Vienoties vajag ap deokupāciju!

K. Viterungs, Rīgā

Kādu tik Latvijā nav, teikšu, nacionālu (cik nu tās ir nacionālas?!) apvienību, organizāciju, frakciju, asociāciju, un visas sevi prezentē kā “nacionālas”! Politiski represēto apvienību pārvalda bijušais Saeimas deputāts. Pārskatu uzkrātos materiālus par viņa tā laika balsojumiem Saeimā – lielākoties pret latvju tautu…

Kāpēc visi represētie nevar sapulcēties pie Brīvības pieminekļa, okupantu vēstniecības vai Saeimas un pieprasīt nekavējošu, bezierunu deokupāciju, rezolūciju aizsūtot Eiropai, ANO un ASV – Eiropas un Amerikas cionistu noziedzniekiem, un pavēlēt likvidēt netaisnību, ko paveica pasaules sarkanais bende kopā ar Hitleru, Rūzveltu, Trumenu?

Ziedus 25. martā un 14. jūnijā var atnākt nolikt, bet kopīgā 100 000 cilvēku mītiņā, lai pieprasītu Latvijas atbrīvošanu, nevar sapulcēties… Par to priecājas 4. maija noziedznieku režīms, kas sašķēlis latvju tautu. Nerunāsim par Lindermanu un SC – jārunā ir par pašmāju uzpirktiem kangariem Saeimā, kas nu jau 21 gadu nīcina latvju tautu un valsti. Visi, kā liekas, ir “čekas” ielikteņi vai uzpirkteņi.

Nu, nevar vienoties un viss… Kāpēc? To neviens nespēj atbildēt. Bet jāvienojas taču ir tikai vienā ģenerālajā Latvijas pamatproblēmā – deokupācijā. Kādas vēl te “debates” un “viedokļi” var būt?!

 


« Atpakaļ