.s. nepilsoņiem, tas ir, ar okupantiem un kolonistiem, un ar Lindermanu priekšgalā cīnīties par “nepilsoņu tiesībām”. “Mozaīkas” valdes priekšsēdētāja Kristīne Garina savā paziņojumā apliecināja, ka organizācija jau ilgstoši sadarbojas ar “Amnesty International”, un Latvijā aktīvi strādā dažādu “minoritāšu grupu interešu” aizstāvji.

K.Garina raksta: “Publiskajā vidē, protams, vispamanāmākie ir LGBT (lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu – “DDD” red. piez.) apvienības, nepilsoņu un krievvalodīgo tiesību aizstāvji. Sadalītā informatīvā telpa un šo organizāciju dažādās darba metodes bieži vien traucē izprast pašu galveno – mums ir kopīgi mērķi.”

Domājot par to, kāds kopīgs mērķis ir lesbietēm, pederasteim, biseksuāļiem, transpersonām un citiem seksuālo perversiju izplatītājiem ar aktīvajiem un pasīvajiem okupantiem un kolonistiem, ir jāsecina, ka tā ir tieksme veicināt latviešu tautas bojāeju. Gan vieni, gan otri ir psihiski dezorientētas personas, kuru domās un rīcībā ir krasas novirzes no tiesiskajām un tikumiskajām normām.

 

LNF priekšsēdētāja Aivara Gardas komentārs

 

Aivars Garda: Priekšlikums, kuru izteica “Mozaīka” skan diezgan amizanti. Bet man ir jāatzīst, ka, raugoties no latviešu tautas viedokļa, okupanti un pederasti ir viens otra vērti – abi ir mūsu tautas ienaidnieki.

Es nezinu – nedzirdēju, ko uz “Mozaīkas” aicinājumu atbildēja Lindermans. Ja viņš līdzīgi Ļedjajevam pateiktu pederastiem un lesbietēm, ka viņam nav nekā kopīga ar izdzimteņiem, tad viņš būtu vismaz pelnījis cieņu. Bet neesmu dzirdējis, ka viņš šādi būtu reaģējis, tāpēc – lai brāļojas tie, kas var brāļoties! Pasmaidām par to un darām tālāk savu darbu.  

DDD: Tumsa pati sevi šādi atklāj…

A.G.: Jā, tieši tā.

Protams, ja “Mozaīka” aicinātu okupantus braukt mājās, mēs apsveiktu šādu iniciatīvu. Tādā gadījumā mēs pat aicinātu valdību atrast līdzekļus šo atsevišķo indivīdu vai visas viņu grupas ārstēšanai no garīgās kroplības – homoseksualitātes. Ja homoseksuāļi atbalstītu okupantu atgriešanos etniskajā dzimtenē, tad mēs panāktu, lai viņi varētu izārstēties no savas seksuālās perversijas par valsts līdzekļiem speciālās ārstniecības iestādēs – pidarolesbozorijos.      

DDD: Viņiem pašiem tad nebūtu jātērējas.

A.G.: Protams, tas pederastiem un lesbietēm būtu izdevīgi. Tādējādi mēs nevienu neatgrūžam, arī Drošības policijas darbiniekus mēs neatgrūstu, ja vien viņi triektu ārā okupantus. Taču vienlaikus nekādā gadījumā mēs neatzītu homoseksuālismu kā normālu parādību tikai tāpēc vien, ka viņi piedāvātu izdzīt okupantus.

DDD: Lai viņi atsakās no savas netiklības, lai ārstē savu psihi!

A.G.: Jā, bez ārstēšanās homoseksuāļi ir smagi slimi cilvēki – vienalga, vai viņi dzen ārā vai veicina okupantu palikšanu Latvijā.

 

Sagatavoja Līga Muzikante


« Atpakaļ