PALDIES JUMS PAR KALPOŠANU SVĒTAM MĒRĶIM!

LAIKRAKSTAM “DDD” – 20 GADI!


Latvijā joprojām pastāv ārkārtīgi liela piesardzība vai bailes nosaukt lietas to īstajos vārdos. Politkorektajā patriotismā tādi vārdi kā “latvietis”, “latviskums”, “latvietība” ilgus gadus nemaz “neierakstījās”. Tāpēc laikraksts “DDD” jau kopš pirmsākumiem tika marginalizēts un tā veidotāji, atšķirībā no citiem medijiem, nav saņēmuši nekādu atbalstu no valsts.

Avīzes pastāvēšana divdesmit gadu garumā apliecina gan redakcijas darbinieku, gan līdzautoru milzīgo entuziasmu un vēlmi iestāties, atgādināt par Latvijas dekolonizācijas, deokupācijas un deboļševizācijas nepieciešamību.

Man ir saprotami, ka jūsu nesavtīgais un nenovērtētais darbs ir veikts latviešu nācijas kopīgo interešu spēkā uzturēšanai un aktualizēšanai.

Jūsu veikums patiesi ir apbrīnas vērts, jo apstākļos un gaisotnē, kad šķitis – šādās kategorijās vairs nav vērts ne domāt, ne runāt, tās pieder pagājībai un vairumam jau ir svešas un neizprotamas –, jūs arvien atgādinājāt par iemesliem, kas neļauj mūsdienu latviešiem brīvi elpot un uzplaukt pašiem savā valstī. Ar to, ka esat, jūs radāt pleca sajūtu līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

Paldies jums par kalpošanu svētam mērķim!

Lai jūsu patiesības vēsts uzrunā latviešu sirdis un prātus arī nākotnē!

Ingūna Rībena

Saeimas deputāte (bezpartejiska), bijusī kultūras ministre, arhitekte


« Atpakaļ