Homoseksuālisms – cilvēces negods un posts

Liene Apine

 

Dzīvās Ētikas Mācība, Pārpasaulīgais, 412. paragrāfs:

“Urusvati zina, ka ļaunāka par karu un mēri, un zemestrīci, ļaunāka par visām nelaimēm ir apziņas deģenerēšanās. Tā piezogas nemanāmi un pastrādā tādas lietas, par kurām šausmināsies nākotnes hronika. Cilvēki zaudē savas pašcieņas pazīmes. Viņi ne vien kļūst ļaunāki, bet arī aizmirst to, ka viņiem jāveido nākamā paaudze. Rakstnieki parādīs vispretīgākos tēlus, un par tiesnešiem būs niecības.

Atcerieties, kas teikts “Višnu Purānās”, – to norādījumos var saskatīt tagadējās dienās. Varētu likties, ka aprakstītais drausmīgais laiks ir pārspīlēts, taču paskatieties uz notiekošo un piekritīsit, ka senie paredzējumi ir pat pārāk maigi. Cilvēki, nonākuši īstā apjukumā, nevēlējās pārlasīt senos atgādinājumus.

Bet īpaši briesmīgi ir tas, ka arī tagad lielākā daļa nevēlas saprast notiekošo. Viņi dejo un tirgojas, un pat uzskata, ka tieši tagad ir viņu sasniegumu ziedu laiks. Salīdziniet notiekošo ar dažiem pagrimuma laikmetiem – vai tad neatradīsit kopīgas pazīmes? Cilvēki gluži tāpat sapņoja par dažādām paverdzināšanas iespējām un uzskatīja, ka viņi ir likumīgi pasaules iekarotāji, un cik pēkšņi sabruka šie Bābeles torņi! Daudz simbolu ir atstāts cilvēcei, bet tie ir kļuvuši par trūdošiem pīšļiem.

Domātājs paredzēja šīs nelaimes. Viņš teica: “Neskaitiet dienas, kad jums būs jāatbild par visām blēdībām, labāk nomazgājieties jau šodien.””

 

Tieši pirms desmit gadiem Rīgā notika pirmais praids. Kopš tā brīža pederastijas atbalstītāju jeb piepidaroto smadzeņu īpašnieku kļuvis vairāk. Būtībā notiek tas, ko Augstākais teicis iepriekš citētajā Dzīvās Ētikas Mācības paragrāfā.

Vēl pirms pederastu demonstrēšanās 2005. gadā Latvijas Nacionālā fronte un laikraksts “DDD” vērsās pie Saeimas deputātiem ar rosinājumu pieņemt likumu, kas aizliedz homoseksuālisma propagandu, jo tā ir apziņas sērga, kas pārņem cilvēku prātus kā vīruss. Toreiz šis priekšlikums palika nesadzirdēts, atrunājoties, ka tik traki jau nebūšot, diez vai pie mums būs tāpat kā Amerikā vai Vācijā, kur praidi ir plaši izplatīti un ar vērienu atbalstīti pasākumi.

Ir 2015. gads, un Rīgas ielās izrādās ne tikai vietējie, bet no visas pasaules sabraukušie pederasti un lesbietes. Veselu nedēļu Rīgā notika dažādi pederastiju un lesbismu slavinoši pasākumi, bet Latvijas sabiedriskā televīzija pat tā saucamo kultūras raidījumu pārvērta izvirtības “godināšanā” – tā vien gribas ierosināt raidījumu “100 g kultūras” pārdēvēt par “100 kg mēslu”.

Apbrīnojami, ka Saeimas vairākumam pietika veselā saprāta, lai 18. jūnijā pieņemtu grozījumu Izglītības likumā, kas jau nodēvēts par tikumības likumu. Deputāti nolēma, ka likuma 10.1 pants “Izglītība un tikumība” turpmāk skanēs šādi:

(1) Izglītības sistēma nodrošina izglītojamā tikumisko audzināšanu, kas atbilst Latvijas Republikas Satversmē ietvertajām un aizsargātajām vērtībām, īpaši tādām kā laulība un ģimene.

(2) Izglītības iestāde, izņemot augstskolas, aizsargā izglītojamo no tādas informācijas un metodēm izglītības un audzināšanas procesā, kas neatbilst šā likuma mērķī ietvertajai izglītojamā tikumiskās attīstības nodrošināšanai.

Pederastijas atbalstītāji satraucās par šiem grozījumiem – laikam jau tomēr saprot, ka viņu dzīvesveids ir tālu no tikumības, lai kā viņi to necenstos ieskaidrot veselīgi domājošajiem. Jāuzslavē bijušais prezidents Andris Bērziņš, ka savu prezidēšanas termiņu viņš beidza ar ļoti labu darbu, oficiāli izsludinot iepriekš minētos grozījumus Izglītības likumā (grozījumi stāsies spēkā 16. jūlijā).

