Visa enerģija jāvelta deokupācijai!

Visas Latvijas nelaimes – valsts iznīcināšana – rodas no Latvijā atstātās piektās kolonnas ar visām ģimenēm, tātad no neveiktās deokupācijas.

1994.gadā V.Birkavs un G.Ulmanis ar Jeļcinu Maskavā parakstīja karaspēka izvešanas līgumu, ko gatavoja Mārtiņš Virsis, izpildot krievu prasības Latvijā siltumnīcas režīmā atstāt izvarotājus un noziedzniekus kā piekto kolonnu, lai pilnībā pakļautu apstulboto, piemuļķoto un gandrīz jau pārkrievoto latviešu tautu.

Kāda sātana smadzenēs ir radusies doma uzspiest latvju tautai beznoilguma noziegumu – genocīdu jeb t.s. “naturalizāciju un integrāciju”?! Autori un izpildītāji ir meklējami čekas dzīlēs vai pat vēl lielākā peklē…

Vīķe-Freiberga, G.Ulmanis, V.Birkavs, M.Virsis, V.Zatlers, A.Šķēle, A.Kalvītis, A.Gorbunovs, D.Īvāns, J.Peters. E.Aldermane, Pētersone, Godmanis, Bērziņš, Indulis Bērziņš, Ražuks, Kreituse un simtiem kangaru no LC, TP, TB/LNNK, Šlesera partijas – viņi visi ir noziegušies pret latviešu tautu, taču brīvi dzīvo Latvijā. Taisnība prasa, lai kangars tiktu sakalts roku dzelžos un par tautas un valsts nodevību notiesāts uz mūžu, bez jebkāda noilguma!

Neviens Satversmes rakstītājs (1922.g.) pat sapnī neparedzēja, ka Latvija tiks okupēta. Tāpēc ir jābūt pagaidu Satversmei līdz laikam, kamēr pēdējais krievu okupants nebūs atstājis Latviju. Jānotiek bezierunu deokupācijai, un tā ir jāveic ASV, Anglijai, Vācijai un Krievijai. Latvijai tas ir jāpieprasa no šīm valstīm, kas turpina noziegumus Austrumeiropā. Molotova–Rībentropa pakts nav denonsēts – Jaltas, Potsdamas un Teherānas noziegumi darbojas līdz pat šodienai. Latvijai ir jāprasa ANO deokupēt Baltiju (kopā ar Igauniju un Lietuvu).

Cik ilgi latviešu apmātās smadzenes nesapratīs un sadarbosies ar okupantiem?! Ir jābūt likumam par kolaboracionismu (sadarbību ar okupantiem). Nu jau arī visu konfesiju garīdznieki sāk nodot latvju tautu, aicinot mīlēt okupantus!!! Tāpat arī t.s. “masu mediji” nodevīgi kalpo okupantu interesēm. 4.maija noziedznieki – speciāli piemeklēti kangari – tagad rīko “samierināšanu” ar okupantiem…

Nav jēgas tikai runāt par to, kādus noziegumus Latvijā veic noziedzīgais 4.maija režīms. Jārod risinājums tam, kā apstulbotos, pārkrievotos un kosmopolītiskos latviešus vest pie prāta, un visa enerģija jākoncentrē Latvijas deokupācijai!

K.Viterungs


« Atpakaļ