Latvija ir smagi slima

Arnis, Raiskumā

 

Infekcija plosās Latvijas miesā un dvēselē, izsūcot dzīvības spēkus latviešu tautai. Kādas tik slimības te nav – ļimonovieši, jaunkomunisti, antifašisti, antilatvieši, antisemītu apkarotāji, geji un lesbietes, sorosieši utt. Nenormālie plosās, sēj savu parazītu sēklu latviešu sirdī, un mūsu tauta mokās smagā pirmsnāves drudzī.

Jāatzīst, ka pie sērgas izplatīšanās vainīgi ir paši latvieši, kuri ikdienā kultivē kangarismu un gļēvi samierinās ar valdošo izdzimteņu pret latviešu tautas interesēm vērstajām aktivitātēm. Starp citu, brāļu tauta, lietuvieši, pat padomju laikā rīkojās pavisam citādi – pirmajā vietā bija tautas brālis, pēc tam tikai citi. Latviešu līdēji pilnīgi pretēji – uzbrucējam sviestmaizi, brālim pārpalikumu (labi, ja vēl to atvēlēja).

Latviešu kangari sevi patiesi parādīja jau Atmodas sākumā un ekonomiskās pārbūves laikā, kad kopīgi ar okupantiem izlēma Latvijas nākotni. “Latvijas ceļa” censoņas izvēlējās “mežonīgā kapitālisma” likumus ar pretlatvisku ievirzi. Iesāka ar afērām un apzagšanu, sekoja krāpnieciska rubļa nomaiņa ar latu. “Īstais latvietis” A.Šķēle ar savējiem tika pie G-24 kredīta, izveidojot mafiozu iekārtu, aizmirsdams par tautu. Vislielākā krāpniecība notika ar vērtspapīriem, privatizācijas pajām un sertifikātiem. Un šajā kombinācijā okupanti guva peļņu un ietekmi Latvijas ekonomikā un finansēs. Bet nodevēji, pūloties šo parazītu labā, tika pie siles un vēl joprojām atrodas valsts vadībā.

“Somu pirts” lēmumi starp kangariem un okupantiem izveidoja Abrenes, Latgales, Daugavpils, Rīgas, Jūrmalas, Liepājas u.c. situācijas, kad okupanti un kangari bez sirdsapziņas pārmetumiem lemj mūsu teritoriju likteņus.

Mūsu ienaidnieki jeb okupanti − gan nepilsoņi, gan jaunpilsoņi − ir ieguvuši sev Latvijas kapitālu. Lapsa vistu kūtī prot savu darbu! Arī sesks, ienākot vistu kūtī, palaiž smaku, vistas apreibst un nokrīt no laktas, bet sesks pārkož viņām rīkles un izsūc asinis. Tā tas notiek arī ar latviešiem…

Valodas referendums pierādīja, kādā neapskaužamā situācijā patiesībā ir nonākusi Latvija un latviešu tauta savā zemē un valstī. Bet ko dara latvietis? Viņš ir apreibis no okupantu palaistās smakas un neapjēdz, ka tūlīt var tikt pilnībā pārgrauzta ne vien kaimiņa, bet viņa paša rīkle…


« Atpakaļ