Likumīgi atbrīvosim savu zemi!

Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas, jo ilgāk dzīvojam, jo trakākas lietas piedzīvojam. “Latvijas Avīzē” (16.08.12.) izlasīju frāzi: “Sāksies latviešu un krievu bērnu apmaiņa.” Jājautā, vai tie cilvēki, kuri pieņēmuši tik absurdu lēmumu, ar galvu draudzējas? Laikam gan ne. Kaut ko tādu var izdomāt tikai jukušais vai necilvēks. Vai ar zupas karoti vajadzētu viņu galvās saliet apjēgu, ka okupantu atvases mums nav jāauklē, jāaudzina un jāmāca viņiem “sobačij jazik”, bet kopā ar viņu senčiem (vecajiem okupantiem) likumīgi jāizraida no Latvijas uz Omsku, Tomsku utt., līdz pat Vladivostokai – uz viņu pašu zemi, lai beidzot ar likuma spēku atbrīvotu Latviju no šīm padomju laika “pabirām”?

Jau tūlīt pēc neatkarības atgūšanas vajadzēja slēgt visas okupantu mācību iestādes – ja vēlas, lai apmeklē valsts valodas skolas. Latvijas pilsonību drīkst piešķirt tikai tiem cittautiešiem, kuri apzinās reālo situāciju (savu statusu Latvijā), ļoti labi prot latviešu valodu un ir gatavi palīdzēt latviešu tautai atjaunot taisnīgumu savā zemē.

 

 

Rozālija

Ventspilī

barikāžu dalībniece

 

P.S. Ierosinu visiem lasītājiem nokopēt šādu aicinājumu krievu valodā un izplatīt visur, kur apgrozās okupanti, – es daru to regulāri:

ОККУПАНТЫ, МИГРАНТЫ,

ВСЕ “ОТХОДЫ” БЫВШЕГО СССР!

ХВАТИТ ЗАСОРЯТЬ НАШУ ЛАТВИЮ!

ПО БЫСТРОМУ ДОМОЙ!!!

 

R.


« Atpakaļ