HOMOSEKSUĀLISMS – CILVĒCES KAUNS UN NEGODS – IR JĀAIZLIEDZ AR LIKUMU

Aivars Gedroics

Nepederasts

Kā tas mūsdienās pat mazam bērnam jau ir zināms, cilvēces attīstības turpināšanai un jaunas dzīvības radīšanai ir nepieciešama divu pretējā dzimuma pārstāvju – vīrieša un sievietes – fiziska savienošanās, ko medicīnā apzīmē ar jēdzienu “dzimumakts”. Laikam jau gribēdams veicināt dzīvo būtņu vairošanos, Visaugstākais licis cilvēkiem (tāpat kā, starp citu, arī dzīvniekiem) just šai mirklī arī lielu fizisku un garīgu baudu. Cilvēces evolūcijas gaitā sugas turpināšanas mērķis pamazām ir atvirzījies otrajā plānā, un dzimumattiecības mūsdienās galvenokārt tiek uzturētas tieši šīs garīgās un miesīgās baudas dēļ. Tāpēc arī cilvēce ir izdomājusi t.s. kontraceptīvos līdzekļus, lai dzimumakts katrreiz nebeigtos ar bērna ieņemšanu.

Jau no senākajiem laikiem, vēl daudzus gadsimtus p.m.ē. jeb Kristus dzimšanas, ir pastāvējusi arī zināma, par laimi, skaita ziņā neliela cilvēku kopa, kas baudu no dzimumdzīves, pēc viņu pašu uzskatiem, var gūt, tikai kopojoties ar sava dzimuma partneri. Tā kā Daba jeb Dievs cilvēka ķermeni anatomiski nav paredzējis šādiem viendzimuma sakariem, šiem ļaudīm dzimumakta veikšanai nākas izmantot visādas pretdabiskas metodes. Piemēram, mīkstie pederasti jeb t.s. pasīvie geji izmanto savu anālo atveri kā sievietes vagīnas (maksts) aizstājēju, savukārt aktīvās lesbietes jeb vīrieša lomas pildītājas dzimumlocekļa vietā lieto kādu dārzeni vai koka sprunguli. Mūsdienās gan t.s. seksšopos ir nopērkami arī visāda veida speciāli šim nolūkam ražoti falloimitatori.

Mediķi un psihologi patlaban vēl strīdas, kāds iemesls ir šādām novirzēm – vai tā ir neveiksmīga iedzimtība vai vienkārši izlaidība, vēlēšanās īpašā veidā pakaifot. Lai kā tas arī būtu, viennozīmīgi ir skaidrs, ka šādas attiecības nāk par sliktu gan pašiem to piekopējiem, gan visai cilvēcei kopumā. Izmantojot savu anālo atveri no dabas neparedzētiem mērķiem, vīrietis riskē traumēt taisno zarnu un līdz ar to iegūt dažādas iekšķīgas slimības – sākot ar hemoroīdiem un beidzot ar taisnās zarnas vēzi. Arī venēriskās slimības (t.sk. AIDS), kā to konstatējuši mediķi, daudz biežāk izplatās anālo, nevis normālo dzimumkontaktu ceļā. Tāpat sieviete, ļaujot ievadīt sev makstī visādus mākslīgus priekšmetus, riskē izraisīt ginekoloģisko iekaisumu, kas var pārvērsties, labākajā gadījumā, neauglībā, liedzot sev iespēju kādreiz nākotnē, nākot pie prāta un veicot normālu dzimumaktu ar pretējā dzimuma pārstāvi, radīt bērnus, bet sliktākajā gadījumā – dzimumorgānu vēzi. Pats galvenais šādu dzimumattiecību ļaunums tomēr ir tas, ka ar homoseksuālu dzimumkontaktu nekad nevar radīt bērnu. Līdz ar to – jo vairāk kādā tautā ir homoseksuālistu, jo ātrāk tā izmirst. Sevišķi draudoši tas ir mums, baltajai rasei, kurā dzimstības līmenis, kā zināms, ir daudz zemāks nekā melnajā, dzeltenajā un t.s. semītu rasē.

