Dibināsim Propagandas ministriju! GROTESKA

Andris Klaubergs

 

Mūsu brīvā  un neatkarīgā valsts brālīgo ES valstu saimē ir piedzīvojusi milzīgu progresu un augšupeju, nodrošinot neaptveramu tās iedzīvotāju labklājības līmeni, it īpaši “Vienotības” vadošā un virzošā spēka virsvadībā ar ģeniālo un neaizstājamo Ministru prezidentu V. Dombrovski priekšgalā. Tomēr, neskatoties uz milzīgo darbu, kas ieguldīts neizglītotās Latvijas tautas audzināšanā vienīgās, pareizās, nemaldīgās un gaišās liberālisma idejas vārdā, diemžēl ir jāatzīst, ka vēl nav pilnībā izdevies izskaust šauri nacionālistiskas domāšanas, konservatīvisma un provinciālisma paliekas, kas traucē būt tolerantiem, apgūt un iemīlēt patiesās eiropeiskās vērtības, tādas kā homoseksuālisms, pedofīlija, zoofīlija, nekrofīlija un daudzas citas, kas tikai padara mūsu dzīvi bagātāku, daudzveidīgāku un laimīgāku

Laikā, kad Latvija tik ļoti vēlas ieviest eiro, neizpratni un sašutumu rada tā neapzinīgā un nedomājošā sabiedrības daļa, kura neizprot to neizmērojamo ieguvumu, ko tas var dot visi Latvijas tautai. Saglabājot latu taču nenovēršami ieviestos Krievijas rublis, un vai to mēs gribam?!

Starp citu, ne jau viss iepriekšējā sistēmā – Padomju Savienībā – bija slikts un peļams, un būtu jāpārmanto tās labākās tradīcijas. Ja kādam ir radušies garīgās veselības traucējumi, un tie tautu musina pret eiro, tad šādi indivīdi ir izolējami no veselīgi domājošās sabiedrības un ievietojami ārstēšanai psihoneiroloģiskā iestādē, lai netraucē mūsu plaukstošajai valstij kā pilntiesīgai loceklei visā pilnībā integrēties dižajā Eiropas Savienībā.

Lai šis process ritētu raiti un netraucēti un visa Latvijas tauta kļūtu pareizi domājoša un vienota, ir steidzami nepieciešams izveidot Propagandas jeb Patiesības ministriju, kura dotu vadošus norādījumus, raudzītos un kontrolētu, lai pašvaldības un izglītības iestādes, kā arī sabiedriskās organizācijas veiktu valstiski svarīgu un intensīvu sabiedrības izglītošanas un aģitācijas darbu gan pilsētās, gan reģionos, šim nolūkam piešķirot nepieciešamo finansējumu gan no valsts budžeta līdzekļiem, gan Eiropas struktūrfondiem. Turklāt Propagandas ministrijas ietvaros ir jāorganizē izbraukuma aģitbrigādes, piesaistot lektorus, dziesmu un deju ansambļus, kā arī nodrošinot ar bezmaksas bufetēm, banāniem un eirodegvīnu.

Propagandas ministrijai darba netrūktu arī pēc valsts iestāšanā eirozonā. Sadarbībā ar Izglītības ministriju tā izstrādātu jaunu un progresīvu apmācību programmu, kuras viens no pamatuzdevumiem būtu aizstāt topošam ES un arī pasaules pilsonim lieko, nevajadzīgo un pat kaitīgo Latvijas vēstures apguvi ar obligāto holokausta mācību. Vēl būtu svarīgi ieviest arī obligāto netradicionālās seksuālās orientācijas apmācību kursu.

Atbilstoši mūsu gaišās un vienīgās pareizās liberālisma ideoloģijas nostādnēm, sabiedrības integrācijas un tautu saliedēšanas interesēs jau uz esošo iestrādņu bāzes ir jāizvērš bērnu apmaiņa starp dažādu tautību (arī dažādu seksuālo orientāciju) ģimenēm, izmantojot arī iespējas, ko paver brīvā darbaspēka tirgus. Tad vēl atlikušās pamattautas – latviešu – bērni varēs augt, attīstīties un integrēties daudzajās draudzīgajās krievu, nēģeru, turku, ķīniešu u.c. tautību ģimenēs, kā arī otrādi.

Kad sabiedrības integrācijas process būs veiksmīgi noslēdzies, tad arī pašsaprotami zudīs vajadzība pēc latviešu kā valsts valodas, kā arī pēc tādiem novecojušiem, nacionālistiskiem un nevienam nevajadzīgiem atribūtiem kā karogs, ģerbonis un himna.

Kad jaunais ES un pasaules pilsonis – pašapmierināts, pareizi domājošs un brīvs no pagātnes aizspriedumiem – taps izveidots, tad Propagandas ministrijas nopelniem bagātie darbinieki savu uzdevumu būs godam izpildījuši un varēs doties misijā pie Zulu cilts iedzimtajiem pievērst arī viņus liberālisma mācībai.

 


« Atpakaļ