Nav noslēpums, ka homoseksuālisma lielākā atbalstītāja un tā izplatības veicinātāja pasaulē ir Amerika. Tieši Amerika viena no pirmajām valstīm pasaulē atļāva homoseksuālistu “laulības”. Diemžēl pat postošās dabas katastrofas, terorakti, bezjēdzīgās slepkavības skolās un citās sabiedriskās vietās nav likušas šīs valsts vadītājiem, likumdevējiem un tiesnešiem, droši vien arī lielākajai daļai vienkāršo iedzīvotāju, aizdomāties par posta patiesajiem cēloņiem – apziņas deģenerēšanos, ko apliecina homoseksuālisma atzīšana par normālu parādību.

Deģenerācijas kārtējā spilgtā izpausme ir ASV Augstākās tiesas 25. jūnijā pasludinātais lēmums, ka viendzimuma pāriem ir tiesības precēties visā valsts teritorijā – arī štatos, kur tas līdz šim bija aizliegts. Līdz šim četrpadsmit ASV štatos bija aizliegtas šādas pervertu “laulības”, bet spēcīgais homoseksuāļu lobijs situāciju maina.

Visticamāk tiesas spriedums būtu citādāks, ja homoseksuāļiem nebūtu atbalsts Baltajā namā prezidenta Baraka Obamas personā. Viņš Augstākās tiesas spriedumu apsveica: “Tā ir uzvara sabiedrotajiem un draugiem, un atbalstītājiem, kas pavadījuši gadus, pat desmitgades, strādājot un lūdzoties par to, lai notiktu pārmaiņas. Un šis spriedums ir uzvara Amerikai!”

Diez vai šī ir situācija, kad var teikt: “Dievs, piedod viņiem, jo tie nezina, ko dara!”

Veselīga bija Āfrikas valsts Zimbabves prezidenta Roberta Mugabes reakcija, kuram 27. jūnijā vietējā radiostacijā lūdza komentēt ASV Augstākās tiesas lēmumu. 91 gadus vecais Zimbabves līderis Mugabe būtībā sarkastiski pasmējās par Obamu, radiostacijas “ZBC” tiešajā ēterā sakot:

“Es nupat nolēmu, tā kā prezidents Obama atbalsta viendzimuma laulības, aizstāv homoseksuālus cilvēkus un pēc skata ir pievilcīgs, tad, ja būs nepieciešams, es došos uz Vašingtonu, nometīšos uz ceļa un lūgšu viņa roku.”

Šis izteikums ticis atspoguļots dažādos pasaules medijos un interneta portālos. Tam tiek pievienoti dažādi komentāri un pat ilustratīvi materiāli – foto kolāžas, kurās redzams, kā Mugabe bildina Obamu.

Mugabe 27. jūnija intervijā izteica sašutumu, ka cilvēki uzdrošinās pārkāpt Dieva likumus, kas pasargā cilvēci no sodomijas. Tāpat viņš pārmeta, ka Vašingtonu kontrolē “perversi Sātana pielūdzēji, kuri piesmej vareno amerikāņu nāciju”.

Viņaprāt, amerikāņu tradīcijas un mantojums ir balstīts cildenos Kristietības principos, bet par nelaimi varenajai nācijai, Amerikas korumpētā elite izdabā savām zemiskajām, velnišķajām kaprīzēm. Homoseksuālistu laulību legalizācija visā Amerikā, pēc Mugabes domām, ir loģisks Obamas juceklisko domu iznākums.

Mugabe nekad nav slēpis savu nepatiku pret homoseksuālisma propagandu. Jau 2013. gadā viņš nosodīja Obamu par homoseksuālisma izplatīšanas veicināšanu. “Mums ir šis Amerikas prezidents Obama, piedzimis no afrikāņu tēva, kurš teic, ka viņi mums nepalīdzēs, ja nepieņemsim homoseksuālismu. Mēs jautājam, vai esam dzimuši homoseksuālās attiecībās?”

Zimbabvē homoseksuālisms ir aizliegts, un savās iepriekšējās runās Mugabe neslēpa savu nostāju, ka homoseksuāļiem ir vieta ellē, ka, viņaprāt, homoseksuāli cilvēki ir zemāki par “cūkām, kazām un putniem”.

“Lai Eiropa patur savu homoseksuālisma vājprātu un dzīvo ar to. Pie mums tas nekad nenotiks. Homoseksuālisms ir necilvēcīgs,” viņš teica 2013. gadā, uzrunājot savus partijas biedrus. “Ikviens diplomāts, kurš uzdrošināsies runāt par homoseksuālismu, tiks izraidīts. Tam nav attaisnojuma, un mēs viņus neuzklausīsim.”

Atliek novēlēt ikvienai pasaules valstij tādu vadītāju, kurš tāpat kā Mugabe saprot, cik pretdabisks un graujošs ir homoseksuālisms!

 

Publikācijā izmantoti materiāli no:

http://europe.newsweek.com/mugabe-i-will-propose-obama-329535

http://tribune.com.pk/story/914299/zimbabwe-president-proposes-to-obama-mocks-same-sex-marriage/

http://www.ibtimes.com/zimbabwe-president-mugabe-proposes-obama-mocks-gay-marriage-supreme-court-decision-1990268


« Atpakaļ