Sabiedrības vairuma attieksme pret homoseksuālismu gadsimtu gaitā, kā zinām no vēstures, ir bijusi dažāda. Senajā Grieķijā un Romā to neuzskatīja par grēku, bet drīzāk gan, mūsdienu valodā runājot, par stilīgu izpriecu. Sevišķi ar pederastiju, kā tas zināms no antīkās literatūras, mēdza aizrauties tā laika bagātnieki. Pie kā tas noveda, ir zināms – samazinājās dzimstība, strauji pieauga venērisko slimību skaits, tauta garīgi un fiziski panīka, un tā visa rezultātā Grieķijas un vēlāk arī Romas valsts sabruka, to iekaroja ne tik ļoti degradējušās kaimiņtautas.

Pamazām cilvēce tomēr saprata, ka viendzimuma seksuālās attiecības ir ļaunums, kas jāapkaro. Tie, kas, Dievišķā Gara iedvesmoti, rakstīja Bībeli, tajā pateikuši nepārprotami: homoseksuālisms ir grēks, sātaniska novirze, un cilvēkus, kas to piekopj, neizbēgami agri vai vēlu ķers Dieva sods, tāpat kā tos, kas seksuālām izpriecām izmanto dzīvniekus, līķus vai mazus bērnus. Kristietībai arvien nostiprinoties, attieksme pret homoseksuālismu sabiedrībā kļuva arvien neiecietīgāka. Dažās valstīs tā piekopējus pat sodīja ar nāvi, dzīvus sadedzinot sārtā, līdzīgi kā t.s. ķecerus, burvjus un raganas.

Laika gaitā, reliģijas ietekmei sabiedrībā mazinoties, šos ļaudis tik bargi vairs nesodīja, tomēr pat ateistiskajā PSRS, kas principā noliedza kristietības ideoloģiju, homoseksuālās attiecības (kur nu vēl to propaganda saziņas līdzekļos!) bija aizliegtas ar likumu. Ļoti asi pret homoseksuālismu vērsās arī hitleriskā Vācija (neatbalstot minēto valstu politiskās iekārtas kopumā, es tomēr uzskatu, ka dažos jautājumos arī no tām mums ir ko mācīties).

Diemžēl pārējā, t.s. civilizētā, demokrātiskā Eiropa sāka jaukt jēdzienus “brīvība” un “visatļautība”. Sākumā no sodu likumiem tika izņemts pants par homoseksuālismu, vēlāk t.s. seksuālās minoritātes sāka publiski lielīties ar savām novirzēm presē, radio un televīzijā, staigāt pat pa skolām un citām mācību iestādēm, musinot uz netiklību nepilngadīgos. Pašlaik daudzās Eiropas valstīs (piemēram, Vācijā) notiek pat īpašas seksuālo minoritāšu demonstrācijas pa ielām soļo lesbietes un pederasti neiedomājami pretīgā izskatā, kas varētu patikt ja nu vienīgi pēdējās saprāta paliekas zaudējušam šizofrēniķim, nereti publiski bučojot un citādā veidā seksuāli apmierinot savus viendzimuma partnerus. Un tas vēl nav viss!!! Dažās ES valstīs (piem., Nīderlandē) homoseksuālistiem ir pat oficiāli atļauts reģistrēt laulību un adoptēt bērnus (kuri izauguši, protams, arī kļūs par homoseksuālistiem). Redz, pie kā noved izdzimteņu nekaunība un normālo cilvēku iecietība pret tiem!!!

Ne jau velti ES valstīs dzimstība arvien samazinās, un tās pat ir spiestas ievest darbaspēku no Austrumu valstīm, kur valda islāms, kur homoseksuālismu joprojām stingri apkaro un tāpēc nepastāv demogrāfiskā un venērisko slimību (t.sk. AIDS) problēma. Un uz šādu izvirtušu, deģenerējušos Eiropu mūsu nelietīgie varturi grib mūs vest, solot tās sastāvā mūsu nācijas uzplaukumu!!! (Protams, Eiropas Savienībai ir vēl arī daudzi citi trūkumi, bet jau ar iepriekšminēto pilnīgi pietiek, lai normāls cilvēks nevēlētos redzēt tajā iekļautu savu valsti.)

Arī Latvijā jau parādījies šis “homoseksuālisma mēris”. Visiem labi zināms ir Latvijas Radio un TV pseidožurnālists, kosmopolīts un pederasts Kārlis Streips, kurš nekaunas regulāri publiski lielīties ar savām perversajām novirzēm saziņas līdzekļos (piem., žurnāla “Rīgas laiks” 2001. gada l. numurā: Esmu gejs – latvietis!), bet, tiklīdz kāds uzdrošinās viņu par to publiski kritizēt, paziņo: “Tā, mīļie radioklausītāji, šo cilvēku manā raidījumā jūs turpmāk vairs nedzirdēsiet!” Un arī Latvijas Radio ģenerāldirektors Kolāts šādu viņa nostāju pilnība atbalsta (iesaku tautiešiem pašiem uzminēt, kāpēc)!

