Vai tuvojas “Mozaīkas” lielā diena?

JR_portretsJānis Rožkalns

Triju Zvaigžņu ordeņa lielvirsnieks


Jau atkal kārtējo reizi, LGBT klubiņa “Mozaīka” savervētas, Saeimas struktūras mēģina apmānīt demokrātisko vairākumu, lai klusi papildinātu “naida runas” Krimināllikuma 78. pantu*, attiecinot to arī uz homoseksuālās ideoloģijas sludinātāju privileģēšanu, un par katru nepatikas izteikumu pret šo perversiju reklamētājiem tur būtu paredzēts sods krimināllietas ietvaros.

Citiem vārdiem, naida noziegumu grupas paplašināšanas patiesais mērķis ir sarūpēt lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu biedrībai privileģētu stāvokli, faktiski to padarot par “politisku eliti”, kāda padomju okupācijas laikā bija Komunistiskā partija.

No malas raugoties, var izskatīties, cik tomēr grūti “Mozaīkai” ir cīnīties pret savu tautas gribu un demokrātiju – nu jau cik gadu nepārtrauktu pūliņu, kad visur Eiropā geji jau durvis ver ar kāju spērieniem, bet latvieši joprojām pat lāgā viņiem nesniedz roku. Patiešām, ko darīt, ja visas aptaujas pārliecinoši uzrāda sabiedrības nepatiku tavām idejām un vēlmēm? Ko darīt, ja visas iespējamās valsts institūcijas un sabiedriskās konsultatīvās komisijas jau ir atteikušas? Teiksit – atliek meklēt draugus ārzemēs? Pareizi! Un tā arī “Mozaīkas” geji un lesbietes dara, tikai ar to brīnumaino īpatnību, ka viņiem nemaz nekas nav jāmeklē. Tieši otrādi, izrādās, pat lielvalstu vēstnieki un Eiropas Savienības institūcijas pie viņu durvīm stāv bijīgā rindā, gatavi nolasīt no “Mozaīkas” biedru lūpām katru viņu vēlmi un iegribu.

Lūk, pāris patiešām fantastisku faktu.

Pēc līdzšinējiem panākumiem lielākā geju lobijorganizācija “ILGA-Europa” kā nākamo uzdevumu ir definējusi šādu: “Pašlaik ES normatīvie akti neiekļauj homofobiju un transfobiju naida nozieguma definīcijā, un ir pienācis laiks(!) precizēt ES likumus un nodrošināt, ka šie iemesli par tādiem tiek atzīti.”

UnEiropas Komisija kā galvenais “ILGA-Europa” finansētājs uzreiz – tikai šim gadam vien – piešķir 1 miljonu eiro. Protams, sava daļa no tā ieplūdīs arī aģent-organizācijas “Mozaīka” kontā – konferencēm, algām, birojiem, ceļojumiem un nometnēm. Tas nekas, ka tās pašas “ILGA-Europa” filiāle “Latvijas Nacionālā geju un lesbiešu organizācija ILGA-Latvija” (kura ar saviem 162 biedriem bija 8 reizes lielāka nekā “Mozaīka”) pirms dažiem gadiem paziņoja: ““ILGA Latvija” uzskata, ka “Mozaīka” izmanto šos pasākumus personīgā labuma gūšanai, un “Mozaīkai” nav nekāda sakara ar seksuālajām minoritātēm un iecietības veicināšanu!”

Gribēsit no Eiropas Komisijas dabūt atbalstu arī ģimenes institūciju stiprināšanai? Neceriet! Tajos kabinetos vīrieša un sievietes attiecības uzskata par pagātnes reliktu. Piemēram, mūsu “Asociācija Ģimene“, kura apvieno daudzas NVO, ir priecīga par katriem 100 latiem, ar ko apmaksāt kaut biroja telpas.

Saprotat, kā viss tas process notiek?

Un tomēr, pieņemu, ka daudziem droši vien ir neiespējami aptvert, kā “Mozaīkas” pārdesmit jauniešu komanda ir iemanījusies pēc savas stabules likt dancot pat mūsu valsts parlamentam, valdībai un ministriem? Pensionāru apvienības gadiem cīnās par izdzīvošanu un neko jēdzīgu nepanāk. Te 20 geji un lesbietes – viss, uzreiz un bez problēmām…

Atbilde atklājas, ja atveram nesen izveidoto interneta lapu www.naidanoziegumi.lv, kur tiek aicināts ziņot par naida noziegumiem, uzsverot, ka “naida izpausmes ir aizliegtas ar likumu!”, kā arī norādīts, ka naida nozieguma pamats var būt: rase, tautiskā piederība, reliģiskā piederība, seksuālā orientācija vai dzimumu identitāte(!)…

Un šeit ir trīs patiešām šokējošas lietas:

1. Tie ir meli, ka Latvijas Republikā seksuālā orientācija vai dzimumu identitāte” ir kaut kā īpaši aizsargātas ar likumu. Kā mēs zinām, tādi likuma papildinājumi pagaidām nav pat vēl sagatavoti!

