Kā Rokefellers iznīdēja dabisko medicīnu un iebīdīja Big Pharma

Viltus uzpirktie mediji apsmej, ja kāds izglīto sabiedrību par augu ārstnieciskajām īpašībām vai kādu citu holistisku ārstniecības metodi (Ho­lis­tis­kā me­di­cī­na ne­ska­ta pacien­tu šau­ri – ārstējot ti­kai sa­sir­gu­šo or­gā­nu, bet gan uztver to kā ve­se­lu­mu. – “DDD” piez.). Kā maksā, tā runā – aiz mūsu mūsdienu medicīnas sistēmas stāv lielā politika, mediji un lielā nauda. Tas viss sāk grūt.

Viss sākas ar naftas magnātu Džonu D. Rokefelleru (1839–1937), Amerikas pirmo miljardieri un monopolistu. 20. gadsimta sākumā, viņš kontrolēja 90 procentus ASV naftas pārstrādes rūpnīcas, ar naftas kompānijas Standard Oil starpniecību, kas vēlāk tika sadalīta, lai kļūtu par Chevron, Exxon, Mobil u.c. degvielas kompānijām.

Tajā pašā laikā ap 1900. gadu zinātnieki atklāja “petroķīmiskās vielas”, kas deva iespēju no naftas radīt visa veida ķīmiskus izstrādājumus. Piemēram, pirmā plastmasa, ko sauca par bakelītu, pirmo reizi tika izgatavota no naftas 1907. gadā. Zinātnieki atklāja dažādus vitamīnus naftā un domāja, ka no naftas var izgatavot daudzas farmaceitiskas zāles. Vislabākais par petroķīmijām bija tas, ka visu varēja patentēt un pārdot ar lielu peļņu.

Rokefellera medicīnas nozares plānam radās kāda problēma: dabiskās/augu izcelsmes zāles tolaik Amerikā bija ļoti populāras. Gandrīz puse ārstu un medicīnas koledžu ASV praktizēja holistisko medicīnu, izmantojot zināšanas no Eiropas un vietējiem amerikāņiem.

Rokefelleram, monopolistam, bija jāizdomā veids, kā atbrīvoties no lielās konkurences. Tāpēc viņš izmantoja klasisko stratēģiju “problēma–reakcija–risinājums”. Tas ir, izveidot problēmu un nobiedēt cilvēkus, bet pēc tam piedāvāt (iepriekš plānotu) risinājumu.

Viņš devās pie sava drauga Endrjū Kārnegī (Andrew Carnegie) – vēl viena plutokrāta, kurš pelnīja naudu, monopolizējot tērauda rūpniecību. No Kārnegī fonda viņi nosūtīja pētnieku Abrahamu Fleksneru, kuram lika apceļot valsti un ziņot par medicīnas koledžu un slimnīcu stāvokli.

Tas radīja ziņojumu, ar kuru tika iedibināta mūsdienu medicīna. Tajā ir priekšlikumi un izklāstīta nepieciešamība pārveidot un centralizēt medicīnas iestādes. Balstoties uz šo ziņojumu, drīz tika slēgta vairāk nekā puse no visām medicīnas koledžām.

Homeopātija un dabiskās zāles tika izsmietas un dēmonizētas; ārstus par to pat ieslodzīja cietumā.

Lai palīdzētu pārejā jomā un mainītu citu ārstu un zinātnieku uzskatus, Rokfellers piešķīra vairāk nekā 100 miljonus dolāru koledžām, slimnīcām un nodibināja filantropisko frontes grupu ar nosaukumu “Vispārējās izglītības pārvalde” (GEB). Šis ir kā klasiskais burkāns uz kāta.

Ļoti īsā laikā visas medicīnas koledžas tika pilnveidotas un homogenizētas. Visi studenti mācījās vienu un to pašu, un medicīna bija paredzēta, lai veicinātu patentētu zāļu noietu.

Zinātnieki saņēma milzīgas dotācijas, lai pētītu, kā augi izārstē slimības, taču viņu mērķis bija vispirms noteikt, kuras augu ķimikālijas ir efektīvas, un pēc tam laboratorijā no jauna izveidot līdzīgu ķīmisku vielu, bet ne identisku, lai būtu iespējams patentēt. Tablete slimam cilvēkam kļuva par mūsdienu medicīnas mantru.

Tādēļ šodien – pēc 100 gadiem – ārsti neko nezina par uztura vai ārstniecības augu priekšrocībām vai holistisku pieeju ārstēšanā. Ir radīta sabiedrība, kas paverdzināta korporācijām, lai tās spētu vairot savu bagātību.

Amerikā tiek iztērēti 15 procenti no IKP veselības aprūpei, kuru patiesībā vajadzētu saukt par “slimnieku aprūpi”. Tā ir vērsta nevis uz izārstēšanu, bet tikai uz simptomu novēršanu, tādējādi nevis palīdz pēc būtības, bet rada atkārtotus klientus. Nav ārstējams ne vēzis, ne diabēts, ne autisms, ne astma vai pat gripa, kā arī daudzas citas hroniskas slimības.

Mērķis nav padarīt sabiedrību veselāku. Mērķis ir radīt naudas pelnīšanas sistēmu. Šo sistēmu iedibinājuši oligarhi, nevis ārsti.

Kas attiecas uz vēzi – Amerikas Vēža biedrību 1913. gadā nodibinājis neviens cits kā Rokfellers. Lūk, Džona D. Rokfellera citāts, kurā apkopots viņa redzējums par Ameriku:

“Es negribu domājošu nāciju, es gribu strādājošu nāciju.”

 

Avots: https://fort-russ.com/2020/05/how-psychopath-john-rockefeller-wiped-out-natural-cures-to-create-big-pharma/

 

Avots latviešu valodā: https://mainampasauli.news/ka-rokefellers-iznideja-dabigo-medicinu-un-iebidija-big-pharma/?fbclid=IwAR2uqshjJkmBTFhkTQ5PtLrALz8MxtFftu4JH57sG-IjtQDttnoVwiVbzJk

 

Publicēts laikrakstā “DDD” Nr.16(462) [2020. gada 28. augusts–10. septembris]


« Atpakaļ