Vēl cits gadījums – kāds tautas komponists dziesminieks, saukts Lielmeža Miķelis, sacer ironisku, homoseksuālistus parodējošu dziesmu Pedofīls, to pāris reižu nospēlē Latvijas Radio 2, bet… Latvijas geju un lesbiešu biedrība (!!! – A.G.) tās prezidenta, manuprāt, atbaidoša izskata pederasta Aināra Ločmeļa personā izsaka protestu un – dziesmai “vāks virsū”.

Tātad t.s. seksuālajām minoritātēm ir tiesības propagandēt savus perversos uzskatus, bet normālajiem cilvēkiem tos apkarot nav tiesību??? Jāpajautā mūsu varturiem: vai vārda brīvība šai valstī attiecas tikai uz izdzimteņiem??? T.s. Cilvēktiesību biroja direktors O. Brūvers, kurš liekulīgi sevi sauc par kristieti, uzskata, ka savu noviržu propagandēšana ietilpst homoseksuālistu cilvēktiesībās, bet normālo cilvēku cīņa par tiesībām dzīvot no deģenerātiem brīvā sabiedrībā esot diskriminācija un fašisms, tādēļ Gardas kungu un viņa domubiedrus būtu jāliek cietumā.Brūveram par nelaimi un normālajiem cilvēkiem par laimi, vēl Latvijas Krimināllikumā nav iekļauts pants “Par necieņas izrādīšanu homoseksuālistiem”, taču, ja mēs, seksuāli normāli orientētie ļaudis, turpināsim klusēt un ļaut brīvi uzdarboties deģenerātiem, nav izslēgts, ka šāds pants drīzumā var parādīties.

Var pienākt brīdis, kad normālos cilvēkus sāks vajāt vēl nesaudzīgāk nekā viduslaikos homoseksuālistus. Lai to nepieļautu, mums pret homoseksuālismu jācīnās!!! Rīkosim piketus, mītiņus, izmantosim katru iespēju uzstāties saziņas līdzekļos, lai apkarotu šo sātanisko netikumu un tā propagandu! Pats galvenais – neļausim zilajiem maitāt mūsu jaunatni!

Pirmām kārtām no sabiedrības aprites būtu jāizņem tādas grāmatas kā nesen latviski tulkotā anglietes (manuprāt, gara tizlenes un kosmopolītes) Dr. Mirjamas Stapordes “Dzimumizglītošanas ābece”, kas domāta skolēniem un kurā rakstīts, ka Jānim mīlēt Pēteri ir tikpat dabiski kā Kārlim Maiju un Baibai Anniņu. Turklāt, arī attēlojot pretējo dzimumu mīlniekus, šai grāmatā tie gandrīz vienmēr tiek zīmēti kā divu atšķirīgu rasu pārstāvji. Tātad autore propagandē arī rasu sajaukšanos, kas, tāpat kā homoseksuālisms, pēc manām domām, ir grēks un noziegums pret cilvēci. Šādus kosmopolītiskus un deģeneratīvus surogātizdevumus, manuprāt, vajadzētu savākt kaudzē, apliet ar benzīnu un sadedzināt, lai tie nebojā mūsu jaunatnei smadzenes! Saprātīgi domājošie vecāki, nepērciet saviem bērniem šo un tamlīdzīgas grāmatas, ja negribat, lai viņi izaug par deģenerātiem!!!

Ir pēdējais laiks ar likumu apturēt homoseksuālisma propagandu sabiedrībā, it sevišķi masu saziņas līdzekļos! Lai to panāktu, steidzami jāierosina grozījumi Krimināllikumā. Tie varētu būt šādi:

– ieviest Latvijas Krimināllikumā jaunu, 160.1 pantu šādā redakcijā:

“(1) Par pederastijas, lesbisma vai citādas dzimumtieksmju apmierināšanas pretdabiskā veidā propagandēšanu, kā arī par šādu sakaru piekopšanu sabiedriskā vietā –

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu.

  • (2)          Par tām pašām darbībām, ja tās veiktas atkārtoti vai ar nepilngadīgo vai ja propaganda veikta masu saziņas līdzeklī. –

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz 10 gadiem.