2. Pie homoseksuālisma orientācijas šeit jau tālredzīgi ir klāt pievilkta arī “dzimumu līdztiesība–absurdāideja, ka bērni piedzimstot esot bezdzimuma! Ja ticēt šai lapai, tad, to kritizējot, jau tagad var nonākt tiesas zālē. Bet arī tie ir meli, jo Latvijas likums neko tādu neparedz.

3. Un neticēsit! – šo lapu finansē ASV vēstniecība Latvijā! Nemaz nekaunoties piesegt melus un pazemot ASV valsts karogu un ģērboni, noliekot tos blakus skandalozās “Mozaīkas“ logo. Divi sirsnīgi draugi! Un tā jau, manuprāt, ir kārtējā, šoreiz izaicinoši rupja Amerikas Savienoto Valstu iejaukšanās Latvijas Republikas iekšējās lietās. Tas vairs nav pat smieklīgi, tas ir patiešām traģiski.

Diemžēl maz ticams, ka tā ir jaunā ASV vēstnieka Latvijā Mr. Marka Pekalas pašdarbība vai vienkārši neticama kļūdīšanās, jo viņš ir pieredzējis diplomāts, saņēmis deviņus ASV Valsts departamenta goda apbalvojumus. Notiekošais ir smalki izstrādāts plāns, kurš nu tiek īstenots caur bēdīgi slavenajām AĢENT-organizācijām Latvijā.

Lūk, viens citāts, kas atklāj šīs lietas būtību:

ALENS DALLES (Allen Welsh Dulles), ASV CIP direktors projektā par citu valstu pakļaušanas metodēm,1961.gadā, rakstīja šādi:

“Pienāks laiks, un mēs metīsim visu, kas mums ir: zeltu, visu materiālo jaudu, resursus uz cilvēku apstulbošanu un apmuļķošanu!

Cilvēku smadzenes, apziņa ir spējīga izmainīties. Iesējot tur haosu, mēs nemanāmi nomainīsim viņu vērtības uz viltotām un piespiedīsim viņus ticēt tām.

Kā to izdarīt? Mēs atradīsim mūsu domubiedrus, savus sabiedrotos šajās valstīs…

Un tikai nedaudzi, ļoti nedaudzi nojautīs un sapratīs, kas notiek. Bet šādus cilvēkus mēs noliksim bezpalīdzīgā stāvoklī, pārvērtīsim viņus izsmieklā, atradīsim veidu, kā viņus apmelot un pasludināt par sabiedrības atkritumiem.

Izrausim viņu garīgās saknes, banalizēsim, vulgarizēsim un iznīcināsim tautas tikumības pamatus. Tādā veidā mēs izšūposim paaudzi aiz paaudzes. Lielāko uzmanību veltot cilvēkiem no bērnības un jaunības gadiem un galveno likmi liekot UZ JAUNATNI.”

Kā saka, tāds tādu atrod. Kurš gan cits par partneri te ir iespējams, ja ne “Mozaīka”, “Providus”, “Eiropas Kustība Latvijā”, “Sorosa fonds” (direktors gejs!), “Vienotība”, “Reformu partija”, žurnāls “Ir”, Rīgas Ekonomikas augstskola (zviedri), Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā, utt., u.tml.

Kā Bībelē lasām, “viņu dievs ir vēders, un kauna darbi ir viņu gods”.

Un mēs vēl nesen svēti ticējām, ka kristīgi konservatīvā Amerika palīdzēs sargāt un stiprināt mūsu nacionālās intereses, mūsu ģimenes un bērnu nākotni… Kāda vilšanās!

Atgriežoties pie “naida runas” draudiem, to visu zinot, mums, Latvijas sabiedrībai, ir jābūt ļoti modrai, jo jebkurā viņiem izdevīgā brīdī, minētie Krimināllikuma 78. panta papildinājumi var parādīties Saeimas balsojumos to pieņemšanai. Ja šie “Mozaīkas” papildinājumi tiks pieņemti, tad tas būs reāls iesākums jaunam totalitāram režīmam Latvijā, par kuru nesen publiski brīdināja bīskaps Sbigņevs Stankēvičs. Tas ir reāls uzbrukums demokrātijai mūsu valstī un tieši apdraud mūsu tautu un valsti.

Man ir bijis grūti piekrist daudziem mūsu Valsts prezidenta A.Bērziņa kunga vērtējumiem, bet, ja nesenajā paziņojumā par to, ka “situācija koalīcijā atgādina vājprāta murgus, viņš ietver arī tikko aprakstīto “Mozaīkas” vēlmju atbalstīšanu, tad es sirsnīgi spiežu viņam roku. Cerībā, ka kopīgiem spēkiem, šo nelaimi izdosies novērst.

 

 

 

_____

* Krimināllikuma 78. pants noteic atbildību par nacionālā, etniskā un rasu naida vai nesaticības izraisīšanu un atrodas Krimināllikuma IX nodaļā “Noziegumi pret cilvēci, mieru, kara noziegumi, genocīds”, kuriem nav noilguma. – Red.piez.

 


« Atpakaļ