“Esmu pamodusies!”

Labdien!

Laikam esmu bijusi viena no tiem latviešiem, kuri ir akli un neredz, kas patiesībā notiek mūsu valstī.

Šobrīd, tēlaini izsakoties, esmu pamodusies un esmu šokēta!!! Strādāju, audzinu savus bērnus un domāju, ka savu darbu godīgi dara arī pie varas esošie. Lai gan ekonomiskajā ziņā jau sen jūtu, ka pie varas ir nelieši, nebiju iedomājusies, ka bojā iet arī latviešu tauta.

Acis atvēra, precīzāk – par nācijas bojāeju lika padomāt pie Brīvības pieminekļa saņemtais laikraksts “DDD”. 25.martā kopā ar mūsu ģimenes vecmāmiņu nolikām ziedus, un kāds jauns puisis iedeva laikraksta eksemplāru. Biju šokēta par to, kas tajā ir rakstīts. Sākumā negribēju ticēt, bet tad sapratu, ka pašai jau sen vajadzēja saprast patiesību, par kuru rakstāt.

Tikko noskatījos LTV raidījumu “De Facto” – sižetu par jauniešu militāro nometni Krievijā. Tas ir skandalozi!!! Kam mums vajadzīgi tādi naidīgi krievu jaunieši Latvijā? Un uz ko viņi šaus, ja tiešām būs kāds militārs konflikts ar Krieviju?

Man pašai aug dēls. Esmu nolēmusi, kad pienāks brīdis, sūtīt viņu uz Jaunsargiem – lai mācās patriotismu un aizstāvēt savu dzimteni!

Paldies, ka atvērāt man acis!

 

Ar cieņu,

 

Emīlija Kalniņa, Jelgavā


« Atpakaļ