PLANĒTAS LOKDAUNS. 1. daļa

Lokdauns (lockdown – angļu val.) – pilnīga sabiedriskās dzīves ierobežošana. Visu iestāžu, pasākumu, pulcēšanās aizliegšana.

Ketrīna Ostina Fitsa (Catherine Austin Fitts) ir investīciju baņķiere ASV, investīciju padomdevēju kompānijas “Solari” vadītāja un informatīvās platformas “Solari Report” dibinātāja. Džordža Buša vecākā prezidentūras laikā viņa bija investīciju bankas “Dillon, Read & Co” rīkotājdirektore un ASV Mājokļu un pilsētu attīstības sekretāra vietniece mājokļu jautājumos. Viņa ir plaši rakstījusi un komentējusi valsts izdevumu tēmu un pierādījusi vairākus plaša mēroga valdības krāpšanas gadījumus.

Gadu mijā sociālās vietnes internetā pāršalca intervija ar Ketrīnu Ostinu Fitsu, kurā viņa runā par planēta kodaunu. Šo vietņu administratori centās interviju dzēst, tomēr vēl joprojām tā ir atrodama. Nolēmām daļu no K.O.Fitsas teiktā pārtulkot.

Saruna ar investīciju baņķieri Ketrīnu Ostinu Fitsu

Žurnālists: Pēc jūsu domām, kas šobrīd notiek, raugoties no ekonomikas skatupunkta?

K.O.Fitsa: Mums ir pastāvējusi Rezervju sistēma, kuras pamatā bija dolārs. Atsevišķu samilzušu problēmu dēļ šai sistēmai ir nepieciešamas pārmaiņas. Centrālās bankas baņķieri cenšas ieviest jaunu sistēmu, kādēļ paplašina veco un paātrina jauno. Tas noved pie haosu, jo jaunievedumi tika izmēģināti ieviešanas procesa gaitā. Šajā procesā ir iesaistītas vairākas ražošanas nozares. Jauno sistēmu es uzskatu par naudas aprites noslēgumu. Mums būs darīšana nevis ar jaunu valūtu, bet ar jaunu norēķināšanās veidu digitālas sistēmas formātā. Tās ir beigas naudai, kādu mēs pazīstam. Tas, ko viņi vēlas paveikt, ietver visas pasaules naudu. Tā ir ļoti apjomīga, globāla un sarežģīta lieta. Kā viņi to vēlas paveikt? Ja cilvēki sapratīs, kas tas ir, tad neviens to negribēs. Protams, ka to vēlas ieviest ar veselības nozares krīzes palīdzību.

Žurnālists: Kāpēc krīze veselības nozarē der šim mērķim?

K.O.Fitsa: Lai atbildētu uz šo jautājumu, ir jāatrisina šāds uzdevums: kā iedzīt kautuvē ganāmpulku tā, lai tas to nezinātu, un tā, lai tas nepretotos? Ideāls paņēmiens ir neredzami ienaidnieki. Mums jau bija cīņa ar terorismu. Arī vīruss tam ir ideāls risinājums, jo tas ir neredzams. Un nav iespējams pierādīt, ka tā [bīstamības] nav.

Neredzamiem ienaidniekiem vienmēr ir priekšroka, jo ar tiem var iebiedēt ļaudis. Ja jums ir izdevies iebiedēt cilvēkus, tad jums būs nepieciešama valdība, kas viņus aizsargās no šī neredzamā ienaidnieka.

Otra ļoti iedarbīga taktika ir “skaldi un valdi”. To var izmantot masu mediji, kas spēlē galveno lomu. Ar masu mediju palīdzību var izraisīt konfliktu starp sievietēm un vīriešiem, starp melnādainajiem un baltajiem. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Eiropā ieved tik daudz imigrantu, ir – lai uzkurinātu vietējos iedzīvotājus pret tiem un pēc tam pasauktu palīgā valdību. Visi šie paņēmieni tiek likti lietā, lai iesētu bailes un pēc tam pakļautu cilvēkus.

Mērogu ziņā neredzamais vīruss ļauj ieviest neiedomājamus kontroles mehānismus. Var aizliegt cilvēkiem pulcēties, organizēties, apspriesties par to, kas notiek. Bet kontaktu pārraudzīšana elektroniskajā sistēmā var palīdzēt izsekot, kas ar ko tiekas, runā. Ja visus darbus un mācības liek darīt tiešsaistē, var netraucēti dzirdēt visu, ko cilvēki tur runā. Aizbildinoties ar cīņu pret neredzamo vīrusu, var ieviest kolosāla mēroga izsekošanu. Tas ir ļoti gudri izdomāts.

