Tik nekaunīgas prasības netiks īstenotas!

Labdien, taisnīguma turētāja – “DDD” redakcija!

Pretīgi, ka vēl aizvien mūsu Brīvvalsts veidoto Uzvaras laukumu Maskavas okupācijas vara apgāna ar savām noziedzīgajām metodēm. Jau 1946.gadā šeit veica atklātu vardarbības procesu tautas iebiedēšanai. Pie viņu režīmā patvaļīgi uzceltā monstra – latviešu nāvētāju pieminekļa – Maskavas okupanti 9.maijā svin Sarkanās armijas uzvaru pār fašismu, bez sirdsapziņas pārmetumiem un nožēlas par Baigo gadu!

Sarkanā armija 1940.gadā, varmācīgi ar tankiem iebrūkot, slepkavoja, izlaupīja un izpostīja mūsu augsto kultūru un labklājībā ziedošo Latvijas valsti. Tagad pseidovēsturnieki debatē par izlīgumu starp dažādās frontes pusēs karojošajiem. Tik nekaunīgas prasības netiks īstenotas! Pirmkārt, Latvijas valsts karu neizraisīja, tādēļ vislielākā atbildība par mūsu tautas iznīcināšanu jāuzņemas Maskavai ar saviem algotņiem.

Latviešu strēlniekus sarkanais lācis izmantoja, nesaudzēja – nepakļāvīgajiem no soda bataljona pavēlēja lauzt ceļu tankiem, lai ātrāk “atbrīvotu” Latviju, bet pēc tam sašķaidīja.

Latviešu leģionāri cīnījās par īstu un patiesu Latvijas brīvību.

Atbildība jāuzņemas iekarotājiem, padomju mantiniekiem, kuri šeit, Latvijā, savairojušies kā civilokupanti un turpina karot par savām “tiesībām”.

Pienāks diena, kad par varmācīgām metodēm pret latviešu tautu okupantiem būs jāatskaitās un jāatgriežas savā etniskajā dzimtenē.

 

Silvija Muižniece, “DDD” lasītāja


« Atpakaļ