  • (3)          Par šā panta pirmajā vai otrajā daļā minētajām darbībām, jā tās veikusi valsts amatpersona, –

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem.”

Lūk, šādi mums beidzot izdotos “aizbāzt muti” streipiem un viņiem līdzīgi domājošiem radījumiem,neļaujot ar savu sātanisko propagandu mudināt normālus ļaudis uz izvirtībām!

Tāpat obligāti būtu jāpieņem likums, kas aizliedz valstī vadošus amatus ieņemt pretdabiskas dzimumattiecības piekopjošiem ļaudīm. Jānoteic, ka homoseksuālists nevar būt, piemēram, ierēdnis, deputāts, žurnālists, pedagogs… (aicinu normālos tautiešus pašiem izdomāt, kādas profesijas vēl šai sarakstā būtu jāiekļauj!) un, pats par sevi saprotams, arī Valsts prezidents vai Ministru prezidents, vai ministrs.

Nebaidīsimies kritizēt homoseksuāļus, tas ir pilnīgi demokrātiski, jo vairums ļaužu vismaz pagaidām ir normāli orientēti un pēdējo interesēs ir uzlikt iemauktus deģenerātiem!

Iespējams, kāds iebildīs – bet Vācijā nesen par galvaspilsētas mēru ievēlēja pederastu! Tad mēs atbildēsim šādi: “Ja Vācijā vai kādā citā pasaules valstī ļaudis sāks dzert degošu svinu, lēkt ārā pa 9. stāva logu un tā tālāk, un tā joprojām, vai tad arī mums tādēļ jādara tas pats?” Nebaidīsimies šai ziņā būt atšķirīgi no morāli sapuvušās ES, tieši otrādi, mums jālepojas, ka homoseksuālā degradācija mūsu zemi vēl nav skārusi tik lielā mērā kā labklājībā izvirtušo Eiropu (līdzīgi kā mēs lepojamies ar savu vēl nesagandēto dabu, kādas vairs nav t.s. civilizētajā pasaulē)!!!

Ja homoseksuāļi nespēj un negrib apkarot šo savu sātanisko paražu, lai piekopj to slepeni, sev līdzīgo deģenerātu vidū, kur normālie ļaudis tos neredz! Iespējams, ka daži domā citādi, taču es personiski uzskatu, ka nav šie izdzimteņi jāliek cietumā (tur tos tāpat nāksies barot uz nodokļu maksātāju rēķina) vai trakomājā (homoseksuālisms, kā jebkura psihiska novirze, ļoti slikti padodas ārstēšanai, it īpaši ja pats slimnieks ārstēties nemaz nevēlas), ar vienu nosacījumu – ja viņi nepropagandē savas izvirtības un piekopj tās tā, ka sabiedrības veselā daļa par tām nedabū zināt! Taču, tiklīdz šie zemcilvēki sāk publiski lielīties ar savām novirzēm un piesaistīt savam atkritumu slānim jaunus normālās sabiedrības locekļus, nekavējoties jāseko bargam sodam pēc jau minētā jaunieviešamā Latvijas Krimināllikuma panta!

Gribu vēl un vēlreiz atgādināt – vēršanās pret homoseksuālismu ir pilnīgā saskaņā ar Dieva un Dabas likumiem; Bībeles pantus par homoseksuālisma kaitīgumu neviena pasaulīgā vara nav tiesīga atcelt!!! No jūsu nostājas, latviešu sabiedrības veselā daļa, būs atkarīgs, vai pretīgie izdzimteņi homoseksuālisti turpinās lielīties ar savām perversijām un pat atzīt tās par normālām vai arī iespēju robežās mēģinās ārstēt šo iegūto vai iedzimto kaiti!

Mūsu tiesības un pienākums ir katram nelietim ik uz soļa likt sajust sabiedrības nicinājumu!

NEPIEĻAUSIM LATVIEŠU SABIEDRĪBAS DEGRADĀCIJU!!!

DIEVS AR MUMS!!! SAULES MŪŽU LATVIJAI!!!

PRET VISĀDU VEIDU SABIEDRĪBAS ATKRITUMIEMCĪŅAI SVEIKS!!!

Saistītie raksti: GLĀBSIM TUVĀKOS NO HOMOSEKSUĀLISMA PROPAGANDAS!


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.9(479), 2021. gada 10.–20. maijsE


« Atpakaļ