Kā redzat, tas ir nostrādājis. Ne visi, protams, uzķērušies uz šī āķa, bet liela [cilvēces] daļa gan. Es nesaku, ka cilvēki neslimo. Es runāju par to, ka cilvēkiem mēģina uzspiest lēmumu vēl pirms tā, kad kļūs skaidrs, pie kā tas novedīs. Jo transakciju sistēma nav valūtas sistēma, bet ir kontroles sistēma. Ja visas centrālās bankas pāries uz digitālo naudu, tad viņiem būs iespēja ieslēgt un atslēgt jūsu naudu – atkarībā no jūsu uzvedības. Viņi to vēlas sasaistīt ar transhumānisma ideju, ievadīt mūsu ķermenī, burtiskā nozīmē, operētājsistēmu, kas jūs piesaistīs finanšu sistēmai tiešā, ķermeniskā veidā.

2016. gada vēlēšanu laikā mēs redzējām, ka tauta atbalsta kandidātus, kuri pārstāv populismu tajā vai citā formā. B. Sanders bija populists, salīdzinot ar pārējiem. D. Tramps arī. Un globālie kapitālisti saprata, ka viņiem ir problēmas. Kā risinājumu šim viņi atrada mazā biznesa un individuālās uzņēmējdarbības iznīcināšanu. Tātad – iznīcināt visus, kuriem ir neatkarīgi ienākumi: ārsti, advokāti… Ja jūs saņemat algu no pakalpojumu ņēmēja, nevis no priekšnieka, tad jūs atbalstīsit kandidātu-populistu. Lai iznīcinātu šāda kandidāta finansēšanu, ir jāiznīcina mazais bizness, tad neviens vairs nevarēs finansēt tādus kā B. Sanders vai D. Tramps.

Žurnālists: Pēc jūsu domām, vai lokdauns vairāk ir saistīts ar ekonomiku vai ar vīrusu?

K.O.Fitsa: Tas ir ekonomiskais karš. Kopš [2020. gada] aprīļa mēs varam vērot, kā globālie miljardieri ir palielinājuši savus ienākumus par 27%. Tas liecina par to, ka šis ir ļoti veiksmīgs globālais karš. Mēs redzam, ka globālā kapitālisma klase – kaut gan tā nav kapitālisma, bet gan totalitārisma klase: ekonomiskais totalitārisms! – savās rokās ir sakoncentrējusi fantastisku bagātību. Viņi to ir panākuši ne tikai ar vidējā biznesa iznīcināšanu un aprīšanu, bet arī ar investīcijām G7, lielā septītnieka, valstīs un konkurentu attīstībā esošajā tirgū Ķīnā. Milzīga bagātība ir to valstu rokās, kuru rīcībā ir modernākās digitālās sistēmas tehnoloģijas un mākslīgais intelekts un kurām ir pieeja Kosmosam. Mēs novērojam pašu bagātāko valstu un to nedaudzo, kuri šīs valstis kontrolē, ekonomikas varas konsolidāciju un sadali.

Es uzskatu, ka Covid-19 ir kontroles sistēmas pārejas posms pasaulē – no demokrātijas procesa uz tehnokrātiju. Mēs redzam, ka tiek ieviestas pārmaiņas kontroles sistēmā un tiek radīta jauna sistēma. Tas izskatās pēc valsts apvērsuma, nevis vīrusa.

Pēdējo 20 gadu laikā ASV notiek valsts finanšu apvērsums. 1995. gada beigās bija pieņemts lēmums izvest no ASV lielāko daļu naudas un aktīvu, lai uzpūstu globālās tirgus ekonomikas jeb globalizācijas burbuli. Viņi zināja, ka, pirms visu izvest, nāksies konsolidēt visu sistēmu. Šī finanšu apvērsuma rezultātā nozaga naudu no pensiju fonda, izzaga valsts kasi. Tā vietā, lai pateiktu cilvēkiem: “Jā, mēs nozagām jūsu naudu,” – viņi meklē ieganstu, lai konsolidētu sazagto, tas ir, leģitimizētu un nomainītu sistēmu pašos tās pamatos. Un te parādās maģiskais vīruss, kas attaisno naudas izzušanu valsts apdrošināšanas sistēmā un valsts kasē. Viņiem ir ideāls maģisks attaisnojums.

Visa finanšu apvērsuma norise tika attaisnota ar maģisko vīrusu. Ja raugās uz pasauli no finansistu skatupunkta – matemātiskajiem aprēķiniem, laiku –, tad pārsteidz, kā cilvēki var ticēt vīrusam, bet viņi tic. S. Dž. Hopkins (C.J. Hopkins) to nosauca par ērtu kultu. Iestājoties šo ticīgo rindās, jūs sākat teikt kaut ko līdzīgu: jā, jā, jā, tas ir tas maģiskais vīruss, kas nozaga manu naudu no valsts apdrošināšanas fonda. Maģiskais vīruss ir vainīgs, ka mums pensija ir tik maza un tamlīdzīgus niekus.

Turpinājums: PLANĒTAS LOKDAUNS. 2. daļa

Tulkoja Vita Ņikitina

Avots: https://www.youtube.com/watch?v=6zzy7pKs8Ck


Publicēts laikrakstā “DDD” Nr2(472), 2021. gada 29. janvāris–11. februāris


« Atpakaļ